https://www.facebook.com/events/290113338396475/ link do wydarzenia!
27/28 lipca Kraków spotkanie SANKTUARIUM
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4783
27/28 lipca Kraków spotkanie SANKTUARIUM
Skoro 2 koncerty, to dwukrotna możliwość spotkania Sanktuarian! Można zorganizować jakiś event z Trooperkiem lub bez, przecież liczy się spotkanie i poznanie się na "żywo" z tymi, których jeszcze nie znamy! A przez 2 daty możliwości się zwiększają
Jestem w trakcie negocjacji z Klub*Pub*Cafe "Zaginiony Świat", 30 minut od Tauron Areny, mam nadzieję, że coś uda się ogarnąć (moja znajoma tam pracuje). Co Wy na to?
Ostatnio zmieniony sob lip 14, 2018 3:34 pm przez Deleted User 4783, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: 27/28 lipca Kraków spotkanie SANKTUARIUM
Jestem na tak. Krakowa nie znam (jeżeli chodzi o knajpy), więc zdaję się na Wasz wybór. Może krakowianie się wypowiedzą na temat lokalizacji. Można by coś spróbować ogarnąć w piątek po koncercie lub w sobotę przed, bo chyba sporo osób z forum idzie na oba koncerty.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
-
Deleted User 2259
Ja mieszkam bardzo blisko areny, ale nie znam tej knajpy, jak dla mnie spoko. Na piątkowy koncert się co prawda nie wybieram, ale chętnie się spotkam zarówno w piątek, jak i sobotę.
Fajna inicjatywa, nie wiem jakie dokładnie będę miał wtedy plany, ale może wpadnę - chodzi o spotkanie przed, po, czy przed i po koncercie?
-
Deleted User 4783
można zarezerwować całą salę, wtedy rezerwacja free. Jak będę miał więcej informacji, od razu dam znać.
-
Deleted User 2259
W indigo na rynku mają ekran, mozna by jakiś koncert obejrzeć
, ale jak spotkanie będzie po koncercie, to raczej nikt nie będzie miał na to ochoty.
Ostatnio zmieniony śr maja 23, 2018 9:18 pm przez Deleted User 2259, łącznie zmieniany 1 raz.
Osobiście jeszcze nikogo z forum nie znam, ale bardzo chętnie poznam 
Na żaden Krakowski koncert się raczej nie wybieram ale może wpadnę 
Jest ktoś kto wybiera się tylko na jeden z tych koncertów i jest chętny na polowanie na muzyków?
Jest ktoś kto wybiera się tylko na jeden z tych koncertów i jest chętny na polowanie na muzyków?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 2259
Wybieram się tylko na sobotni gig, w piątek mogę się zerwać wcześniej z pracy, więc mogę polować, tylko pytanie gdzie? 
w Krakowie!
liczę, że Wickers albo Hammers coś powiedzą bo zawsze jakieś info mieli
ewentualnie trzeba będzie polegać na dedukcji i szczęściu
Dobra lokalizacja, kto wie, może się spotkamy 
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
-
Deleted User 2259
Wicker chyba wspominał, że IM z jakąś tam siecią hoteli się 'trzyma'. Hilton? Czy coś takiego. Trzeba poczytać i wtedy można polowac. Ale jeszcze czas jest. Najważniejsze, że są chętni
Oczywiście obecność obowiązkowa tak jak w Poznaniu i Wrocławiu 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Nie dam głowy sobie obciąć, ale chętniej chyba sypiają w Sheratonach.Michał pisze: ↑śr maja 23, 2018 10:05 pmWicker chyba wspominał, że IM z jakąś tam siecią hoteli się 'trzyma'. Hilton? Czy coś takiego. Trzeba poczytać i wtedy można polowac. Ale jeszcze czas jest. Najważniejsze, że są chętni![]()
Mi się niestety nie udało dotrzeć na afterek w Krakowie z powodu moich rodzicielów... Oby w tym roku się udało
ale osobiscie wolałbym przed koncertem przy muzyczce Iron 
A i jeszcze jedno. Moi rodzice wychodzą z zapytaniem, czy też będą mogli się pojawić na spotkaniu, mimo, że nie są na forum XD
No co Ty! Musisz założyć im konta