03/12/2018 - Paul McCartney - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/12/2018 - Paul McCartney - Kraków
Nie kupisz. Na stronie McCartneya w niusie o koncercie w KRK, był link do kolejnego fantastycznego tworu LN/TM - "Verified Fan". Rejestracja była otwarta do 15-tego, a dziś rano rozesłali SMSami indywidualne kody na pre-sale.
Ostatnio zmieniony śr lip 18, 2018 11:06 am przez SOBER1Z, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurwaaaaaaa. Nie wiedziałem o tym
jutro będę polował z tłumem na bilety.
https://www.last.fm/user/kamooo
Dużego wyboru i tak raczej nie ma, to nie to samo co pre-sale na Ironów gdzie wszystkie sektory były dostępne.
Przed chwilą dołożyli A10, kilka rzędów od połowy w górę. A11 i A20 jutro pewnie częściowo będą dostępne, lub wcale, wrzucą je do Premium.

Przed chwilą dołożyli A10, kilka rzędów od połowy w górę. A11 i A20 jutro pewnie częściowo będą dostępne, lub wcale, wrzucą je do Premium.

-
Deleted User 4876
jeszcze jakby EE było takie jak na Gilmourze we Wrocku to by było warte swojej ceny..a tak... hm...cóż...
Kupione, ogarnąłem sobie trybuny. Pies jebał tę mapę interaktywna, w ogóle to nie działa jak chce się wybrać konkretne miejsce. Pokazuje, że jest dostępne, wybieram a jak chce przejść dalej to info że miejsca już nie ma.
szkoda że nie wiedziałem o tej przedsprzedaży na stronie McCartneya. Liczyłem że kupię najtańsze trybuny... A tu niestety to co mówi kam..
A mnie tam zastanawia dlaczego cały tył i dolna cześć trybun C jest wyłączona całkowicie ze sprzedaży.
-
Francois I
- -#Prisoner

Taaaa, no widzę właśnie, że wszytko już uruchomili. Ja odpuszczam, planowałem górną pierwsze rzędy ale widzę, że poszli za ciosem i tam też 579 zł...
-
Deleted User 2259
Podobno juz nie ma biletów, prawda to?
domyslam sie, ze beda wrzucac, ale nie wiem jaka jest teraz sytuacja.
domyslam sie, ze beda wrzucac, ale nie wiem jaka jest teraz sytuacja.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

-
Deleted User 2259
Beda jeszcze bilety jak myslice? dobre miejsca mnie interesuja
Rozumiem, że masz dylemat - oglądać plecy Paula, czy czekać na lepsze miejsca
Może być ciężko bo nawet te z Platinum wszystkie zeszły, ale kij wie co oni tam jeszcze mogą "wyżebrać i wyprosić" do trzeciego grudnia...
-
Deleted User 2259
Pleców nie zamierzam oglądać. Chyba, że kupię, a potem na płytę spróbuję pocisnąć. No chyba, że siedziące są też na płycie (nie pamiętam już) mieszkam kilka kroczków od areny, to się przejdę w dzień koncertu i spróbuję kupić, z 5 stówek mogę dać, więcej nie.
-
Deleted User 2259
W dzien koncertu bedzie mozna kupic jeszcze bilety? cena ta sama wtedy bedzie?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Koncert jest praktycznie wyprzedany - zostalo kilkadziesiat biletow z bardzo bocznym widokiem, w zasadzie za scena.
Natomiast mam jeden bilet na plyte do odsprzedazy w cenie nominalnej, czyli ok. 400 zl + zmiana nazwiska w kasie za 30 zl na koszt kupujacego. Chetnych zapraszam na prv.
Cześć ! Ktoś z forumowiczów wraca może po koncercie do stolicy i ma wolne miejsce
? Oczywiście dokładam się do wachy
Co to za jakies jaja z tym wejściem?