Manowar
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Manowar
Masakrują? Bardzo dobry występ. Kiepska jakość tego nagrania, ale Eric daje radę.
Tu jest dopiero masakracja w wykonaniu muzyków, którym się nowe kible stawia https://www.youtube.com/watch?v=8Yh2bsA8O3I
Tu jest dopiero masakracja w wykonaniu muzyków, którym się nowe kible stawia https://www.youtube.com/watch?v=8Yh2bsA8O3I
Dobry występ?? Daj spokój, dobra to była tam tylko animacja z płonącym zamkiem. No i plus za brak playbacku.
Mikołaj Meine też bardzo zmęczony na nagraniu. Oba koncerty na trójkę.
Mikołaj Meine też bardzo zmęczony na nagraniu. Oba koncerty na trójkę.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Co widzisz złego w występie Manowar? Źle coś zagrali? Eric się zakrztusił? Bardzo mocne wykonanie. Nie wiem jak z soundem, bo to trudno określić po nagraniu z youtube. Scorpionsi natomiast wypadli jak dziadki, z dziadowskim głosem Klausa. O solówce Jabbsa nawet nie wspominam, bo to kompromitacja totalna.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dla mnie zły jest tylko aranż intra, nie wiem dlaczego nie grają tego tak jak na plycie. Może Joey nie chciał riffu Rossa i stąd przearanżowali? Ale już jak zaczyna się właściwy numer, to jest jak należy, wszystko po królewsku.
Eric ma 65 lat, a to był przedostatni numer w secie. Naprawdę jak na ten wiek, to gość wymiata.
Eric ma 65 lat, a to był przedostatni numer w secie. Naprawdę jak na ten wiek, to gość wymiata.
Mogą mieć swoje wymagania. Mogą nawet wymagać tabunu księżniczek i smoka do zarżnięcia ale to jest biznes muzyczny. BIZNES. A umowa jest umową. Tutaj długość grania nic do tego nie ma. Jak się nie uda takiej umowy dobić albo zmieniane są warunki albo są nie od spełniania z powodów ekonomicznych czy logistycznych to do grania nie dochodzi. Proste jak konstrukcja cepa. Być może Scorpions mają lepszego managera z którym łatwiej się porozumieć bo to w biznesie też jest istotne.Vorgel pisze: ↑pt lip 19, 2019 9:49 am Manowar grają od 1980 roku, Hellfest istnieje od 2006 roku. Manowar to legenda i królowie metalu, mogą mieć swoje wymagania. Jak Scorpions mają, nikt tego nie komentuje, spełnia się żądania bez mrugnięcia okiem. A tam są dopiero dziwactwa. Pięć nowych porcelanowych toalet dla każdego z muzyków, pięć limuzyn marki Mercedes z umundurowanymi szoferami. Z tego wszystkiego większa scena, której też żądali, wydaje się najmniejszym dziwactwem.
Po prostu Scorpions przyzwyczaili cały biznes, do takiego traktowania ich. I nikt im tego nie ma za złe.
Niezależnie od tego, czy prawdziwa jest wersja z drugim kontraktem, czy z kłótnią o produkcję (pełna wersja, którą mi przedstawiłeś kilka dni temu) wnioski są bardzo proste. Joey to kretyn i spektakularnie się zesrał. No ale to wiadomo nie od dziś.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wracaj słuchać Ghosta 
Posłuchałem jeszcze raz i rzeczywiście na tle Scorpions Manowar wypada rewelacyjnie. Jak to dobrze, że nie jadę do Gliwic na Skorpionów!
Ja jednak byłem daleki od zachwytów tuż obejrzeniu Ziutka i Luja oraz dwu sajdmenów. Plusy mają na pewno za animację i normalny poziom dźwięku - bez udawania najgłośniejszego zespołu świata. Szkoda, że trochę za bardzo "buczało"
Ja jednak byłem daleki od zachwytów tuż obejrzeniu Ziutka i Luja oraz dwu sajdmenów. Plusy mają na pewno za animację i normalny poziom dźwięku - bez udawania najgłośniejszego zespołu świata. Szkoda, że trochę za bardzo "buczało"
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No kurde Krus, Joey jest po ciężkiej chorobie, a Eric ma 65 lat. Nie każdy jest Harrisem
- blackcocker
- -#Moderator

Zgadzam się w pełni, przecież to nie jest nawet śmieszne, to żalosne...
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Gdyby Skorpioni mieli choć taką animację....
Animacje Scorpions są tak jak ich setlista - z 2011 r. Jak na tamte lata, to było COŚ. Ale zatrzymali się w miejscu 
Może troszkę grzeczniej Synek?Dzosef pisze: ↑pt lip 19, 2019 9:38 am Ja nie wiem, jeśli naprawde czytanie ze zrozumieniem cię przerasta, no może czas coś z tym zrobić?
Każda taka informacja to "z tego co wiem", bo o ile wiem żaden użytkownik forum nie był tam na miejscu. Nie wiem dlaczego jego informacje bierzesz jako pewnik OOO TAK BYŁO, widze pasuje ci do tezy śmieszkowania z Manowar, ale weź człowieku już sobie daj na wstrzymanie.
Rozumiem, ze stwierdzenie że nie jestem wszechwiedzący od razu sprawia, że moja wypowiedź nie jest konkretemNie znam wszystkich szczegółów wewnętrznych ustaleń, nie wiem jak głębokie były to różniceale rozumiem, aktywność forumowa niektórych zawsze sprowadza sie do przyjebywania bez powodu
A gdzie ja "śmieszkuję"? Napisałeś o "kumatym info", które jak się później okazało ma tyle z konkretu co inne wieści. I tyle. Zluzuj zwieracze, to tylko podstarzały "zespół" u schylku kariery
ps.
PDFa ślij.
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Bo się naprawde nieporzebnie do mnie dowaliles. Ja nie muszę niczym blyszczec, po prostu podzielilem się wiedza co zawsze robię jak coś wiem
-
Deleted User 2259
Ależ się napiął
No i konkret, niechaj się ścierają w sądzie. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Ale wciąż nie wiadomo dlaczego nie zagrali
Ale wciąż nie wiadomo dlaczego nie zagrali
www.MetalSide.pl