Manowar
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Manowar
Traktujcie te teksty o walce i umieraniu za true metal trochę mniej poważnie, co? Bo trochę wam odwala
Od dzisiaj śledzę każdą dyskusję na temat tego zespołu, serio. To, co się tu odpierdala, to jest nawet lepsze niż rzucanie gróźb za szkalowanie Scream Makera xD Niesamowite że (prawdopodobnie) grupa pełnoletnich mężczyzn skacze sobie do gardeł z powodu zespołu wysmarowanego oliwką. Jakbym to pokazał komuś spoza środowiska, to ta osoba by chyba nie uwierzyła. Zresztą ja sam trochę niedowierzam 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
No wiesz, poza środowiskiem to słucha się różnych rzeczy. Mnie np. nic nie śmieszy bardziej od tzw. polskiego hip hopu. To jest dopiero komedia.
-
Deleted User 2259
Nie chodzi mi o to, czego się słucha, ale jak się przeżywa i prowadzi spór o jakiś zespół.
A polski hip hop jest w istocie zabawny, chociaż mnie bawi też hip hop ogólnie. Cała ta murzyńska otoczka, łańcuchy, zbyt duże ubrania i spodnie opuszczone do połowy pośladków. Nastolatki z ryjami usmarowanymi tatuażami też.
A polski hip hop jest w istocie zabawny, chociaż mnie bawi też hip hop ogólnie. Cała ta murzyńska otoczka, łańcuchy, zbyt duże ubrania i spodnie opuszczone do połowy pośladków. Nastolatki z ryjami usmarowanymi tatuażami też.
Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2019 5:58 pm przez Schizoid, łącznie zmieniany 1 raz.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
No ale wejść na forum zespołu heavy metalowego i cisnąć bekę z innego zespołu heavy metalowego to jest raczej średnie.
A jak tu nie cisnąć beki z naoliwkowanych chłopców w skórzanych gaciach mających się za królów metalu XD
To są królowie metalu.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No normalnie
Ostatnio zmieniony pn sie 26, 2019 10:26 am przez Bon Dzosef, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 2259
Królowie, chyba nawet fani jako pierwsi im nadali taki przydomek, Eric Adams to jeden z najlepszych wokalistów w historii metalu, JoeY DeMaio to top basistów
Panowie - wskoczcie gdzieś do basenu bo upał widzę doskwiera. Jak nie ma basenu to wanna z zimną wodą też się nada.
Wanna z oliwką, co by mięśnie ładnie błyszczały. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jeśli ktos krytykuje obecne zachowanie, muzykę i ogolnie działalność Manowar - luz. Nawet diehardzi to robia.
Jesli ktos krytykuje stylowke pt. skory i mięśnie to tak jak krytykowanie KISS - swiadczy o brakach w wiedzy
Jesli ktos nazywa "śmiesznymi" albumy typu Into Glory - swiadczy to o zjebaniu
I tyle
Jesli ktos krytykuje stylowke pt. skory i mięśnie to tak jak krytykowanie KISS - swiadczy o brakach w wiedzy
Jesli ktos nazywa "śmiesznymi" albumy typu Into Glory - swiadczy to o zjebaniu
I tyle
Na 100% umowa jaką zawarli z organizatorem festu albo to dopuszczała albo przemilczała. Czyli albo mogli albo ... NIE MOGLI
Osobiście myślę że nie mogli
P.S. Królami Metalu to oni byli przed rewolucją. Dziś są raczej jak Norma Desmond z musicalu Sunset Boulevard
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Dla mnie nie, bo to jednak inny zespół. Gdyby to było forum Manowar, to sprawa wyglądałaby zupełnie inaczej. Od lat ciśnie się tu po Metallice (zostawmy w spokoju to, czy grają heavy, thrash, pop, czy hard rocka), więc ani mnie to dziwi, ani uraża.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Bo meta to chuje do szczania i chujowy zespol
- blackcocker
- -#Moderator

Dzozef właśnie pokazałeś poziom fana Manowar
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Oczywiscie
Wdeptalem pozerow w ziemie
Zaraz trzeba jeszcze wygrzmocic jakas księżniczkę
Hail and Kill
Wdeptalem pozerow w ziemie
Zaraz trzeba jeszcze wygrzmocic jakas księżniczkę
Hail and Kill
Ale jednak Manowar pozostają wierni stylistyce, mając w dupie co kto o nich myśli, a metallica chce wszystkim zrobić dobrze i ma focha, że nie dostała grammy w 89. Tutaj faktycznie jest z czego cisnąć bekę.
Byle nie dziewięcioletnią