Graspop 2019 - KING DIAMOND!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Graspop 2019 - KING DIAMOND!!!
Panie i Panowie - świętujcie
Ogłoszono Kinga Diamonda na Graspop. Więc trzeba ściskac kciuki żeby zagrał jakikolwiek niefestiwalowy koncert w Europie. Przynajmniej ja sciskam za taki koncert!!
Ogłoszono Kinga Diamonda na Graspop. Więc trzeba ściskac kciuki żeby zagrał jakikolwiek niefestiwalowy koncert w Europie. Przynajmniej ja sciskam za taki koncert!!
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Re: Graspop 2019 - KING DIAMOND!!!
Koncerty w Polsce twierdzą, że to pewniak drugiego dnia Mystic Festivalu.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Poza tym Graspop nedzny. Def Leppard, Slipshit, Lynyrd Skynyrd, Sałaton, Amon Amarth, Disturbed
A na Mystic będzie jeden bilet na oba dni, czy oddzielnie na każdy?. Wolałbym osobiście jakiś koncert solo, ewentualnie z jednym supportem
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Pewnie będzie opcja kupna biletów na jeden dzień i dwudniowego karnetu, ale nie chcę siać fermentu, bo nie wiem.
Ja nie wybrzydzam, King to jest u mnie jeden z topowych artystów i jedyny z tego grona, którego jeszcze nie widziałem na żywo, a tu jeszcze ma przyjechać do mojego miasta
Strasznie się jaram tą wizją. Ciekawi mnie, czy w 2019 dalej będzie grał Abigail, czy to już będzie nowa trasa z nowym repertuarem.
Ja nie wybrzydzam, King to jest u mnie jeden z topowych artystów i jedyny z tego grona, którego jeszcze nie widziałem na żywo, a tu jeszcze ma przyjechać do mojego miasta
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Spokojnie, nie traktuj plot ktore zaslyszal Kusy jako pewnik. Niie mowie, że nie ma racji, ale lepiej się nie napalac
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ten komentarz i fakt, że czytasz forum pomimo swojego "odejścia" pokazuje tylko, że jesteś dzbanem xD . Przecież nawet w cytowanym przez ciebie poście jest "Niie mowie, że nie ma racji", także sugeruję wyjąć tego kija chociaż trochę, bo zaraz przetrąci ci kręgosłup xD .
Ktoś z forum się wybiera na festiwal?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja, jak co roku