03/12/2018 - Paul McCartney - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Francois I
- -#Prisoner

03/12/2018 - Paul McCartney - Kraków
org. Live Nation
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 03/12/2018 - Paul McCartney - Kraków
O kurde, a na Stonesach sobie myślałem, że bym zobaczyl Paula.
Ale Tauron wyprzeda się w 7 sekund pewnie.
Ale Tauron wyprzeda się w 7 sekund pewnie.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Ale news!!! Otoz to, będzie szybki sold-out. Będę polować na bilety w przedsprzedaży.
https://www.last.fm/user/kamooo
Trzymam się jak najdalej od tego gigu !!
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Czyżby propaganda sceniczna?
Myślę, że Paul McCartney na pewno poradzi sobie bez zainteresowania Krusejdera tym koncertem. Z trudem, ale da radę!
A Paul też jest jakiś polityczny na scenie?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 4876
made my day
A tak poważniej to nie że w poniedziałek chciałem kupować Lądek Zdrój a tu taka niespodzianka. Zacnie. Paul to ta sama liga co Stonesi czyli KONCERT DOSKONAŁY.
-
Deleted User 2259
Jeśli to prawda, że Paul gra długie koncerty, to idę. O ile się oczywiście uda kupić bilet.
Sir Paweł gra pop, który mnie zupełnie nie interesuje. A ponoć jeszcze zaangażowany lewostronnie.
Będę dwa dni wcześniej w Krakowie na Ostatnim wojowniku TURBO. Polecam
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
A ja może bym rozważył. Turbo gra w sobotę, Paul w poniedziałek. Może jakiś weekend w okolicach Krakowa.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Nie od dziś wiadomo, że The Beatles to najbardziej przereklamowany zespół na świecie, a tenże świat nie poznał się na fenomenie i talencie Kupczyka.
O jak gniję xD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ale przecież nikt nie napisał, że Kupczyk (swoją drogą już dawno nie śpiewa w Turbo) jest lepszy od Paula. Nie wszyscy też muszą piać z zachwytu nad The Beatles i nie wszyscy mają parcie, żeby po prostu "zaliczyć" McCartneya
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
-
Deleted User 4876
To nie chodzi o "zaliczanie" to po prostu kawał dobrej MUZY....niesamowite doznanie...Charyzma Paula jest nieopisywalna....No i wiesz, to jest HISTORIA.. muzyczne inspiracje z Żuków i Kamieni czerpały lub czerpią ze dwa pokolenia kolejnych Muzyków.. W sumie nawet jak ktos nie lubi to i tak dla trzech numerów warto - "Life Goes On" ( każdy chyba oglądał ten serial za młodu...), "Live and let die"..wykonanie Gunsów jest fajne, ale wersja PAULA po prostu miażdży... no i "golden slumbers "....
Pamietam jak 2013 jechałem na Pola pierwszy raz... to taka mnie duma i radocha rozpierała, że dane mi było "zaliczyć" go przed śmiercią..myślałem , że to już ostatnia trasa. Po gigu już nie w głowie były myśli o "zaliczeniu" tylko duma z tego że dane było poobcować z SACRUM MUZYCZNYM
No ale wiadomo, że nie każdy musi :-)
- Shedao Shai
- -#Nomad

No więc właśnie. Nawet miałem początkowo taki impuls, żeby iść na to, ale potem uruchomił się mózg: czy lubię Beatelsów? Nie. Czy znam Beatelsów? Nie (znam Yellow Submarine xD). Czy tak naprawdę interesuje mnie co zagra Paul? Nie. Jechałbym tylko żeby "zaliczyć legendę", więc w moim przypadku to bez sensu. Staram się panować nad moim koncertoholizmem
-
Deleted User 4876
Hehe, mój koncertoholizm jest w stanie zaawansowanym ( myślę nad terapią)
bywałem na koncertach kapel i wykonawców, których nie słucham, nie znam itd. I dopiero doświadczenie live zmieniło mój pogląd... w 99% przypadków jest tak , że coś co brzmi "nijak" studyjnie to "live" bije na głowę...