17/11/2018 - Nightwish - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: 17/11/2018 - Nightwish - Kraków
Heh, bilety ponad 8 miesięcy w sprzedaży i na GC "już" poszły?
Byłoby dużo wcześniej, gdyby z Anette na wokalu. 
Pytanie mam:) Chodzi o czeskie ticketpro - będę w Pradze podczas trasy Nightwish i co ciekawe - wygląda na to że nie już biletów na płytę... Orientuje się ktoś w jaki sposób poszukać biletów na czeskich stronach? Ewentualnie, czy jest szansa ,że będą wrzucać bilety zwrotne lub przed samym koncertem? Jak to u nich wygląda.
-
Deleted User 4876
4-5 dni przed koncertem ticketportal.cz powinnien coś wrzucić...zawsze tak robili
Oooo, to dzięki za info. Swoją drogą spadłem z krzesła jak dziś zobaczyłem ten brak biletów. Koncert krakowski też dobrze się sprzedaje.
Chociaż muszę przyznać, że Floor mega wrażenie na mnie zrobiła i studyjnie i na żywo.
Chociaż muszę przyznać, że Floor mega wrażenie na mnie zrobiła i studyjnie i na żywo.
-
Deleted User 4876
/no ja się do Podłogi przekonałem dopiero jak Ją na żywo usłyszałem, studyjnie mnie nie porwała. Ale i tak nie lubię kobiet z większym bickiem od mojego 
Ludziska,mam pytanie.Kumpel z Holandii przeslal mi dwa e -tickety na ten gig kupione na eventim.pl. Twierdzi ze bilety sa imienne a byc nie moze i pytanie odnosnie zmainy danych osobowych.Gdzie i jak i czy wogole sie da ????
Jeśli to e-tickety to po prostu je przerób na własną rękę i wydrukuj
bilety nie sa imienne takze nie bylo pytania
z racji ze raczej nie bede mogl jednak byc i ja na tym okncercie to mam w okazyjnej cenie do sprzedania dwa bilety na plyte,wiecej info priv
Witam. Takie pytanie mam. Czy ktoś kiedyś kupował bilety na alebilet (czy tym podobnych stronach jak viagogo) z opcją odbioru osobistego w dniu imprezy pod obiektem? Jest to w miarę pewne, bo nigdy w takiej formie nie nabywałem? Pytam, bo widzę że są tam wystawione w nominalnej cenie bilety na GC i jeśli już bym się decydował, to wolałbym dołożyć te parędziesiąt złociszy i mieć GC, niż zwykłą płytę, którą można jeszcze dostać w oficjalnej sprzedaży.
rozpiska:
18:00 - Otwarcie bram
19:40 - 20:30 - Beast in Black
21:00 - ... - Nightwish
18:00 - Otwarcie bram
19:40 - 20:30 - Beast in Black
21:00 - ... - Nightwish
Wybiera się ktoś z Warszawy?
Bardzo fajny koncert. Oprawa - klasa. Ekran z tyłu i te mniejsze, światła, pirotechnika... i okazuje się, że w hali też można "poszaleć". Generalnie N to nie moja muzyczna bajka, ale koncertowo robią świetną robotę. W domu nie słucham, a na żywo widziałem z 8-9 raz 
www.MetalSide.pl
Oprawa super, sporo pirotechniki jak na warunki halowe - mimo że stałem ze 20 metrów od sceny aż czułem te podmuchy gorąca
Grali sporo starych kawałków, chyba ze 3 z Oceanborna, za to mniej było z ostatnich płyt. Generalnie Nightwish na scenie robią świetna robotę i moim zdaniem zawsze warto na nich pójść, choć ten koncert był dużo lepszy od tego 2 lata temu gdzieś na zadupiu w ramach festiwalu
Grali sporo starych kawałków, chyba ze 3 z Oceanborna, za to mniej było z ostatnich płyt. Generalnie Nightwish na scenie robią świetna robotę i moim zdaniem zawsze warto na nich pójść, choć ten koncert był dużo lepszy od tego 2 lata temu gdzieś na zadupiu w ramach festiwalu
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Żałuję, że mnie tam nie było tylko ze względu na support. Nie ma Nightwish bez Anette. 
W ramach ciekawostki mogę powiedzieć, że Kai Hahto bo backstage'u przechadzał się w krakowskiej eventówce IM 
W ramach ciekawostki można dodać, że Wydra77 to był sprawił 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...