A które były poprzednie?
26/27-09-2019 Blaze Bayley - Lublin/Tychy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 26/27-09-2019 Blaze Bayley - Lublin/Tychy
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
-
paulek
- -#Lord of the flies

Koncert rzeczywiście jeden z lepszych jakie widziałem w wykonaniu Blaze'a a widziałem ich bardzo wiele od pamiętnego koncertu na Metalmanii oraz tygodniowych prób przed aż do obecnej trasy.
Bardzo dobrze wypadły kawałki z trylogii, wokalnie też oki, covery IM, Virus grany o wiele szybciej podobnie Futureal. Reszta podobnie jak jak w oryginałach.
Możliwe ze dobrze zrobiło wywalenie tego gitarzysty z Absolvy. Sam ChA dał radę z ograniem całości. A i chyba dla Błażeja troszkę lepsze czasy nadeszły, bo i sprzęt coraz lepszy, i merch dość bogaty.... fajnie, niech się chłopu wiedzie...
Bardzo dobrze wypadły kawałki z trylogii, wokalnie też oki, covery IM, Virus grany o wiele szybciej podobnie Futureal. Reszta podobnie jak jak w oryginałach.
Możliwe ze dobrze zrobiło wywalenie tego gitarzysty z Absolvy. Sam ChA dał radę z ograniem całości. A i chyba dla Błażeja troszkę lepsze czasy nadeszły, bo i sprzęt coraz lepszy, i merch dość bogaty.... fajnie, niech się chłopu wiedzie...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mówisz o Luke'u? Ja wolę jednak numery Maiden na dwie gitary.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
W Krakowie w forcie kleparz co grał tylko Maidenow i na koncercie z okazji pierwszej płyty trylogii
Absolva wypadła świetnie. W sumie to gdyby Blaze teraz skończył z nimi grać i wybrał jakichś nołnejmów to chętniej bym poszedł na Absolve niż na BB. No chyba, że set only Maiden.
Set całkiem przyjemny.
Jeden koleś wskoczył na scenę, ale nawet kroku nie zrobił i już go ochrona sciagala.
Paulek - rozgladalem się za Tobą ale nie zauważyłem
Po wypłacie kupuje bilet na Burr Fest.
Kilkadziesiąt złotych, a wiem, że Blaze i AirForce sprawią, że będzie to dobry wieczór
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Ja widziałem go na trasie Mesjasza w 2015 i wątpię, by kiedykolwiek przebił ten występ. Niewiarygodnie dobry koncert.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
paulek
- -#Lord of the flies

Oczywiście że o niego mi szłoMówisz o Luke'u? Ja wolę jednak numery Maiden na dwie gitary.
Stałem pod filarem jak zawsze w undergrundzie.... Też za Tobą zaglądałem..... bydło pod sceną było dość konkretne z mojej lewej strony... ten macho długowłosy blondi co aktywniesie w pogowaniu udzielał.... za parę la patrząc z\na fizjonomię zdecydowanie upodobni się do artysty na którego koncercie pogowałPaulek - rozgladalem się za Tobą ale nie zauważyłem
Ja barierka na samym środku
Widziałem dziury w zębach Blaze'a
No, nie spodziewałem się, że tak ostro będzie.
Przez ten murek wokół sceny i naciskanie z tyłu momentami ciężko było wytrzymać.
Widziałem dziury w zębach Blaze'a
No, nie spodziewałem się, że tak ostro będzie.
Przez ten murek wokół sceny i naciskanie z tyłu momentami ciężko było wytrzymać.
-
Deleted User 4783
Od 3 lat jest bardzo dobrze, zobaczymy jak się chłopaki postarają dzisiaj i jutro w Brnie przy nagrywaniu DVD. Zdam relację, za pół godziny jestem na miejscu!
Swoją drogą Burr Fest bardzo prawdopodobny w moim wykonaniu, miły weekend w Londynie się szykuje
Swoją drogą Burr Fest bardzo prawdopodobny w moim wykonaniu, miły weekend w Londynie się szykuje
Byle tylko to DVD miało normalne brzmienie. Ostatni live album ma bardzo średnią produkcję.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Po co on tyle tych DVD wydaje?
trochę dziwne, widocznie mu się zwraca.
-
paulek
- -#Lord of the flies

Jeszcze na moment wracając do koncertu w Tychach bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie frekwencja i to cieszy.
A jak było w Lublinie? Nikt z forumowiczów nie był?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
kupowałbym, jakby to były BR, a tak to .... jak się cofniemy o 20 lat
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Pucha byl
Z tego co pisał to Blaze rozjebal i na zdjęciu widziałem, że frekwencja też ladna