A jak wygląda kwestia odbioru biletu w kasie? Trzeba mieć jakieś wydrukowane potwierdzenie, czy sam dowód osobisty wystarczy?dostoevsky pisze: ↑pn lip 23, 2018 11:48 pm Właśnie kupiłem bilet na stronie LN na 28 (odbiór w kasie)... dwa gigi, dwa razy płyta.
27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
- dostoevsky
- -#Assassin

Szczerze mówiąc na stronie nie znalazłem informacji na ten temat... zamierzam na wszelki wypadek wydrukować potwierdzenie.PanPrezes pisze: ↑wt lip 24, 2018 12:44 amA jak wygląda kwestia odbioru biletu w kasie? Trzeba mieć jakieś wydrukowane potwierdzenie, czy sam dowód osobisty wystarczy?dostoevsky pisze: ↑pn lip 23, 2018 11:48 pm Właśnie kupiłem bilet na stronie LN na 28 (odbiór w kasie)... dwa gigi, dwa razy płyta.
-
Deleted User 2259
PanPrezes pisze: ↑wt lip 24, 2018 12:44 amA jak wygląda kwestia odbioru biletu w kasie? Trzeba mieć jakieś wydrukowane potwierdzenie, czy sam dowód osobisty wystarczy?dostoevsky pisze: ↑pn lip 23, 2018 11:48 pm Właśnie kupiłem bilet na stronie LN na 28 (odbiór w kasie)... dwa gigi, dwa razy płyta.
Ja wziąłem wydrukowane potwierdzenie zakupu oraz dowód, i poszło bez problemu.
Mam do sprzedania jeden bilet na płytę na sobotę (28.07). Będzie nieco taniej niż w sklepie. Odbiór we Wrocławiu lub w Krakowie przed koncertami (piątek / sobota).
No dobra. Dzisiaj ostatnia noc w Chorwacji, przerwa dla zespołu i Kraków. Serducho na tą myśl jakby trochę przyspiesza
Ekstra! Ktoś wie czy moje podejrzenia odnośnie noclegu zespołu w Sheratonie się potwierdziły? I kiedy przylatują do Krakowa? Najbardziej prawdopodobny wydaje się dzisiejszy powrót Maiden do domów i przylot w piątek bezpośrednio na koncert. Nocleg w Sheratonie, więc jeśli chcemy zaatakować kogoś z zespołu to myślę, że najprędzej na rynku w sobotę do godziny 15-16. Gdyby ktoś coś wiedział, spotkał któregoś z członków to proszę dawać znać na forum, nie bądźcie egoistami
Mnóstwo godzin przesiedziałem pod hotelami itp itd i nigdy nie udało mi się dorwać nikogo z zespołu. Jak olałem sprawę i stwierdziłem, że nie będę na to tracił czasu to się okazało, że najbliżej byłem w Gdańsku, gdy Nicko przy stoliczku przed Sheratonem spijał piwko, a Jannick spacerował po molo. Mniej więcej w tym samym czasie siedziałem w połowie między tymi dwoma punktami na piachu jak osioł.
Jeśli Steve będzie chciał zagrać mecz, to obstawiacie 27 czy może wcześniej przyleci z Adrianem?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nikt sie info Nie podzieli, a pisząc publicznie możesz tylko spalić temat jak się zleci 100 osób. W Helsinkach zlapalem nicko bo byłem sam. Jak się zeszlo 30 osób to już nikt się nie pojawił.Ktoś wie czy moje podejrzenia odnośnie noclegu zespołu w Sheratonie się potwierdziły? I
-
Deleted User 2259
a gdzie go wtedy dorwałeś?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W hotelu. Ale nie byłem w merchu i nie zwracalem uwagi
W Tallinnie wszystkich członków zespołu miałem na 2 metry od siebie gdy piłem piwo w lobby przy stoliku najbliżej recepcji, a oni przechodzili obok, zbierając się dobre pół godziny (ostatni Bruce). Ale nikt ich namolnie nie atakował. Bruce'a tylko wkurzył typ, który wyskoczył mu przed twarz z aparatem, choć wszyscy inni ustawili się w rządku wzdłuż wyjścia w nadziei na autograf, a ten palant swoim wyskokiem zepsuł innym potencjalnie dobrą okazję (było ze 20 osób). Jakoś nie miałem w sobie tyle tupetu żeby zawracać im głowę, samo patrzenie z bliska było wielką satysfakcją, wielce sympatycznym i niecodziennym wydarzeniem. Niektóre osoby wywalczyły fotografie, przede wszystkim między wejściem do hotelu a samochodem, który czekał na nich.
Należy zważyć, że panowie nie są w takich momentach w formie do fotek, a dziś w dobie internetu i mediów społecznościowych można pożałować zbyt swobodnego ujęcia. Taki Davey na przykład nie przypominał siebie ze sceny, tylko wyglądał jak rasowy amerykański emeryt z bosymi stopami w klapkach. Stefan nie zapozował do fotki przed hotelem, bo wiatr zawiewał mu włosy na twarz, tylko zaproponował cofnięcie się do wewnątrz i poprawił sobie włosy, profesjonalista
W ogóle chłopaki wyglądają w realu dość staro już... Z tego wszystkiego z nikim nie mam fotki, ale zamieniłem kilka słów z Andy Taylorem, będącym w wyśmienitym humorze.
Jeśli miałby być mecz, to obstawiam 26., a nie w dzień koncertu.
M.
Należy zważyć, że panowie nie są w takich momentach w formie do fotek, a dziś w dobie internetu i mediów społecznościowych można pożałować zbyt swobodnego ujęcia. Taki Davey na przykład nie przypominał siebie ze sceny, tylko wyglądał jak rasowy amerykański emeryt z bosymi stopami w klapkach. Stefan nie zapozował do fotki przed hotelem, bo wiatr zawiewał mu włosy na twarz, tylko zaproponował cofnięcie się do wewnątrz i poprawił sobie włosy, profesjonalista
Jeśli miałby być mecz, to obstawiam 26., a nie w dzień koncertu.
M.
Niekoniecznie. W Gdańsku wszyscy tutaj wiedzieliśmy,że są w Sheratonie i wcale nie było wariactwaDzosef pisze: ↑wt lip 24, 2018 4:18 pmNikt sie info Nie podzieli, a pisząc publicznie możesz tylko spalić temat jak się zleci 100 osób. W Helsinkach zlapalem nicko bo byłem sam. Jak się zeszlo 30 osób to już nikt się nie pojawił.Ktoś wie czy moje podejrzenia odnośnie noclegu zespołu w Sheratonie się potwierdziły? I
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja nic nie wiem 
W tym momencie na 27 lipca nie ma biletów, na kolejny dzień, jakieś 450 na sektorach i pewnie około 100 na płytę. Zatem raczej pustek nie będzie. Pierwsze 25 koncertów trasy zobaczyło co najmniej 750.000 widzów, to jest ogrom.
To na płycie będzie przytulnie i ciepło 
Night Mistress Fan Club Łódź
O Ralf, wróciłeś. I od razu informacja o stanie sprzedaży. Rzeczywiście będzie przytulnie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Znowu jest dostępny sektor T-C1 także jest zostało znacznie więcej biletów niż 450
Oby klime odkrecili na maxa 
W porządnych krajach to ochrona jeszcze rozdaje wodę, a u nas pewnie skończy się na "kradzieży" kostek z fosy
EDIT: Ta fosa jest w tym przypadku wieloznaczna
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen