04/06/2019 - Slayer - Gliwice

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Re: 04/06/2019 - Slayer - Gliwice

Post autor: blackcocker »

Metalophil pisze: pn gru 03, 2018 10:50 am Jakbym miał znowu jechać na Sleja, to tylko gdyby dorzucili jakiś fajny support...Zeszłotygodniowy koncert uznałem za moje pożegnanie z tym zespołem ;)
To się Tom zbyt długo nie natęskni :D
A co do Metalmanii - powinni zrobić powtórkę z `87: Helloween, Running Wild, Overkill, Kat, TSA, Turbo, Wilczy Pająk, Destroyers, Stos, Dragon (nie wiem czy jeszcze grają), Hammer i reaktywowany specjalnie na tą okazję Open Fire. Moim zdaniem sold out pewny, nawet przy połowie tego składu.
Podpisuję się wszystkim czym się da :D
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Patrząc po dzisiejszym systemie sprzedaży, to mam wrażenie, że LN po prostu trolluje ludzi dla beki.

Przedsprzedaż dla klientów banku to jedno. Ale były lepsze jaja. Start o 10:00 i...Można było kupić tylko bilety Platinum xDDD Dużo droższe od zwykłych. By kupić normalne EE, musiałem wchodzić od razu przez Ticketmastera, a nie LN.

Tej firmie coraz bardziej odpierdala.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

W 2 minuty po rozpoczęciu sprzedaży trybun na Kiss miałem identyczne doświadczenia. Nie było prawie żadnych dobrych miejsc, uznałem, że nie kupię dla kumpla biletu za 395 zł. Że lepiej poczekać na pulę lepszych miejsc. Kolega okazał się mniej cierpliwy, kupił sobie jeszcze gorszą miejscówę za tę samą kwotę parę dni później.

Nie wierzę, że FC Kissów i banksterzy wykupili w przedsprzedaży 90% dobrych trybun A1, A10 itp...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

krusejder pisze: śr gru 05, 2018 10:16 am W 2 minuty po rozpoczęciu sprzedaży trybun na Kiss miałem identyczne doświadczenia. Nie było prawie żadnych dobrych miejsc, uznałem, że nie kupię dla kumpla biletu za 395 zł. Że lepiej poczekać na pulę lepszych miejsc. Kolega okazał się mniej cierpliwy, kupił sobie jeszcze gorszą miejscówę za tę samą kwotę parę dni później.

Nie wierzę, że FC Kissów i banksterzy wykupili w przedsprzedaży 90% dobrych trybun A1, A10 itp...
Na Knopflera w Gdansku kupowałem trybune po 220, która po godzinie była już po 270.
Te same miejsca. <3
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Że niby już nie ma biletów na droższe trybuny? hahahaha
rafalfcb
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: rafalfcb »

O 10:20 miałem kupiony bilet na płytę w cenie 295 (Slayer)ze wszystkimi opłatami(przez smartfona).Faktycznie było kilka minut opóźnienia(zapchany serwer czy cuś).
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

ma ktoś jakieś przecieki odnośnie ewentualnych supportów?
Będzie taki ładny skład jak w Łodzi?
Nie wiem czy kupować bilet na Slayer kurczę czy mam czas i kupić bilet na jakiś zespół którego nie znam, ale panna na niego chce iść :roll:
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Nie kupuj, na cokolwiek pójdziesz z dziewczyną, będzie lepsze niż Frayer! :mrgreen:
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

IMO będzie Anthrax i Behemoth.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Schizoid pisze: ndz sty 27, 2019 6:17 pm IMO będzie Anthrax i Behemoth.
Behemotha też jestem niemal pewny, anthrax by mnie bardzo uradował :D

Shedao Shai pisze: Nie kupuj, na cokolwiek pójdziesz z dziewczyną, będzie lepsze niż Frayer! :mrgreen:
No właśnie ona to niezbyt moje klimaty muzyczne - nudy trochę, a na Slayerze chociaż bydło i patologia będzie :lol:
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

W Niemczech przed Slayerem zagra Anthrax i jakieś Alien Weaponry, o których nigdy wcześniej nie słyszałem. To jest w sierpniu, myślę że nam może trafić się coś innego. Wątpię, by Zabójca brał tych drugich w całą trasę po Europie.

Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Na Pragę jako support własnie ogłosili Anthrax...na Gliwice pewnie też będzie
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Bajka. Pytanie jeszcze co z drugą kapelą.

Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Schizoid pisze: pt lut 01, 2019 11:19 pmW Niemczech przed Slayerem zagra Anthrax i jakieś Alien Weaponry, o których nigdy wcześniej nie słyszałem.
Alien Weaponry to młoda załoga z Nowej Zelandii. Grają thrash, a dużą część utworów śpiewają po maorysku, maoryskie rytuały pojawiają się też w ich koncertach i klipach.
www.youtube.com/watch?v=csNKP4Z5mPs

Na swojej stronie od końca maja do połowy czerwca mają pusty slot w trasie, więc jak najbardziej może być tak, że u nas też zagrają.

[EDIT] 8 dni później Anthrax (+ gość specjalny) w Breslau, to w Gleiwitz już raczej nie, hę?
Deleted User 4876

Nom. byłoby to mega dziwne grać support dla Sellera mają w perspektywie własną klubówkę tydzień póżniej
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Tak było z Ghostem w 2014. Najpierw Poznań przed Maiden, później własny koncert w Stodole. I chyba to było dwóch różnych organizatorów.

Fanpej Kusego obstawia Behemotha i na tym też pewnie się skończy.

Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Nie porównywałbym Ghosta (i to sprzed 5 lat) z Anthraxem.
Deleted User 7586

Post autor: Deleted User 7586 »

thorgal_30 pisze: pt lut 15, 2019 2:04 pm Nom. byłoby to mega dziwne grać support dla Sellera mają w perspektywie własną klubówkę tydzień póżniej
Takich sytuacji było multum w ostatnich latach - pierwsze z brzegu: Killing Joke w Progresji w czerwcu 2017 (Knock Out) i dzień później przed Gn'R w Gdańsku (LN); Kvelertak w Krakowie jako support Metalliki (LN) w kwietniu 2018, a dzień później we Wrocławiu na klubowym koncercie (PW Events)....
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

I Tremonti przed Maidenami i w Warszawie.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Deleted User 4876

Killing Joke... zrozumiałe, bo jednak Fani ich muzy niekoniecznie muszą chodzić na GNR. A ceny na Gunsów były wysokie. Kvelertak i Tremonti razem wzięte to chyba jednak nie ta półka co ANTHRAX? Aczkolwiek mogę się mylić. Samemu zespołowi to wszystko jedno kiedy i gdzie gra. No tylko żeby ogłoszenie Anthraxa jako supportu dla Sellera nie zabiło sprzedaży tej klubówki... fakt zawsze można jechać i tu i tu, ale takich maniaków raczej nie ma dużo. Chyba że znowu LN PL grało na zwłokę i nie chciało dać hajsów Anthraxowi, więc przyjęli ofertę od tego organizatora... Nie wiem, nie znam się, tak sobie dywaguję :)
ODPOWIEDZ