20/07/2019 - P!NK - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 7586
20/07/2019 - P!NK - Warszawa
Międzynarodowa ikona pop P!NK ogłosiła dzisiaj zaplanowany na kolejne lato stadionowy koncert w Polsce w ramach trasy koncertowej P!NK Beautiful Trauma World Tour 2019.
20.07.2019. Warszawa, PGE Narodowy
Bilety w cenie od 220 zł dostępne będą w ogólnej sprzedaży od poniedziałku, 22 października od 10.00 na LiveNation.pl.
Przedsprzedaż fanowska wystartuje w środę, 17 października o 9.00 i potrwa do czwartku, 18 października do 9.00.
Przedsprzedaż CITI ruszy w czwartek, 18 października o 9.00 i zakończy się w poniedziałek, 22 października o 9.00. Szczegóły na
https://www.online.citibank.pl/citispec ... zedaz.html
Przedsprzedaż dla zarejestrowanych użytkowników strony LiveNation.pl potrwa od piątku, 19 października od 9.00 do poniedziałku, 22 października do 9.00.
Dostępne będą również Pakiety VIP & Hospitality.
Szczegóły na http://www.pinkspage.com i https://www.livenation.pl/
Trasa koncertowa P!NK’s Beautiful Trauma World Tour, która zaczęła się w Phoenix w marcu 2018, zelektryzowała już publiczność w Ameryce, Australii i Nowej Zelandii.
Od debiutu w 2000 roku P!NK wydała 7 albumów studyjnych, jeden album z największymi przebojami, sprzedała ponad 57 milionów albumów, ponad 75 milionów singli, ponad 2,4 miliona płyt DVD na całym świecie i uplasowała 15 singli w pierwszej dziesiątce na liście Billboard Hot 100 (z czego cztery na 1 miejscu).
Jej siódmy studyjny album, Beautiful Trauma, pokrył się platyną, zadebiutował na 1 miejscu listy Billboard’s 200 i osiągnął sukces w pierwszym tygodniu sprzedaży. Pierwszy singiel "What About US" także zyskał status platynowego, został nominowany do nagrody Grammy w kategorii Best Pop Solo Performance i zajął pierwsze miejsce na liście Adult Pop Songs.
Podczas tej trasy P!NK wystąpią także goście specjalni: Vance Joy i KidCutUp. Australijski piosenkarz i autor piosenek Vance Joy zyskał sławę dzięki przebojowemu singlowi Riptide.DJ Kid Cut Up otwierał dotychczasowe koncerty P!NK Beautiful Trauma World Tour.
20.07.2019. Warszawa, PGE Narodowy
Bilety w cenie od 220 zł dostępne będą w ogólnej sprzedaży od poniedziałku, 22 października od 10.00 na LiveNation.pl.
Przedsprzedaż fanowska wystartuje w środę, 17 października o 9.00 i potrwa do czwartku, 18 października do 9.00.
Przedsprzedaż CITI ruszy w czwartek, 18 października o 9.00 i zakończy się w poniedziałek, 22 października o 9.00. Szczegóły na
https://www.online.citibank.pl/citispec ... zedaz.html
Przedsprzedaż dla zarejestrowanych użytkowników strony LiveNation.pl potrwa od piątku, 19 października od 9.00 do poniedziałku, 22 października do 9.00.
Dostępne będą również Pakiety VIP & Hospitality.
Szczegóły na http://www.pinkspage.com i https://www.livenation.pl/
Trasa koncertowa P!NK’s Beautiful Trauma World Tour, która zaczęła się w Phoenix w marcu 2018, zelektryzowała już publiczność w Ameryce, Australii i Nowej Zelandii.
Od debiutu w 2000 roku P!NK wydała 7 albumów studyjnych, jeden album z największymi przebojami, sprzedała ponad 57 milionów albumów, ponad 75 milionów singli, ponad 2,4 miliona płyt DVD na całym świecie i uplasowała 15 singli w pierwszej dziesiątce na liście Billboard Hot 100 (z czego cztery na 1 miejscu).
Jej siódmy studyjny album, Beautiful Trauma, pokrył się platyną, zadebiutował na 1 miejscu listy Billboard’s 200 i osiągnął sukces w pierwszym tygodniu sprzedaży. Pierwszy singiel "What About US" także zyskał status platynowego, został nominowany do nagrody Grammy w kategorii Best Pop Solo Performance i zajął pierwsze miejsce na liście Adult Pop Songs.
Podczas tej trasy P!NK wystąpią także goście specjalni: Vance Joy i KidCutUp. Australijski piosenkarz i autor piosenek Vance Joy zyskał sławę dzięki przebojowemu singlowi Riptide.DJ Kid Cut Up otwierał dotychczasowe koncerty P!NK Beautiful Trauma World Tour.
Re: 20/07/2019 - P!NK - Warszawa
Znając życie stadion będzie pełny 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Grzegorz zlituj się, nie spamuj
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
To akurat ciekawa informacja, bo były plotki, że będzie headować na Openerze, a tak może kogoś ciekawszego tam ściągną
O ile wyprzedanie Narodowego przez Bijons czy Rudego mnie nie zdziwiło, o tyle tutaj mam duże wątpliwości, że Pink jest wciąż tak popularna... i pewnie się pomylę, znając życie
O ile wyprzedanie Narodowego przez Bijons czy Rudego mnie nie zdziwiło, o tyle tutaj mam duże wątpliwości, że Pink jest wciąż tak popularna... i pewnie się pomylę, znając życie
Gdyby to było w Atlas Arenie to bym się wybrał, ale specjalnie do Warszawy nie będzie mi się chciało jechać :/
Night Mistress Fan Club Łódź
Gdyby nie Warszawa + gdyby nie Live Nation to chętnie...
A ja bardzo dziękuję za informacje. Nawet jeśli koncert zupełnie mnie nie interesuje.
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
-
Deleted User 2259
Mnie też się przyda, im więcej ogłoszeń koncertowych tym lepiej. Nawet jeśli nie do końca jest to Rock/Metal.
-
Deleted User 7586
No to zapowiada się w sobotę show "kaskaderski" jakiego w Polsce chyba nie było: https://www.youtube.com/watch?v=-LQKjjss-j0
Recenzje z jej trasy są wręcz entuzjastyczne - podobno show jest na niespotykaną skalę. Ciekawe na ile jest ubezpieczona:-)
Recenzje z jej trasy są wręcz entuzjastyczne - podobno show jest na niespotykaną skalę. Ciekawe na ile jest ubezpieczona:-)
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Co ten temat tu robi w ogóle xD
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
lubię chodzić do cyrku, ale taka cena za jedną artystkę przeciętnej urody, to duża przesada
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Uroda wcale nie taka przeciętna, a to wywijanie na linach robi wrażenie.
W bileteriach ceny na to przedstawienie aktualnie zaczynają się już od 99 PLN.
Ale to pewnie jakieś gòrne trybuny? Bo płyta z tego co widziałem ponad 300...
Night Mistress Fan Club Łódź
Zostałem fanem tej pani przy okazji tej piosenki https://www.youtube.com/watch?v=pvFXqVWJGeMZakkahletz pisze: ↑śr lip 17, 2019 6:51 pmUroda wcale nie taka przeciętna, a to wywijanie na linach robi wrażenie.Super patent od strony technicznej poza tym.
Co za numer, co za clip <3
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Wróble ćwierkają, że stadion dobrze wypełniony.
Pozdrowienia z Augustowa. Ode mnie i od bocianów 
-
Deleted User 7586
Mega koncert! Stadion wypełniony niemal w całości (na płycie było trochę wolnego miejsca z tyłu, trybuny full). A show był zgodnie z oczekiwaniami przedni, muzycznie było rewelacyjnie. Było zarówno popowo, elektronicznie, jak i mocno rockowo oraz akustycznie. Hit za hitem, dwa fajne covery ("Time After Time" Cyndi Lauper i "River" Bishop Briggs) i rewelacyjna wersja "Funhouse" z wplecionym fragmentem "Just A Girl" No Doubt. I na koniec: był to kolejny koncert który udowodnił, że można Narodowy nagłośnić bardzo dobrze - wystarczy jedynie nie ustawiać dźwięku tak głośno, że aż "krwawią" uszy (vide: AC/DC czy Bon Jovi). Na trybunach (sektor G26) brzmienie było świetne. A i wychodząc z koncertu słyszałem w tej kwestii bardzo dobre opinie.
-
Deleted User 4876
mimo wszystko jednak jakoś tak smutno się robi że Pink wypełnia Narodowy ( nigdy nie sądziłem, że jest aż tak popularna nad Wisłą, a i bilety tanie nie były) a Bon Jovi ma raptem 1/2 czy 2/3 tej frekwencji ( przy tańszych biletach). Cóż LN sobie już po tygodniu odrobiło straty z BJ heh.
Ale sam widzisz opinie: Pink zagrała świetny koncert, Bon Jovi to podobno dramat.thorgal_30 pisze: mimo wszystko jednak jakoś tak smutno się robi że Pink wypełnia Narodowy ( nigdy nie sądziłem, że jest aż tak popularna nad Wisłą, a i bilety tanie nie były) a Bon Jovi ma raptem 1/2 czy 2/3 tej frekwencji ( przy tańszych biletach). Cóż LN sobie już po tygodniu odrobiło straty z BJ heh.
Choć zdecydowanie wole BJ, to i na Pink chętnie bym się wybrał, a nad BJ bym się musiał długo zastanowić po tych antyreklamach.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM