Koszulki eventowe Kraków 2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koszulki eventowe Kraków 2018
A pojawily sie komuś kropki?
Moja już po pierwszym praniu.Kropek brak 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
-
Deleted User 4876
A ciekawe co tam u VeeKinga ? 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
Słuchajcie. Kropki są jak ktoś się dokładnie przyglądnie.
Już ktoś do mnie pisał w tym temacie wiec napisze tu dla wszystkich. Logo Maiden Poland miało być takie poszczepione. Z daleka tego nie widać ale jak się przyglądnąć z bliska to może się wydawać jakby farby zabrakło w niektórych miejscach i są niedociągnięcia. Wiec wyjaśniam ze wszystko jest zgodnie z projektem i tak to miało wyjść właśnie
Już ktoś do mnie pisał w tym temacie wiec napisze tu dla wszystkich. Logo Maiden Poland miało być takie poszczepione. Z daleka tego nie widać ale jak się przyglądnąć z bliska to może się wydawać jakby farby zabrakło w niektórych miejscach i są niedociągnięcia. Wiec wyjaśniam ze wszystko jest zgodnie z projektem i tak to miało wyjść właśnie
A to mi umknęły wcześniejsze dyskusje na ten temat albo zapomniałem o nich. Efekt o jakim piszesz widziałem.wydra77 pisze: ↑sob lip 14, 2018 8:52 am Słuchajcie. Kropki są jak ktoś się dokładnie przyglądnie.
Już ktoś do mnie pisał w tym temacie wiec napisze tu dla wszystkich. Logo Maiden Poland miało być takie poszczepione. Z daleka tego nie widać ale jak się przyglądnąć z bliska to może się wydawać jakby farby zabrakło w niektórych miejscach i są niedociągnięcia. Wiec wyjaśniam ze wszystko jest zgodnie z projektem i tak to miało wyjść właśnie![]()
Czy to jest ten sam model koszulki co przy poprzednich projektach? Mam wrażenie, że materiał jest cieńszy niż przy koszulce poznańskiej i czarnej husarii.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Czyli Veeking miał rację
Powinny być te same bo zawsze drukuje na tych samych. Sprawdź sobie metkipz pisze: ↑sob lip 14, 2018 9:48 amA to mi umknęły wcześniejsze dyskusje na ten temat albo zapomniałem o nich. Efekt o jakim piszesz widziałem.wydra77 pisze: ↑sob lip 14, 2018 8:52 am Słuchajcie. Kropki są jak ktoś się dokładnie przyglądnie.
Już ktoś do mnie pisał w tym temacie wiec napisze tu dla wszystkich. Logo Maiden Poland miało być takie poszczepione. Z daleka tego nie widać ale jak się przyglądnąć z bliska to może się wydawać jakby farby zabrakło w niektórych miejscach i są niedociągnięcia. Wiec wyjaśniam ze wszystko jest zgodnie z projektem i tak to miało wyjść właśnie![]()
Czy to jest ten sam model koszulki co przy poprzednich projektach? Mam wrażenie, że materiał jest cieńszy niż przy koszulce poznańskiej i czarnej husarii.
-
Deleted User 4783
awizo czeka, w poniedziałek po pracy odbieram z poczty i dam znać! 
Ja tez dostałem,wyglądają zajebiscie 

Właśnie wróciłem z urlopu, w skrzynce awizo z 10tego, mam nadzieję że to jest to o czy myślę...
Można jeszcze zamówić koszulki?
A kupić L-ke i odebrać w Krakowie da radę?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Daj znac czy beda M lub L
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Nareszcie dotarł mój T-shirt, długo szedł bo niemcy nie potrafią czytać po polsku
zamiast "0" przeczytali "6" w kodzie pocztowym
ale w końcu ktoś się domyślił chyba.
Dzięki Panowie T-shirt super!
Dzięki Panowie T-shirt super!
Ja nie mam najladniejszego charakteru pisma 
Ale ciut szla to fakt
Ale ciut szla to fakt