Oficjalny FC warto czy nie warto?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4783
Re: Oficjalny FC warto czy nie warto?
no i dziś paczuszka doszła. W domu zaskoczenie, że przesyłka z UK, ale jest i to dość szybko! Nie mogę się doczekać powrotu do domu i odpakowania koperty!
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jak dla mnie stos badziewa :p
UWAGA! Nie warto zwlekać do ostatniej chwili ze złożeniem "zamówienia" na FTTB!
Dziś (01.06) sprawdzałem - i możliwe było zgłoszenie się do FTTB na koncert w dn. 10.06. A na wcześniejsze - w tym halową Kopenhagę 05.06 - już nie. Mimo, że losowanie odbywa się max. 2 dni przed datą koncertu.
Przypominam o zjebanych sytuacjach z mailami @wp.pl. Najlepiej zmienić adres mailowy np. na gmail.
M.
Dziś (01.06) sprawdzałem - i możliwe było zgłoszenie się do FTTB na koncert w dn. 10.06. A na wcześniejsze - w tym halową Kopenhagę 05.06 - już nie. Mimo, że losowanie odbywa się max. 2 dni przed datą koncertu.
Przypominam o zjebanych sytuacjach z mailami @wp.pl. Najlepiej zmienić adres mailowy np. na gmail.
M.
-
Deleted User 4783
No i paczka dotarła. A w niej:
107 nr FC Magazine
Karta potwierdzająca członkostwo
Przypinka w kształcie basu Steve'a
Zdjęcie zespołu
Plakat
Naklejka Edka z Maiden FC
List z podziękowaniem za dołączenie do FC
107 nr FC Magazine
Karta potwierdzająca członkostwo
Przypinka w kształcie basu Steve'a
Zdjęcie zespołu
Plakat
Naklejka Edka z Maiden FC
List z podziękowaniem za dołączenie do FC
Gdzie moj nr 107? ;l
Kojarze, ze na oficjalnym forum byl juz jakis czas temu temat o zgubieniu przez poczte w UK czesci magazynow, prawdopodobnie chodzilo o 107. Napisz do LAZ'a/MusicGlue, ze do tej pory nie dostales, moze wysla nastepny (tak radzili w tym temacie, teraz jednak nie moge go znalezc, troche czasu juz minelo). 108 jest juz wydrukowany/rozeslany, wiec nie ma raczej juz szans, ze 107 dojdzie do Ciebie.Budziol pisze:Gdzie moj nr 107? ;l
Walcz o Ten magazyn, dostaniesz w nim kartke swiateczna na lato.
Jeśli dzisiaj przystąpiłbym do klubu i od razu opłacił, to mogę już korzystać z możliwości zapisania się do FTTB czy muszę czekać na paczkę startową?
Do kiedy można się zapisywać na FTTB w Krakowie?
Do kiedy można się zapisywać na FTTB w Krakowie?
prodiża kabel wskazał mi drogę
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tak, mozna od razu.
Zazwyczaj zamykają kilka dni przed gigiem
Zazwyczaj zamykają kilka dni przed gigiem
Jak teraz się zapiszesz ze wszystkim zdazysz
A fajny ten nowy magazyn.
Fajny 
Szkoda tylko stron na Dream Theater
Szkoda tylko stron na Dream Theater
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Też znalazłem #108 dzisiaj w skrzynce 
Pierwsze co musiałem zrobić po lekturze objaśnień ukrytych znaczeń w witrażach, to sprawdzenie "Red Herring" w googlach. Nie wiedziałem, że po ang. oznacza to "podpuchę". Przez krótką chwilę łudziłem się, że to może tytuł singla szykowanego na kolejny LP, który dołączą do setlisty podczas LOTB 2019
Ale tego kowala Smitha - Schmitta to bym nie rozgryzł - 10 noży - 10 Messerów. 10 ME-109s. Nawet jako fan lotnictwa i II w.św. i znając nieco niemiecki, nie do wyczajenia.
M.
Pierwsze co musiałem zrobić po lekturze objaśnień ukrytych znaczeń w witrażach, to sprawdzenie "Red Herring" w googlach. Nie wiedziałem, że po ang. oznacza to "podpuchę". Przez krótką chwilę łudziłem się, że to może tytuł singla szykowanego na kolejny LP, który dołączą do setlisty podczas LOTB 2019
Ale tego kowala Smitha - Schmitta to bym nie rozgryzł - 10 noży - 10 Messerów. 10 ME-109s. Nawet jako fan lotnictwa i II w.św. i znając nieco niemiecki, nie do wyczajenia.
M.
I na FTTB z biletem wyłącznie na płytę tak?
Tak, FTTB wymaga biletu na płytę. Przy czym w ogóle nie musi być to Early Entrance, to nie ma związku.
M.
M.
Okej, zapisałem się. Może się uda wylosować FTTB na 28.07.
Jeśli nie, to dostać cokolwiek z UK od ulubionego zespołu, a nawet i przejrzeć oficjalne forum i tak jest dla mnie satysfakcjonujące. A i może się przedłuży za rok członkostwo, by zgarnąć koszulkę.
Jeśli nie, to dostać cokolwiek z UK od ulubionego zespołu, a nawet i przejrzeć oficjalne forum i tak jest dla mnie satysfakcjonujące. A i może się przedłuży za rok członkostwo, by zgarnąć koszulkę.
Ile kosztuje wysyłka koszulki ze sklepu Iron Maiden? I jak długo trzeba czekać?