kirk_pazdzioch pisze:Granie na siedmiostrunowych gitkach jest ostatnio bardzo modne, ale nie chodzi o to, by IM podążali za modą, ale by spróbowali czegoś nowego, co zresztą daje wielkie możliwości.
A kwestia basu... Jakby Harris się nauczył grac ładnie na szóstce, to by mógło zaowocować jeszcze lepszymi partiami basu.

Jak widze Pazdzioch chce zrobic z Maiden drugich Dreamow

. Bo siedmiostrunowa guitar to typowy sprzet Petrucciego, no a bas jak mozna sie domyslec nie przez przypadek szesciostrunowy

.Podobno

John Myung posiada takowy i z powodzeniem go uzywa. Dla tych ktorzy nie wiedza Myung to basista Dream Theater. Pazdzioch ja wiem ze Dream Theater to genialny zespol, ale oni graj progressive metal, a Iron Maiden to legenda heavy. Moze Maiden powinni zatrudnic jeszcze klawiszowca

. Z gory mowie zebys sie nie obrazal. Tez uwielbiam Dreamow i stawiam ich na rowni z Maiden, a moze ostatnio nawet troche wyzej, co nie zmienia faktu ze Ironow lubie posluchac takimi jakimi sa.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.