Wydaje mi sie, ze jedno nie wyklucza drugiego. Steve mowil, iz na ten rok planowane jest wydanie dwoch wydawnictw DVD. Wszystko wiec przed nami. (no chyba, ze jako jedno z DVD Harris mial na mysli Dance Of Death dvd-audioMandrake pisze:ale i tak wolałbym żeby w pierwszej kolejnosci wydali to z tras Give Me Ed i Dance of Death. No ale skoro zdecydowali się na Earl Years to niech będzie.
2XDVD - "The Early Days"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 2XDVD - "The Early Days"
bosz!! skąd ja kase wezme?Majek pisze:No to trzeba się przygotować na duże zakupy
ciamciaramciamciam
Re: 2XDVD Early Years w październiku!
No blabbermouth wali takie ploty o Strattonie ze hej wiec w to zrodlo bym nie wierzylWICKER MAN pisze:Cos mi sie nie chce wierzyc aby Granada odstapila prawa autorskie tego nagrania zespolowi..
Ale cos chce sie mylic
Na Blabbermouth.net podano, że to nowy dokument - a dokładnie pierwsza jego część...
A co do nagrania Granada to mam je na video i oczywiscie jest swietne (jak wszystko co zwiazane z Maiden) ale bez przesady. Takich tou-reportow jest na peczki dlaczego akurat wybrali to i jak zalatwia sprawe praw autorskich.
To mnie wlasnie zastanawia ale chce byc wierzyc :rocx
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Cóż, takie dochodziły informacje i chyba tak miał wyglądać plan. Ale wszystko może się zmienić...Mlody pisze:Wicker takie male pytanko: skad wiadomo ze DVD z DOD ma wyjsc pod koniec tego roku???
Hehe, no fakt, tu akurat się pomylili, ale często są pierwsi z newsami.MaYeR pisze:No blabbermouth wali takie ploty o Strattonie ze hej wiec w to zrodlo bym nie wierzyl![]()
Z kolei jakieś inne źródło mówiło o całkiem nowym dokumencie więc może kwestia nie była jeszcze rozstrzygnięta...MaYeR pisze:A co do nagrania Granada to mam je na video i oczywiscie jest swietne (jak wszystko co zwiazane z Maiden) ale bez przesady. Takich tou-reportow jest na peczki dlaczego akurat wybrali to i jak zalatwia sprawe praw autorskich.
To mnie wlasnie zastanawia ale chce byc wierzyc :rocx
No właśnie, tego nie wiadomo... DVD-A DOD miało wyjść pół roku przed faktyczną premierą więc może nie mówił o tym. W jakimś wywiadzie Bruce mówił, że wyjdą w tym roku 2 DVD - jedno live z tras Give Me Ed/Dance of Death, a drugie określił jako "best of". Może właśnie o to mu chodziło? Choć spekulowano, że miał na myśli swoje solowe DVD...MaYeR pisze:Wydaje mi sie, ze jedno nie wyklucza drugiego. Steve mowil, iz na ten rok planowane jest wydanie dwoch wydawnictw DVD. Wszystko wiec przed nami. (no chyba, ze jako jedno z DVD Harris mial na mysli Dance Of Death dvd-audioMandrake pisze:ale i tak wolałbym żeby w pierwszej kolejnosci wydali to z tras Give Me Ed i Dance of Death. No ale skoro zdecydowali się na Earl Years to niech będzie.)
Nie sądzę, aby miał to na myśli bo DoD DVD-A to nie jest takie "prawdziwe" DVD, wiecie o co chodzi. Wydaje mi się, że wyjdą jeszcze dwa DVD tego roku. Z resztą... pożyjemy zobaczymyMaYeR pisze:Wydaje mi sie, ze jedno nie wyklucza drugiego. Steve mowil, iz na ten rok planowane jest wydanie dwoch wydawnictw DVD. Wszystko wiec przed nami. (no chyba, ze jako jedno z DVD Harris mial na mysli Dance Of Death dvd-audioMandrake pisze:ale i tak wolałbym żeby w pierwszej kolejnosci wydali to z tras Give Me Ed i Dance of Death. No ale skoro zdecydowali się na Earl Years to niech będzie.)
Oficjalna moglaby wreszcie cos na ten temat napisac. Newsy w sprawie wygrania zegarka z Eddiem w tle robia sie juz troche nudne 
-
Hallowed Be My Name
- -#Wrathchild

na moj skromny gust DVD z ostatnich dwóch traz wydadza n apoczatku przyszlego roku zeby bylo co promnowac podczas tourne

"Laz Novak "?Hallowed Be My Name pisze:http://www.metalmadness.pl/zobacz_news.php?news_id=179
On sie nazywa Steve Lazarus
Poczekajmy na fan-klubowy magazyn, wtedy poznamy wiecej szczegolow :beerbobek pisze:. Nikomu już nie można ufać na tym świecie.
-
Garfield
A kto powiedział, że należy ufać tym z Metal Madness. Tam same szumowiny piszą. 
A kto kazał Ci tam wchodzić. Jak czytasz newsy na Sanktuarium, to jesteś nawet ostrzeżony (bannerem) żeby tam nie wchodzić 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No właśnie. Też się zdziwiłem jak to czytałem.MaYeR pisze:"Laz Novak "?![]()
![]()
On sie nazywa Steve Lazarus
Teraz już wszystko wyjaśnione - błąd na Maidenfans.com, który poszedł w świat.
Dokładnie. Mam nadzieję, że przynajmniej teraz dotrze bez większych problemów.MaYeR pisze:Poczekajmy na fan-klubowy magazyn, wtedy poznamy wiecej szczegolow :beer
I juz pojawila sie oficjalna wiadomosc dotyczaca DVD!
http://www.ironmaiden.com/homepage.php? ... bsection=0
http://www.ironmaiden.com/homepage.php? ... bsection=0
"So, Until The Next Time
Have a Good Sin"
i teraz jest OK
wszystko fajnie pieknie ale kiedy ma wyjsc to zapowiedziane dvd w polsce, jaka cena, gdzie mozna zamawiac 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Polska premiera DVD jest zapowiedziana na 1 listopada - czyli tydzień wcześniej niż na Zachodzie. Miejmy nadzieję, że się to nie zmieni. 
:rocx
YEAH! tegoroczna gwiazdka będzie kosztowna, ale hmmm warto :solo
hmm to interesujace. ciekawe ktory sklep muzyczny bedzie czynny 1 listopada. o ile wiadomo jest to dzien wolny od pracy swieto zmarlych zwane inaczej helloween