17/06/2019 - Def Leppard / Whitesnake - Praga O2
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
17/06/2019 - Def Leppard / Whitesnake - Praga O2
bilety 200 - 300 zł
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 4876
Re: 17/06/2019 - Def Leppard / Whitesnake - Praga O2
tylko ujowo że poniedziałek - PL być może też dorzucą...
Fajny zestaw. Kto gwiazdą?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Oby była Polska
Spodziewacie sie SoldOut Pragi?
Spodziewacie sie SoldOut Pragi?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 4876
co Ty... nie było soldoutu jak grał JP i Whitesnake w Pradze to tym razem tym bardziej nie będzie...
gwiazdą Leppard 
To jest tydzień z Bożem Ciałem we czwartek, jak tak dalej pójdzie, to sobie wezmę 4 wolne dnie i będzie taki letni miniurlop
To jest tydzień z Bożem Ciałem we czwartek, jak tak dalej pójdzie, to sobie wezmę 4 wolne dnie i będzie taki letni miniurlop
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
O, to git wiadomość dla mnie bo można zwlekać z zakupem biletu.thorgal_30 pisze: ↑śr paź 31, 2018 11:46 am co Ty... nie było soldoutu jak grał JP i Whitesnake w Pradze to tym razem tym bardziej nie będzie...
Jaram się Def Leppard
Może to dobry powód by przesłuchać Whitesnake
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dajcie znać, ludkowie, jeżeli ktoś robi tę sztukę samochodem z Warszawy albo okolic, a następnego dnia zmierza do Krakowa na Kiss - i może mnie zabrać (ze stolicy) jako pasażera partycypującego w kosztach paliwa i całkowicie niekłopotliwego. 
Fajny zestaw ale chyba nie będzie mi się chciało specjalnie taki kawał jechać 
Night Mistress Fan Club Łódź
Autem z Wawy bez sensu na sam gig. Prędzej w sobotę by pozwiedzać Pragie ...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Pozwiedzać nie grzech, warum nicht... Jadziem, Panie krusejder? 
Niech ogłoszą resztę tras
Ale całkiem to możliwe 
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Ja chętnie bym się ruszył. Z Wrocka daleko nie jest.
-
Deleted User 4876
stani u podia się już wyprzedało, może być ciężko o nowe pule aż do początku czerwca...
Doszedł Whitesnake na Słowacji. W przyjemnym amfiteatrze. Za 30 ojro. W piątunio 
-
Deleted User 4876
Rzucili 5 biletów pod scenę... się skusiłem na te Czechy.. miejscówka dobra..a i poprzednio WHiteSnake też tam robiłem jak grali z Priest...lol. 4 ticksy na stani u podia będą dostępne w czwartek o 0:15 na ticketportalu jakby ktoś bardzo pożądał podobnych wrażeń.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Ooo to szkoda, że moje na trybunę już są w drodze 
Dziękuje Thorgal za ten cynk. Udało się kupić bilety dla mnie i siostrzenicy.thorgal_30 pisze: ↑wt sty 29, 2019 9:44 pm Rzucili 5 biletów pod scenę... się skusiłem na te Czechy.. miejscówka dobra..a i poprzednio WHiteSnake też tam robiłem jak grali z Priest...lol. 4 ticksy na stani u podia będą dostępne w czwartek o 0:15 na ticketportalu jakby ktoś bardzo pożądał podobnych wrażeń.
To brzmiało jak najmniej wiarygodny przeciek świata ale sprawdziło się. Pan Thorgal to jednak fachowiec jest.
-
Deleted User 4876
Heh, nie no wygasała moja rezerwacja więc info było pewne.. jak jest resztówka biletów to trzeba sobie pomagać