Jeszcze się załapałeśjosebonsai pisze: ↑ndz kwie 29, 2018 3:23 pm Biorę XL, oczywiście jeśli jeszcze przyjmujesz zamówienia
Koszulki eventowe Kraków 2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koszulki eventowe Kraków 2018
-
mlodziak21
- -#Prodigal son

Cześć,
Też byłbym zai0nteresowany jedna sztuka w rozmiarze XXL da radę? Jaka cena w ogóle tej koszulki?
Też byłbym zai0nteresowany jedna sztuka w rozmiarze XXL da radę? Jaka cena w ogóle tej koszulki?
Dokładna cena będzie wiadoma po majowych świętach wiec pewnie gdzieś za tydzień. Do tego czasu jest otwarta lista i można się jeszcze zapisywać. Ale orientacyjnie można przyjąć koło 100 zł i prosiłbym o przygotowanie gotowki bo tylko szybki przelew gwarantuje koszulkęmlodziak21 pisze: ↑ndz kwie 29, 2018 8:55 pm Cześć,
Przód koszulki już gotowy. Mam nadzieje ze w tm tygodniu uda mi się ogarnąć projekt na tył
No i super! Podoba mi się najbardziej ze wszystkich Twoich projektów. Kolejna koszulka na bardzo wysokim poziomie. Ludzie, którzy tworzą oficjalne koszulki powinni się od Ciebie uczyć, bo to co czasami prezentuje ironmaiden.com to wiocha i porażka.
Da się wyczuć inspiracje Derekiem i Herve w jednym. koszulek już nie zbieram, niemniej szczerze gratuluję wykonania no i koncepcji.
Naprawdę świetny projekt.
Przewertowałem temat ale niestety nigdzie mi sie nie rzuciło w oczy na jakich koszulkach bedzie robiony nadruk. Fruit, gildan, anvil czy jeszcze cos innego? Będę wdzięczny za odp bo nie wiem jaki rozmiar zamówic 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Nader elegancko się prezentuje ta koszuleczka, na 1 sztukę XXL reflektuję. 
Fruit of the Loom Heavy Cotton.
Jeśli znajdziesz inny temat z poprzednimi koszulkami to chyba są tam tez rozmiary. Ale te można również znaleźć na stronce Fruit
Poproszę zatem jedną L'kęwydra77 pisze:Fruit of the Loom Heavy Cotton.
Jeśli znajdziesz inny temat z poprzednimi koszulkami to chyba są tam tez rozmiary. Ale te można również znaleźć na stronce Fruit
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Wyszło BOSKO! Gratuluję świetnej roboty! Frotki polecą na takie koszulki!
Krakowiaczek Eddie
Gratuluję wydra77, super projekt !!! 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Krakowiaczek jEddie`n...
-
Konrad4444
- -#Charlotte

Koszulki eventowe Kraków 2018
Niezły zachyt współziomów Iron Maiden nad koszulkami, po prostu WOW!
Zamówiłem cztery i kupię cztery, i bardzo mnie to cieszy, ale nie uważam, że są BOSKIE!! Po prostu zwykłe.
Zamówiłem cztery i kupię cztery, i bardzo mnie to cieszy, ale nie uważam, że są BOSKIE!! Po prostu zwykłe.
1x rozm. L poproszę 
Ja Wydrze, zwróciłem uwage na jeden szczegol, ale niewazne moze to tylko moje widzimisię skoro same zachwyty 
Zreszta sam pomysl, projekt jak zwykle na 5 z plusem
Zreszta sam pomysl, projekt jak zwykle na 5 z plusem
Możnaby ewentualnie gdzieś - np. na tym ogniu - umieścić napis Kraków, 27-28.07.2018 
Fakt, że jestem na forum od niedawna i wcześniej nie zamawiałem koszulek, czego bardzo żałuję... 
Przeglądnąłem "koszulkowe" tematy z poprzednich tras i widzę, że daty koncertów są na plecach, tak że dla mnie sprawa jest już oczywista i zamknięta
Czekam zatem na podanie ceny i numeru konta, a jeszcze bardziej na koszulki i koncerty 
Pozdrawiam!
Przeglądnąłem "koszulkowe" tematy z poprzednich tras i widzę, że daty koncertów są na plecach, tak że dla mnie sprawa jest już oczywista i zamknięta
Pozdrawiam!