EDIT: Dobra zainteresowałem się tematem i znalazłem info, że Rose tylko użyczył swojego wokalu do tego utworu, ale bez kitu brzmi bardzo jak AC/DC.
Oby rudego nie było na nowym albumie AC/DC w ogóle.
Pierre Dolinski pisze: ↑czw gru 27, 2018 2:44 pm
Na ich miejscu wziąłbym tego gościa z polskiego coverbandu, a Axlowi dał butelkę Jacka Danielsa na pamiątkę i kopa w dupę na pożegnanie.
Oryginał (jeden z dwóch, chociaż niektórzy by tak o Brianie nie napisali/powiedzieli) to oryginał, ale Sierściu jest zajebisty. Rudy może mu buty czyścić.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Mnie jedynie dziwi cisza w obozie AC/DC. Odkąd wyciekły zdjęcia, na których widać m.in. Briana Johnsona na tarasie studia w Vancouver, żadnych nowych (oficjalnych!) informacji nie otrzymaliśmy. Mam nadzieję, że jednak kolejny studyjny album - ciekawe czy z partiami Malcolma Younga, jak informowały portale muzyczne - z Johnsonem i Ruddem w składzie ukaże się na rynku.
Dolary? Chociaż oni nie potrzebują pretekstu w postaci płyty, żeby ruszyć w kolejną trasę. Dla mnie to też bez sensu. Chyba, że mają jakieś nie opublikowane nagrania, to mogliby je wydać. Ale pisanie nowego materiału - może lepiej niech tego nie robią. Ostatnie płyty były średnie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Niech chłopy dalej działają , to jest zespół legenda. Przynajmniej nie owijają w bawełnę jak zespół Scorpions ,który co roku organizuje pożegnalna trasę.
Killers54 pisze: ↑wt sty 01, 2019 12:47 pm
Pragnę jeszcze przytoczyć,że zespół wykreował nietypowe brzmienie ,nie do podrobienia, jest inspiracją dla największych zespołów na świecie.
A czy nowy album, trasa, itp. to zmienią? Osobiście jak słyszę AC/DC dłużej niż godzinę to zaczynam się cholernie nudzić, a szkoda bo kiedyś potrafiłem słuchać godzinami. Szczerze już nie wiem kto gra, śpiewa, zastępuje kogo w tej kapeli. Według mnie powinni sobie dać spokój i wybrać się na zasłużoną emeryturę.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
Nikt im nie odbiera zasług ani tego, że stworzyli dużo dobrej muzyki. Tylko ostatnie płyty to niestety obniżenie poziomu. A Scorpiony to przypadkiem nie skończyły już z "żegnaniem się". W końcu trafił się i nowy album i trasa upamiętniająca Crazy World (co prawda tylko z nazwy, bo setlista na to nie wskazuje).
ACDC zawsze dbało o "prywatność".
Z nagrywania Back Ice czy Rock or Bust też mieliśmy foty, plotki itp.
Oni nic nie ogłoszają dopóki nie mają wszystkiego "dopiętego na ostatni guzik"
Reklama, która i dziś nie przyniosłaby wstydu (produktowi i wykonawcy piosenki), a podobno Brian nagrał to w dniu przesłuchania na frontmana AC/DC: www.youtube.com/watch?v=uD6iRoB6bPE
Brian Johnson powraca! Jak dla mnie jedyny właściwy wokalista AC/DC, wygrał walkę z chorobą, i chłopaki wjeżdżają do studia na pełnej kur....
Będzie się działo!