Ale po co takie pisanie? IM i perełki? Jak i skąd niby? Jak będzie dalej obecna trasa to zmienią ze 2 numery na inne wcześniej grane (Heaven, czy inny Wrathchild) i tyle. A jak będzie Best of to będą same kotlety
ps.
Aleksander? Serio?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ale po co takie pisanie? IM i perełki? Jak i skąd niby? Jak będzie dalej obecna trasa to zmienią ze 2 numery na inne wcześniej grane (Heaven, czy inny Wrathchild) i tyle. A jak będzie Best of to będą same kotlety
+1 W tym roku nie zmienili nic. Poza tym rok temu mieli najlepsza okazje, zeby zagrac cos, czego nie grali nigdy. Oczywiscie tak sie nie stalo

Nie wiem po co ta bezsensowna szydera, skoro polityka zespolu jest jasna: jedna trasa jeden set.
Jaka szydera? Po prostu dziwi mnie, że przed każdą trasą ktoś jeszcze ma nadzieję na "perełki", czy "Aleksandra". Nie od dziś wiadomo w jakich realiach obraca się ten zespół.Dzosef pisze: ↑wt wrz 24, 2019 12:01 amNie wiem po co ta bezsensowna szydera, skoro polityka zespolu jest jasna: jedna trasa jeden set.
Tym bardziej, że w Legacy wpadło sporo perełek, Ikar, Orzełki, Clansman, Cross...

Raczej północ kraju, południe okupowane od kilku latKevin18 pisze: ↑wt wrz 24, 2019 10:21 am Wiadomo że festiwale chcą mieć pierwszeństwo przed koncertami stadionowymi. Więc pewnie Hellfesty i Graspopy będą czekać na zielone światło od Roda by ogłosić Line-Up
A Polska… Jeśli mają być stadiony to pewnie Wrocław albo Inea Stadion w Poznaniu gdzie koncert przecież sprzedał się dobrze.

Nie widzę tu logiki. Skoro piszesz Ikar i Orzełki to czemu nie Krzyżyk?Tym bardziej, że w Legacy wpadło sporo perełek, Ikar, Orzełki, Clansman, Cross...
A Polska… Jeśli mają być stadiony to pewnie Wrocław albo Inea Stadion w Poznaniu gdzie koncert przecież sprzedał się dobrze.

Arena GliwiceWICKER MAN pisze: ↑wt wrz 24, 2019 10:45 am 2008: Warszawa
2011: Warszawa
2013: Lodz, Gdansk
2014: Poznan
2016: Wroclaw
2019: 2 x Krakow
Wiec historycznie widac, ze z najwiekszych miast najdluzej nie byli w Warszawie i Gdansku... Ew. Gorny Slask, ale stamtad rzut beretem do Krakowa gdzie wystepowali juz 2 razy z LOTB.

To jaka lokalizacje masz na myśli wskazując na Warszawę? Chyba nie Narodowy?WICKER MAN pisze: ↑wt wrz 24, 2019 11:22 amZa blisko Krakowa + mawia sie, ze trasa ma objac tylko stadiony i festiwale.