czwartek jest wolny
02-04/06/2022 - Mystic Festival - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10-11/06/2020 - Mystic Festival - Kraków
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Ale bardziej by pasowało czwartek +piątek.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Na środę i czwartek łatwiej ściągnąć zespoły, które na piątek mogą mieć już zaklepany fest gdzieś indziej i nic nie będzie kolidować 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Pod względem urlopu rzeczywiście czwartek+piątek, ale jeśli chodzi o bookowanie zespołów to ta środa może okazać się kluczowa. Mnie na ten festiwal ściągnąłby chyba tylko Saxon, ale trzymam kciuki za typy pozostałych forumowiczów 
Póki co zabukowalem mieszkanko w Krakowie od środy do niedzieli. Boże Ciało pod Wawelem staje się tradycją.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 5490
Tegoroczny Mystic był tak fajną imprezą, że z pewnością zamelduję się za rok.
-
Deleted User 357
Running Wild będzie na przynajmniej jednym feście w przyszłym roku, więc jakaś tam niewielka szansa się pojawia

3-4 dnie przed Krakowem ... To ma sens
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
fakt, a mnie się już marzyło kopiuj / wklej Destruction / RW/ Accept ....
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Accept i Destruction można typowac, na RW imo bez szans
-
Deleted User 5490
Nie braliśmy jeszcze pod uwagę jako headlinera Dream Theater. Z tego co mi się wydaje teraz sobie pograją w Ameryce, zapowiadali jakiś drugi cykl koncertów, pewnie po nowym roku będzie reszta świata i znów Europa? Może trafią do nas? No chyba, że znów zaczną nagrywać. Co Wy na to?
A kiedy jakieś ogłoszenie ??
To zbyt metalowy festiwal jak na DT.Pierre Dolinski pisze: ↑pn lip 29, 2019 1:00 pm Nie braliśmy jeszcze pod uwagę jako headlinera Dream Theater. Z tego co mi się wydaje teraz sobie pograją w Ameryce, zapowiadali jakiś drugi cykl koncertów, pewnie po nowym roku będzie reszta świata i znów Europa? Może trafią do nas? No chyba, że znów zaczną nagrywać. Co Wy na to?
I myślę, że zbyt słaby head jak na ww. metalowy festiwal
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Biorac pod uwagę jakie liczby sciagnal DT do Spodka i na Progi - nie ta skala
Z tego co pamiętam, to James mówił, że mają wrócić w zimie.Pierre Dolinski pisze: ↑pn lip 29, 2019 1:00 pm Nie braliśmy jeszcze pod uwagę jako headlinera Dream Theater. Z tego co mi się wydaje teraz sobie pograją w Ameryce, zapowiadali jakiś drugi cykl koncertów, pewnie po nowym roku będzie reszta świata i znów Europa? Może trafią do nas? No chyba, że znów zaczną nagrywać. Co Wy na to?