Big Survivor komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Big Survivor komentarze
Ku..wa wielka różnica
-
paulek
- -#Lord of the flies

albo coś ustalamy i się tego trzymamy albo sobie vorgelujmy jak pan Vorgel uzna...
Łukasz przeprosił i w sumie ejst oki, z moją 10 wyżej byłby Diamond Head i i pare płyt z drugiej dychy i to tyle
Łukasz przeprosił i w sumie ejst oki, z moją 10 wyżej byłby Diamond Head i i pare płyt z drugiej dychy i to tyle
-
Deleted User 2259
Następnym razem Lukas jak coś, to możesz mi podesłać wyniki, dawaj znać, jestem w formie do podliczania. A ja zrobię tylko lata 90 tak jak ustaliliśmy.
Edit: wyniki bez zaskoczeń, dobrze, że Maiden nie wygrało. Na nich przyjdzie jeszcze pora
Edit: wyniki bez zaskoczeń, dobrze, że Maiden nie wygrało. Na nich przyjdzie jeszcze pora
Moim zdaniem nie musiał przepraszać, wszystko jest ok, nie ma się czego czepiać.
Byłbym gotów się założyć że Back in Black wygra ten rok, a tu prosze. Przegrałbym
. Dopiero szóste miejsce. Kto by pomyślał. Iron Maiden myślałem że bedzie troche niżej ale to akurat miła niespodzianka.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Niestety muszę dziś w nocy wyjechać na parę dni. Nie będę miał komputera przy sobie, dlatego wysyłanie swoich głosów na rok 1981 oraz samo podsumowanie chciałem przedłużyć do poniedziałkowego czy nawet wtorkowego wieczora. Jeżeli nikomu to nie przeszkadza, to ok. Ale jeżeli dla co niektórych to za długo to mogę podesłać nadesłane dotychczas typy do Invadera, jeżeli wyrazi na to zgodę.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
-
Deleted User 2259
Jak dla mnie można poczekać, ewentualnie jakbyście chcieli to podliczę, ale myślę, że zaczekamy, Mamy kilka innych survivorów w trakcie, nie będziemy się nudzić 
-
Deleted User 7649
nie moge wto uwierzyc,ze juz nie ma z nami Clockwork Angels 
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Chyba nikt tak wielkiego ciśnienie na ten survivor nie ma żeby ten jeden czy dwa dni poczekać. a do tego jak pisał Invader są jeszcze inne survivory.
-
Deleted User 7649
widze ze survivor tyczy sie najlepszych plyt z poszczegolnych rocznikow, prosze wybaczyc za wtracenie mojego komentarza o plycie Clockwork Angels, po prostu RUSH to moj ulubiony zespol i bardzo przezywam ze ta plyta odpadla ;(
Mój też. Clockwork Angels uważam za najsłabszy album zespołu, z produkcją dla fanów odsłuchu z telefonu, zaś jakość samych kompozycji też nie powala.
- AncientMariner
- -#Clansman

żaden poślizg w podsumowaniu 1981 roku m i też nie przeszkadza. Więcej czasu na zastanowienie się jakby nie było. A w tych latach osiemdziesiątych jest dużo ciężej wybrać tylko dyche. Przynajmniej mi jest ciężko.
- LukaSieka

Względem nie też 80te trudniejsze. Zrobiłem ostatnio do przodu w wolnej chwili 1982, 1983 i 1984. Powychodziło mi po 20-30 płyt, które bym mógł spokojnie wrzucić do tej pierwszej dziesiątki. No, ale niestety nie można
.
Dobra. Jak coś to podsumowanie 1981 postaram się zrobić we wtorek tylko jak wrócę. Może uda mi się popołudniu, ale raczej wieczór myśle.
Dobra. Jak coś to podsumowanie 1981 postaram się zrobić we wtorek tylko jak wrócę. Może uda mi się popołudniu, ale raczej wieczór myśle.
Ja nie wiem Vorgel jak mogłeś w survivorze Rush głosować już na Counterparts. To jedna z najlepszych płyt tego trio!
Podobnie jak kilkanaście innych. Coś trzeba wybrać, wolę starsze brzmienie Rush.
Jak dla mnie Śrubka to TOP 3 Rush.
-
Deleted User 2259
Dobra lista, Killers dal nam nowy rekord - 89 punktow, Rush bardzo blisko top 3, szkoda, ze sie nie udało. Pewnie juz nie będzie mialo okazji.
Samson dopiero na 8 miejscu, liczyłem co najmniej na top 5. King Crimson i Accept o wiele za wysoko.
- LukaSieka

Na głosy za 1982 czekam do niedzielnego wieczora. 4 dni to kupa czasu.