Nagrywane barierki zrobiłem tylko dwie, szansa nie jest taka duża
Helloween
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Helloween
Fajnie jakby jeszcze Derisa i tego gościa z Tokyo Hotel pogonili.
Ostatnio zmieniony wt sie 21, 2018 3:28 pm przez sajki, łącznie zmieniany 1 raz.
W końcu coś oficjalnie ogłoszone. Choć mogłoby być więcej szczegółów dotyczących koncertówki.
Mam jednak ambiwalentne odczucia odnośnie do kontynuowania tego projektu... Nazwijcie mnie marudą, ale jeden z komentarzy do newsa oddaje trochę moje odczucia
"This special and unique tour is not unique anymore".
Mam jednak ambiwalentne odczucia odnośnie do kontynuowania tego projektu... Nazwijcie mnie marudą, ale jeden z komentarzy do newsa oddaje trochę moje odczucia
"This special and unique tour is not unique anymore".
Ale że co jest nieaktualne?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nigdy mi chyba nie przestaniecie tego wypominać
Otóż do trasy Pumpkins United byłem wielkiem przeciwnikiem Derisa, co zresztą można odnaleźć i w tym temacie, natomiast po PU bardzo go polubiłemsajki pisze:Ale że co jest nieaktualne?
Aha, a już myślałem, że coś mnie ominęło i któryś z nich faktycznie odszedł.
Oj...no nie wiem, czy to dobry pomysł z płytą. No ale popyt, to trzeba korzystac...
www.MetalSide.pl
"Pumpkins United" to jedna z najlepszych tras w historii metalu. Wielki sukces artystyczny oraz finansowy.
Ale na rzecz Helloween działa także "pesel". Oni są o kilkanaście lat młodsi od największych bandów - Sabs, Priest, Maiden itp itd.
To oznacza, że za 10 - 15 lat mogą być największą atrakcją koncertową w świecie metalu. I mogą swoje koncerty oferować także tym, dla których metal nie jest najważniejszą muzyką. Kapitalna okazja. Znaleźli formułę i byłoby niewybaczalną stratą, gdyby to wszystko skończyło się 22 XII rP 2018 w Hamburgu.
Jakby ktoś z Was znalazł dogodne i relatywnie tanie połączenie lotnicze w stronę Santiago de Compostela - 8 XII - proszę o info. Poleciałbym
Ale na rzecz Helloween działa także "pesel". Oni są o kilkanaście lat młodsi od największych bandów - Sabs, Priest, Maiden itp itd.
To oznacza, że za 10 - 15 lat mogą być największą atrakcją koncertową w świecie metalu. I mogą swoje koncerty oferować także tym, dla których metal nie jest najważniejszą muzyką. Kapitalna okazja. Znaleźli formułę i byłoby niewybaczalną stratą, gdyby to wszystko skończyło się 22 XII rP 2018 w Hamburgu.
Jakby ktoś z Was znalazł dogodne i relatywnie tanie połączenie lotnicze w stronę Santiago de Compostela - 8 XII - proszę o info. Poleciałbym
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Wszystko prawda i mam nadzieję, że nie powiem za 2 lata "a nie mówiłem?".
@krusejder - co znaczy "relatywnie tanie"? Nie lepsza Lizbona 6 grudnia?
@krusejder - co znaczy "relatywnie tanie"? Nie lepsza Lizbona 6 grudnia?
Mam mało urlopu :// 2 dni urlopu extra to byłby duży cios. Nawet jak je policzę tylko za 500 zł za dzień, to i tak z pewnością Lisboa wyszłaby drożej niż SdC.
Ale jakby przeloty do Lizbony były po 100 zł, to warto i to rozważyć. Albo oba
Ale jakby przeloty do Lizbony były po 100 zł, to warto i to rozważyć. Albo oba
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
No ładnie u Was w budżetówce płacą
I teraz piszesz sensownie
Ja z pozostałych dat celuję już tylko w końcową. Co do płyty to podobnie jak @Barsiarz mam mieszane uczucia. Ten jeden kawałek był spoko, ale niczym się nie wyróżniał. Gdyby nagrała go inna kapela pewnie nie zwróciłbym uwagi. Liczę jednak, że uda im się nagrać dobry materiał i pociągną jeszcze, bo rzeczywiście nie są jeszcze aż tak starzy
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mozliwe, ze bede robił Lizbonę.
Też nad tym myślę, ale to zależy jak będzie z kasą. Ale loty mam w obserwowanych. Minus taki, że (przynajmniej z Okęcia) trzeba lecieć dzień wcześniej, bo lot jest wieczorem.
Myślę, że teraz jest dobry moment by pomyśleć o biletach na Niemcy. Jeśli są chętni, napiszcie kto co i ile a ja poproszę Myszę o pomoc. On ma być 7 IX w Warszawie (a dzień wczesniej na Pomorzu Zach) więc pewnie zdążyłby te bilety pozyskać i przywieść. Jakby co ...
Jest to jakaś opcja. @Barsiarz co myślisz?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Hmm, w sumie chyba nie ma na czekać skoro jest okazja. Była też inna droga ale skoro oferujesz Krusejder pomoc to warto skorzystać. Ty roześlesz wtedy do wszystkich?
Zobaczymy, ilu tych wszystkich by było
Jak 3-4 osoby, w tym 3 z Warszawy to do Ciebie wysłalbym 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Znowu mieszacie tematy
. Spytajcie Młodą, moze bedzie zainteresowana!