18/06/2019 - KISS - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 18/06/2019 - KISS - Kraków
"Płacę to wymagam!" - Janusz Polak
Tylko że wtedy zespół się do tego przyznał, wyjaśnił czym było to spowodowane. A w tym przypadku z tego co czytam to nie pierwsza taka sytuacja.
Ja z setu nie jestem aż tak zadowolony. Jeśli mnie pamięć nie myli, Paul zapowiadał, że w setliście będzie więcej numerów niż zwykle, w tym parę niespodzianek. Liczyłem na bogatszą reprezentację okresu bezmaskowego. Dałbym się pokroić za Unholy czy Reason to Live. A dostaliśmy januszowe oczywistości (poza Hide Your Heart). Nie zmienia to faktu, że gdzieś ich na tej trasie złapię.
Set jest znacznie lepszy niż w 2018, lepszy niż w 2017, ale wiadomo, że do setów z trasy Revenge to mu baaardzo daleko. I to się nie wróci 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Nikki Sixx znowu (bo wypowiada się o tym już od kilku lat) podgrzał atmosferę na Twitterze ws. lip syncu Paula, nie odnosząc się do niego wprost, ale wiadomo, o kogo i jaki zespół chodzi. Natomiast Paul w wywiadach podkreśla "braterstwo" z Gene'em i zaprzecza nastawieniu na kasę tego ostatniego. Męcząca opera mydlana, a i tak prawda jest taka (a w każdym razie tak to czuję), że ta trasa End of the Road jest grana wyłącznie "to cash in" i może się przeciągnąć sporo poza 3 lata, które ponoć są na nią przeznaczone. 
- Metalophil
- -#Moonchild

Oj tam oj tam, dzięki temu przynajmniej mogę zobaczyć legendę na żywo. Będzie frajda, pomimo wszystkich tych mankamentówZakkahletz pisze: ↑śr lut 13, 2019 9:03 pm Nikki Sixx znowu (bo wypowiada się o tym już od kilku lat) podgrzał atmosferę na Twitterze ws. lip syncu Paula, nie odnosząc się do niego wprost, ale wiadomo, o kogo i jaki zespół chodzi. Natomiast Paul w wywiadach podkreśla "braterstwo" z Gene'em i zaprzecza nastawieniu na kasę tego ostatniego. Męcząca opera mydlana, a i tak prawda jest taka (a w każdym razie tak to czuję), że ta trasa End of the Road jest grana wyłącznie "to cash in" i może się przeciągnąć sporo poza 3 lata, które ponoć są na nią przeznaczone.![]()
Są dwa bilety na KISS do Berlina, sektor ogólny. Cena zakupu 95 euro, cena transakcyjna może być odrobinę niższa.
4 VI w legendarnym amfiteatrze Waldbuhne
4 VI w legendarnym amfiteatrze Waldbuhne
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Polecam miejscówkę ....rewelacyjny dźwiek, tylko mozna sie wywalić na wysokich kamiennych stopniach:)
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Bylem tam z 10 razy. Tez polecam, bo to na prawe dobre miejsce. Bilety na Kiss też tam mam
.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Paul w jednym z nowych wywiadów: "and by end of the show, if not sooner, it's really clear to everybody that most don't want to see this end" = prawdziwy koniec pożegnalnej trasy Kiss gdzieś ok. roku 2025, nie wcześniej.
Makijaż będzie utrzymywać ich w "bezczasie", Gene bez napinki da radę robić na scenie wszystko to, co zawsze, Paula będzie słychać trochę więcej (i więcej) z taśmy, a Eric i Tommy ze względu na wiek będą sobie popylać jak młode trzmiele. I całuśni przez ten czas ze 3 albo więcej razy odwiedzą Europę. 
Kupiłem dziś w końcu bilet na GA za 225 zł w media markt (plus 15 zł sobie życzy ticketmaster za opłatę stacjonarną). Zdziwiłem się, że imiennych biletów nie zrobili. Tak czy siak, dzięki LukaSieka za doping w sprawie kupna 
-
Deleted User 357
Dajcie cynk jeśli będą sprzedawali jakieś bilety na GA za pół ceny 
- Metalophil
- -#Moonchild

Widział kto rozpiske godzinowa? Nie mogę namierzyć jakoś...
No właśnie. O której KISS wchodzi na scene?Metalophil pisze: ↑pn cze 10, 2019 12:24 pm Widział kto rozpiske godzinowa? Nie mogę namierzyć jakoś...
https://scontent.fpoz1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5D8118B3widman pisze: ↑ndz cze 16, 2019 1:47 pmNo właśnie. O której KISS wchodzi na scene?Metalophil pisze: ↑pn cze 10, 2019 12:24 pm Widział kto rozpiske godzinowa? Nie mogę namierzyć jakoś...
20:45
Co to za wynalazek, ten Garibaldi? mnie się dotąd to nazwisko kojarzy jak najgorzej, z włoskim bandytą 
- Metalophil
- -#Moonchild

Jak ktoś potrzebuje transport jutro z rejonu Konina lub Poznania to dajcie znać. Jedziemy z Łukasieka busem i mamy miejsca.
Miałem nie jechać, bo ostatnimi czasy olewam koncerty, ale kobiety mają dar przekonywania. No cóż, trzeba zobaczyć legendę na żywo, ostatnia okazja.