SPOILER: Setlista Legacy of the Beast Tour - Dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: SPOILER: Setlista Legacy of the Beast Tour - Dyskusja
Niektórzy mówią, że jeśli jest Cross to FTGGOG nie będzie. W sumie, aż 3 epiki?
Zobaczymy dzisiaj co będzie. Wyluzujcie.
Co poniektórzy to przeżywają jak stare baby na targu. I to od wielu miesięcy. A na koniec i tak dostaniemy CIPWM i Wrathchild zamiast epika.
Co poniektórzy to przeżywają jak stare baby na targu. I to od wielu miesięcy. A na koniec i tak dostaniemy CIPWM i Wrathchild zamiast epika.
Wiecie, jest takie powiedzenie "nadzieja umiera ostatnia".
SOTC mogło też wejść za Clansmana. Byłoby szkoda, ale jest taka możliwość. Domniemane usunięcie FTGGOG z setlisty też mnie nie napawa radością, ale wieczorem zobaczymy, co tam przygotowali.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 1499
Myślę, że jakieś 8.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 1499
No właśnie to w sumie mogli by i zagrać 3 bo na każdej trasie utworów które podchodzą pod 8 min jest kilka.
SotC, Clans i Alex - to już by był szok!
SOTC, FTGGOG i Alexander. To byłby dopiero szok!
Dla mnie epik to rozbudowany numer, składający się z różnych "wątķów", znienny w swojej budowie, opowiadający historię słowem i dżwiękiem. Takimi dla mnie są np. Clansman, Rime, Nomad, czy Sign.... A na przykład Red & Black z ostatniej już nie, bo tam jest kręcenie waty i powtarzanie motywówsekcjazwlok pisze: ↑sob maja 26, 2018 10:40 amTak na dobrą sprawę to jak klasyfikować epiki ? Utwór powyżej ilu minut ?
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 1499
Czyli w sumie Haloweed`a też można pod to podciągnąć. Jest kilka wątków , utwór jest dość rozbudowany.
Dążę do tego że taki np Alexander sam w sobie długi nie jest( sam wstęp trwa w sumie 1.30 min ) także spokojnie mógłby się znaleźć w secie jako 3 epik .
Dążę do tego że taki np Alexander sam w sobie długi nie jest( sam wstęp trwa w sumie 1.30 min ) także spokojnie mógłby się znaleźć w secie jako 3 epik .
Znaczy się wiesz... to jest moje rozumowanie i moje podejście do tematusekcjazwlok pisze: ↑sob maja 26, 2018 10:52 am Czyli w sumie Haloweed`a też można pod to podciągnąć. Jest kilka wątków , utwór jest dość rozbudowany.
A co Stefan myśli i sądzi to już inna bajka
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 1499
Nie no wiadomo. Chodziło mi tylko o to że utwierdziło się w przekonaniu że IM gra 2 epiki na trasie a przecież mają większość utworów które mają te 6 min +. Więc nic nie stoi na przeszkodzie żeby zagrać SOTC , Clansmana i np Alexandra
Zwłaszcza że ten ostatni trwa bez wstępu tylu co mielone 2 Minutes to Midnight.
To bym chyba zawału z radości dostał. Chyba wielu fanów również.
No mogliby jak najbardziej... lozostaje kwestia tylko i wyłącznie ich chęci 
Ralf... 4 Twoje ostatnie posty:
Ralf... 4 Twoje ostatnie posty:
Spamujesz ponad norme...
www.MetalSide.pl
Aledandra nie będzie.
Nie nastawiałem się bardzo na Alexa, ale wiecie. Pomarzyć można 
HAMMERS pisze:Aledandra nie będzie.
Skąd ta pewność, mam info iż grali go na próbie w czwartek! Oczywiście, nie sprawdzałem tego, niemniej - co będzie, to będzie.
Tak na marginesie - to jest temat dotyczący dyskusji o secie najbliższej trasy. Moje wypowiedzi mieszczą się w zakresie tematycznym. Popis to ja dam dziś wieczorem - nie podoba się, nie czyta się
Dla ścisłości - ta wypowiedź to właśnie jest spam.
Wyluzujcie, po to jest "Dyskusja" aby dyskutować, tym bardziej iż czas jest gorący, 9 godzin z minutami do startu trasy.
Tak na marginesie - to jest temat dotyczący dyskusji o secie najbliższej trasy. Moje wypowiedzi mieszczą się w zakresie tematycznym. Popis to ja dam dziś wieczorem - nie podoba się, nie czyta się
Wyluzujcie, po to jest "Dyskusja" aby dyskutować, tym bardziej iż czas jest gorący, 9 godzin z minutami do startu trasy.