ech...nie dostałam zadnej wiadomości na ggSim0n pisze:baaaardzo kuszaca propozycjaaneta pisze:też się doczekac nie mogę :rocx spoko SimOn, jak chcesz to wpadaj do mnie po koncercie w listopadzieSim0n pisze:qde ja juz nie moge sie doczekac tego zlotu.. tylko cemu to dopiero w listopadzie.. szkoda ze teraz jak sa wakacje to nic takiego nie ma bo wydaje mi sie ze ludzie z innych zakatkow polski by sie mogli zebrac i przyjechac.. no ale nic..
Anetko mam tez inny problem.. nie mam czym wrocic do Legionowa po zlocie wiec moze jak bym Cie ladnie poprosil to bys mnie przekimala ??
ps. tym razem wezme na zlot flage![]()
a tak w ogole to mozna by na niedlugo przed zlotem zrobic jakas liste sanktuarian ktorzy sie na zlocie pojawia i zarezerwowac stoliki (mysle ze Slimior zalatwil by nam najlepsze miejsca)
chata pewnie bedzie wolna...
wpadaj na gg, omowimy szczegóły...
![]()
no to do pogadania na gadu.. juz zostawilem Ci wiadomosc.. a tak w ogole to masz swietny numer
PROGRESJA zaprasza ponownie!!! Incognito & IRON MAIDEN P
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: PROGRESJA zaprasza ponownie!!! Incognito & IRON MAIDEN P
ciamciaramciamciam
-
Piotr Sidek
- -#Charlotte

Cóż... czemu nieaneta pisze:a może Ty!!! co jak sądzisz?![]()
mysle, że bosssskoPiotr Sidek pisze:Cóż... czemu nieaneta pisze:a może Ty!!! co jak sądzisz?![]()
ale czy godnie bym wyglądał
![]()
![]()
???
ciamciaramciamciam
- likipiki
- -#Lord of the flies

hmmm... ponieważ moja siostra od tego roku będzie studiowac w wawie, więc może bym kopsnął mój świński tyłek i odwiedził stolicę w ten piękny dzień... zobaczymy zobaczymy 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
lepiej żeby Ci się udało

ciamciaramciamciam
Re: Fotki
Ja mam te zdjęcia co na stronie Progresji były jak chcesz...woody pisze:Tu Woody z Incognito.Ma ktoś może fotki z poprzedniego IM party?
Nie mam żadnej pamiątki z tego koncertu a tak się fajnie grało,więc jeśli ktoś ma to będę wdzięczny.
Numer gg:1241726
Re: Fotki
no foty są cały czas w archiwum na www.progresja.comwoody pisze:Tu Woody z Incognito.Ma ktoś może fotki z poprzedniego IM party?
Nie mam żadnej pamiątki z tego koncertu a tak się fajnie grało,więc jeśli ktoś ma to będę wdzięczny.
Numer gg:1241726
ciamciaramciamciam
Fotki na stronie są ale mnie na żadnym nie ma
Myślałem że ktoś ma inne.A video widziałem.Widownia z progresji rządzi.
Jednak SANKTUARIUM najbardziej dal znac o swoim istnieniuwoody pisze:Fotki na stronie są ale mnie na żadnym nie maMyślałem że ktoś ma inne.A video widziałem.Widownia z progresji rządzi.
:rocx
czy ma ktos zapis video z tego wydarzenia?? jesli tak to moze podzielilby sie z innymi klubowiczami tym dobytkiem
sanktuarium mnie zamordowało na koncercie z po zapis video musicie do ślimaka uderzać
A koleś z szalikiem ma mistrzostwo
Heh.... NA poprzedniej imprezie nie byłem, ale na tą się wybiorę... I mam nadzieję spotkać tam ekipę Sanktuarium
I wreszcie poznać innych klubowiczów... aneta, Ty rozumiem idziesz 
dobrze rozumiesz...Ascot pisze:Heh.... NA poprzedniej imprezie nie byłem, ale na tą się wybiorę... I mam nadzieję spotkać tam ekipę SanktuariumI wreszcie poznać innych klubowiczów... aneta, Ty rozumiem idziesz
(Likipiki, nie pusz się już tak...
ciamciaramciamciam
wlasciwie zapowiada mi sie calkiem niezly listopad: zlot, ze dwie osiemnastki i szkolne polowinki w grandzero[troche kiepawy klub ale grunt ze w koncu jakas szkolna impreza]
-
Alexander_The_Great
- -#Prisoner

Mam pytanie - czy jak przyjdę z własnym sprzętem, to będę mógł pojammować z Incognito ??
Sprzęt mam nienajgorszy, więc brzmenia grupy nie zniszczę
je jestem zawsze otwrty na propozycje jam session więc spoko.mozebyc fajnie
Myslisz o WASTING LOVE czy innym songu IM (jam session version)??Alexander_The_Great pisze:Mam pytanie - czy jak przyjdę z własnym sprzętem, to będę mógł pojammować z Incognito ??
-
Alexander_The_Great
- -#Prisoner

MTV. Mogę pograć Wasting Love jakby co
Może być Wickerman, Fear Of the Dark. Te utwory pamiętam w całości. A resztę - dajcie znać to sobie przyopomnę.
Woody - to jak się umawaimy ?
Woody - to jak się umawaimy ?