Tony Hawk Pro Skater 4 i Ironi ??
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Tony Hawk Pro Skater 4 i Ironi ??
Mimo iż ze skate nie may nic wspólnego to jednak znalazłem coś co doprowadziło mnie do szoku. A mianowicie dziś zagrałem w Tonego Hawka 4 i najpierw przeglądając listę piosenek zobaczyłem IM-Nmber Of The Beast
Mówie kumplowi: Ty Im niezła jazda a on do mnie że jeden z dodatkowych skate to Eddie
O lol wwybrałem go no i było nawet ciekawie blaty miał z okładkami Maiden i triki jak na metalowca przystało. Grał może ktos, jeszcze odkrył więcej odemnie ??
-
kszaku1991
- -#Wrathchild

Re: Tony Hawk Pro Skater 4 i Ironi ??
Ja miałem całą grę na full. Jest Number Of The Beast w muzie i Eddie jako skater, nic więcej. Fajny jest grind z headbangingiem 
---
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 8:20 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
to tak jak do gta3 bodajze, tam tez elementy Maidenowe byly...
Jazz is not dead, it just smells funny.
Nie gta3 tylko gta: vice cityslayer pisze:to tak jak do gta3 bodajze, tam tez elementy Maidenowe byly...
I tak każdy wie o co chodziPacjent pisze:Nie gta3 tylko gta: vice cityslayer pisze:to tak jak do gta3 bodajze, tam tez elementy Maidenowe byly...
Man_Of_The_Edge pisze:No fajnie, że jest motyw maidenowy, ale to jest max komercha,
Bynajmniej gier nei wydaje si w celach charytatywnych
-
Alexander_The_Great
- -#Prisoner

BNlood Brither - o THPS to już było na forum kilka dobrych miechó temu.
Poza tym jak dobrze pamiętam jednym z podkąłdów muzycznych był Numer Bestii Ironów.
A gra - jak gra. Taka sobie.
Cross ---> Ten tekst Ci się bardzo udał
Poza tym jak dobrze pamiętam jednym z podkąłdów muzycznych był Numer Bestii Ironów.
A gra - jak gra. Taka sobie.
Cross ---> Ten tekst Ci się bardzo udał
-
El Dorado
obawiam sie ze skejci w ameryce (z tamtad pochodzi THPS
) sluchaja metalu... i nie tylko w usa...
Tylko w Polsce jest tak ze Metal nie jezdzi na desce i pluje na skejtów
a nawet w niemcach widzialem kolesia w opuszczonych spodenkach desce pod pacha i koszulką Iron Maiden.. i to bylo wlasnie GIT!!!
a nawet w niemcach widzialem kolesia w opuszczonych spodenkach desce pod pacha i koszulką Iron Maiden.. i to bylo wlasnie GIT!!!
- Kibic_GKS-u
- -#Charlotte

Z tym że w GTA VC utwór Maidenów był dlatego ponieważ na jednej ze stacji znajdowały się największe hity rock'a z lat 80. 2 Minutes to midnight. Ale fajnie sie uciakło LAPD przy tej piosence ;]
GKS Wybrzeże Gdańsk is my only love forever !!
IRON MAIDEN is the best !!
- The LasT Child
- -#Charlotte

;/Man_Of_The_Edge pisze:No fajnie, że jest motyw maidenowy, ale to jest max komercha, jednak nie wiem do konca skąd to się w tej grze wzięło?
taaa "max komercha", masz racje lepiej niech IM nie wydaje zadnych plyt, nie pokazuje sie w tv, nie gra koncertow to wtedy nie beda "komercyjni" lol
tam scena deskowa kojarzy sie z rockiem i punk-rockiem, a kosz jest muzyka hip hoputobink pisze:obawiam sie ze skejci w ameryce (z tamtad pochodzi THPS) sluchaja metalu... i nie tylko w usa...
chyba VCPDKibic_GKS-u pisze:Z tym że w GTA VC utwór Maidenów był dlatego ponieważ na jednej ze stacji znajdowały się największe hity rock'a z lat 80. 2 Minutes to midnight. Ale fajnie sie uciakło LAPD przy tej piosence ;]
cod o gier z muzyka IM to nie zapominajmy o Carmageddonie 2
former Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 048 
Koffam wszystkie częsci THPS
i bo ja wiem czy to taka fest komercha z tym TNOTB...Ja tam się ucieszyłem
W Vice City 2 minutes 2 midnight a w tony hawku bylo tylko napisane ze to iron maiden ,w realu to był jakis punk rock
był jeszcze jakis kawałek podpisany AC DC ale w realu to tez byl jaks punk rock niemowiac juz co sie działo z ELVISEM presleyem....tez punk rock
był jeszcze jakis kawałek podpisany AC DC ale w realu to tez byl jaks punk rock niemowiac juz co sie działo z ELVISEM presleyem....tez punk rock
Who am I ???
I am KILLER 
Jak w THPS4 nie bylo 666 to mówcie mi szach 
Koleś nie do końca ciebie zrozumiałem. AC/DC to AC/DC piosenka była T.N.T i wszystko grało. TNOTB też było tym czym jest zagranym przez Maiden. A Elvisa to ja tam nie widziałem.KILLER pisze:W Vice City 2 minutes 2 midnight a w tony hawku bylo tylko napisane ze to iron maiden ,w realu to był jakis punk rock
Mówie serio te utwory były naciągane !!! chociaż niewszystkie
Who am I ???
I am KILLER 
Ty sam jesteś jakiś naciąganyKILLER pisze:Mówie serio te utwory były naciągane !!! chociaż niewszystkie
Nagrywałem u kolegiŻelazny pisze:A gdzie grę kupowałeś?
Who am I ???
I am KILLER