AC/DC
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: AC/DC
No cóż, koncert w Polsce chętnie bym przyjął. Ale w grę - znając życie - wchodzą tylko dwa obiekty: Stadion Narodowy (gorzej) i Śląski (trochę lepiej). Zobaczymy.
Strzelałbym w Śląski -> większe capacity.FaithNoMore pisze: ↑wt lip 16, 2019 8:47 am No cóż, koncert w Polsce chętnie bym przyjął. Ale w grę - znając życie - wchodzą tylko dwa obiekty: Stadion Narodowy (gorzej) i Śląski (trochę lepiej). Zobaczymy.
AC/DC jak wiemy zawsze się wyprzeda
-
PowerSeventhSon
- -#Trooper

Na dzień dzisiejszy mój ulubiony utwór AC/DC z Bonem to chyba Ride On. No może jeszcze Sin City może się z nim mierzyć. Ride On to coś tak klimatycznego i w tym jest taka męska siła, taki męski świat. Mężczyzna i knajpa. Piękne.
- AncientMariner
- -#Clansman

Nie umiałbym wskazać jednego najlepszego utoworu AC/DC. Zbyt pokażnia dyskografia chyba. Płytę ulubioną mam ale jeden numer ciężko wybrac. Z resztą z niemalże z kazdym zespołem miałbym podobnie. Fates Warning to chyba moja najwieksza muzyczna miłosc. Wybrac jeden utwór z tylu płyt byłoby ciezkoPowerSeventhSon pisze: ↑pt sie 16, 2019 10:38 pm Na dzień dzisiejszy mój ulubiony utwór AC/DC z Bonem to chyba Ride On. No może jeszcze Sin City może się z nim mierzyć. Ride On to coś tak klimatycznego i w tym jest taka męska siła, taki męski świat. Mężczyzna i knajpa. Piękne.
- Shedao Shai
- -#Nomad

Zgadzam się. Kapitalny kawałek.PowerSeventhSon pisze: ↑pt sie 16, 2019 10:38 pm Na dzień dzisiejszy mój ulubiony utwór AC/DC z Bonem to chyba Ride On. No może jeszcze Sin City może się z nim mierzyć. Ride On to coś tak klimatycznego i w tym jest taka męska siła, taki męski świat. Mężczyzna i knajpa. Piękne.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Widzę, że Nomada kręci wszystko co męskiePowerSeventhSon pisze: ↑pt sie 16, 2019 10:38 pm Na dzień dzisiejszy mój ulubiony utwór AC/DC z Bonem to chyba Ride On. No może jeszcze Sin City może się z nim mierzyć. Ride On to coś tak klimatycznego i w tym jest taka męska siła, taki męski świat. Mężczyzna i knajpa. Piękne.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Australię na jesień zaraz mają ogłosić, a może od razu całą "world stadium tour", bo ponoć już zaklepana, pewno sprzeda się w tempie kosmicznym.
- Saimon1995
- -#Moderator

A nowy album ma już być w lutym/marcu. Ogłoszenia wciąż nie ma, więc jakoś ciężko mi uwierzyć, że jeszcze żadnych szczegółów nie podali do publicznej wiadomości. 
- Ziomaletto
- -#Invader

Prawdopodobnie już dawno zaczęliby promować nowy krążek, gdyby faktycznie mieli go wydać za miesiąc/dwa.FaithNoMore pisze: ↑pn sty 20, 2020 6:25 pm A nowy album ma już być w lutym/marcu. Ogłoszenia wciąż nie ma, więc jakoś ciężko mi uwierzyć, że jeszcze żadnych szczegółów nie podali do publicznej wiadomości.![]()
Ja myślę, że Angus nic nie musi promować. Wyda płytę i marka AC/DC spowoduje, że zejdzie tyle, ile jej natłucze. Podobnie z koncertami. To marka światowa.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
- Saimon1995
- -#Moderator

Też prawda. Oni już nikomu nie muszą nic udowadniać. Nawet jak wydadzą krążek bez żadnych oficjalnych zapowiedzi i umieszczą go w sieci, to i tak będzie o nim dyskutować cały świat. Pożyjemy, zobaczymy...
Dla mnie nie ma żadnej ekscytacji w tym, że ten zespół wraca. Samo to, że kawałki na ten nowy album są stworzone ze ścieżek, które napisał Malcolm pokazuje, że teraz nikt nie dałby rady tam skomponować słuchalnego materiału. Siłą tej kapeli był, niestety, Malcolm. Teraz Angus może co najwyżej ciągnąć ten wózek i zarabiać dolary bo po warstwie merytorycznej AC/DC skończyło się w okolicach Black Ice.
Myślę, że Angus po prostu nie chciał wydawać albumu, na którym nie byłoby Malcolma.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

O, tu bym się nie zgodził, bo życzę sobie, żeby mnie coś udowodnili! A takich jak ja są tysiące.
A poważnie to za 4 tygodnie jest 40. rocznica śmierci Bona Scotta. Może oni zwlekają z ogłoszeniem trasy do tego dnia lub niedużo przed, żeby nadać temu głębszy sens (merkantylny, wspomnieniowy lub jeden i drugi)?
- Saimon1995
- -#Moderator

Przecież przez te wszystkie lata, wiadomo - mniej więcej - było czego się po nich spodziewać. Płyta będzie w ich stylu. A nie muszą nic udowadniać z prostego powodu: zrobili dużo, teraz mogą tylko "odcinać kupony"Zakkahletz pisze: ↑śr sty 22, 2020 12:13 pm O, tu bym się nie zgodził, bo życzę sobie, żeby mnie coś udowodnili! A takich jak ja są tysiące.![]()
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

No, z mojej strony to było tak z przekąsem, stąd "
". Natomiast o tej rocznicy to na poważnie.