No to mamy te piękne czasy bez GC, jak to niektórzy przez parę lat postulowali... za to jedną płytę w cenie GC, jak widać na załączonym obrazku
12/07/2019 - Bon Jovi - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 12/07/2019 - Bon Jovi - Warszawa
niedługo płyta dalej będzie w cenie starego gc, ale będzie nowe droższe gc
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 4876
Bo w PL nic nie można dobrze zrobić. Tylko czekać "ofiar" na takich koncertach... nawet na AC/DC w Dreznie gdzie byłą jednolita cena Stehplatz dla wszystkich były barierki buforowe dzielące na gold, silver i normal w zależności od godziny przyjścia. GC LN zlikwidowało po aferze z Gunsami..dobrze wiedzą że wtedy przegieli... nie wiem ile osób wchodzi na płytę stadionu ale pewnie coś między 15-20 k.. stojąc w pierwszym rzędzie nie miałem świadomości, że mam na plecach 3/4 płyty. Jakoś na zachodzie czy bliskim południu to funkcjonuje i nawet z cenami w takiej Pradze jest utrzymywany standard 300-400 kuron różnicy. Na Watersie akurat EE łądnie zadziałało..ale na Narodowym różnie może być... ponoć na BJ jest różnica bram że EE wchodzi 4-ką, a GA 11stką ( i znowu ich czeka przebieżka dookoła stadionu jak na Stonsach) - co nie zmienia faktu że brak dzielenia płyty na koncertach stadionowych jest po prostu niebezpieczne. Cóż robię PL i NL - tam jest GC będę miał porównanie.
Lepiej bym tego nie ujął.thorgal_30 pisze: ↑śr paź 31, 2018 8:59 pm Bo w PL nic nie można dobrze zrobić. Tylko czekać "ofiar" na takich koncertach... nawet na AC/DC w Dreznie gdzie byłą jednolita cena Stehplatz dla wszystkich były barierki buforowe dzielące na gold, silver i normal w zależności od godziny przyjścia. GC LN zlikwidowało po aferze z Gunsami..dobrze wiedzą że wtedy przegieli... nie wiem ile osób wchodzi na płytę stadionu ale pewnie coś między 15-20 k.. stojąc w pierwszym rzędzie nie miałem świadomości, że mam na plecach 3/4 płyty. Jakoś na zachodzie czy bliskim południu to funkcjonuje i nawet z cenami w takiej Pradze jest utrzymywany standard 300-400 kuron różnicy. Na Watersie akurat EE łądnie zadziałało..ale na Narodowym różnie może być... ponoć na BJ jest różnica bram że EE wchodzi 4-ką, a GA 11stką ( i znowu ich czeka przebieżka dookoła stadionu jak na Stonsach) - co nie zmienia faktu że brak dzielenia płyty na koncertach stadionowych jest po prostu niebezpieczne. Cóż robię PL i NL - tam jest GC będę miał porównanie.
Pamiętam to AC/DC, ochrona miała "klikery". Chciałeś wyjść, dostawałeś opaskę. Wszystko było sprawiedliwie poukładane.
Płyta na Ramsztajn - 242 zł ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

BJ ma dużo mniej koncertów w Europie + rzadziej jest w europie.
Myślę, że może też więcej chcieć za sztukę.
Myślę, że może też więcej chcieć za sztukę.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

no w sumie... pamięta ktoś jak bylo na poprzedniej trasie, czy Gdańsk się wyprzedał (jeśli tak, to szybko)?
-
Deleted User 4876
Z tego co pamiętam, to BJ nie było wyprzedane.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ale było ciasno.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nie był wyprzedany ze względu na duży podział płyty (4 strefy były?). - ceny kosmiczne za te bliższe, MJM było organizatorem
Jedna trybuna była dla pracowników jakiegoś banku itp.
Byłem na ten 2 albo 3 płycie to nie było tragedii. Na livin udało się JBJ piątkę przybić
Jedna trybuna była dla pracowników jakiegoś banku itp.
Byłem na ten 2 albo 3 płycie to nie było tragedii. Na livin udało się JBJ piątkę przybić
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Popatrzyłem sobie na temat na forum. Patrzcie pany na te ceny:

99 zł za miejsca, za które obecnie się płaci 229. I płyta za 190, lepsze trybuny za 250. Trzeba zaliczać wszystko co duże jak najprędzej, bo za parę lat to już naprawdę człowieka nie będzie stać

99 zł za miejsca, za które obecnie się płaci 229. I płyta za 190, lepsze trybuny za 250. Trzeba zaliczać wszystko co duże jak najprędzej, bo za parę lat to już naprawdę człowieka nie będzie stać
Kupiłem te najtańsze na trybuny za 229 (czyli 5 dych więcej niż 5 lat temu w Gdańsku).
Opłata dodatkowa 12zł choć bilet wydrukuję sobie w domu.
Opłata dodatkowa 12zł choć bilet wydrukuję sobie w domu.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Jako support Switchfoot, kimkolwiek oni są 
https://www.last.fm/user/kamooo
https://www.ebilet.pl/muzyka/rock/bon-jovi/
OFERTA SPECJALNA
Bilety na płytę GA w cenie 199 zł dostępne tylko w naszym punkcie stacjonarnym w Pałacu Kultury i Nauki. Ilość biletów ograniczona!
- jakby co, mogę pomódz w ich zdobyciu
Zaznaczając, że jest jeszcze chyba 15 zł opłaty dodatkowej
OFERTA SPECJALNA
Bilety na płytę GA w cenie 199 zł dostępne tylko w naszym punkcie stacjonarnym w Pałacu Kultury i Nauki. Ilość biletów ograniczona!
- jakby co, mogę pomódz w ich zdobyciu
A ile kosztowały oryginalnie? Czy tam jest gc?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

No sypią się promocje, sypią 
chyba 349 i nie ma gcpz pisze:A ile kosztowały oryginalnie? Czy tam jest gc?
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
- blackcocker
- -#Moderator

Trybuny na samym szczycie, sektory G20 i G21 po 99 zł
Taka cena była od początku?
Taka cena była od początku?
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
A skąd, też obniżyli jakiś czas temu