27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
I o to właśnie chodzi, czyli zaliczamy dwie daty. Ja już nie mogę się doczekać początku trasy - jeszcze tylko 10 dni... jak ja to wytrzymam 
-
Deleted User 4783
widzimy się w Pradze, jak jedziesz?
Ralf pytanko chyba głównie do Ciebie (ale zdanie innych też sobie cenię
):
Obstawiacie Sold out Pragi? Muszę kupić wreszcie bo Krakowa nie mam zamiaru robić choć mam zamiar się wybrać i polować na muzyków
Obstawiacie Sold out Pragi? Muszę kupić wreszcie bo Krakowa nie mam zamiaru robić choć mam zamiar się wybrać i polować na muzyków
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Podobno Praga się średnio sprzedaje... Dodatkowo obiekt jest przeznaczony i na 100 tys. osób, więc organizator może swobodnie zwiększać liczbę biletów.
Bardzo drogi koncert no i klepisko. Nie ma szans na sold out.
Jak ktoś na tej trasie wybiera Pragę zamiast Krakowa, to przegrywa na własne życzenie.
Jak ktoś na tej trasie wybiera Pragę zamiast Krakowa, to przegrywa na własne życzenie.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
czy ja wiem. Za GC wychodzi tam ok 300 tyle co w PL cała płyta, u nas jeszcze jest GCEE więc dodatkowe osoby w walce o barierkę. Dużo tu pisaliście o dużym spokoju na koncertach w Czechach a myślę o kupnie FC i 'walce' o FTB. W Polsce nacisku bym raczej nie wytrzymał a skoro tam spokojnie to powinno być łatwo. Dodatkowym plusem jest sama Praga. Chętnie zwiedzę a w Krakowie byłem już dziesiątki razy. Plus Krakowa to oczywiście hala ale nie można mieć wszystkiego
RALF pisze:Nie ma szans, ostatecznie jakieś 25k - drogi koncert.
dzięki Panowie, w takim razie się nie śpieszę
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Koncert w Polsce to gowno wg mnie, we Wro walka o zycie zamiast zabawy na gigu.
To też się zmienia. Na Metallice nie było chamstwa, kotłów, popychania się itp. - tylko normalne śpiewanie i słuchanie koncertu.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Widocznie było dużo Januszy
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nie ma thrashowego supportu w końcu, więc powinno być trochę lżej.
Myślę, że scena na środku, inny kształt płyty co za tym idzie, też zmniejsza nacisk na barierki.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A w którym miejscu byłeś?
Prawda, bliżej barierek było troszkę gorzej na samym początku, potem już w miarę spokojnie
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Tak gdzieś w środku tego "koła". Ani za blisko ani daleko
Miejmy nadzieję, że nie będzie w tym roku takiego nacisku. We Wro byłem prawie pod sceną i już na Speed of Light musiałem się ewakuować bo nie mogłem oddychać.
-
Deleted User 2259
Dlatego ja na trybuny idę po raz pierwszy, tak dla odmiany.
-
Deleted User 4783
Wrocław to w ogóle była walka o życie, teraz w Krakowie pewnie będzie tak samo. Pamiętajmy, że we Wro był podział na GC/płytę, teraz w Tauron tego nie ma :/
Ale przecież gc na stadionie jest większe niż płyta hali.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen