24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Metalophil
- -#Moonchild

Re: 05/07/2020 - Warszawa, PGE Narodowy
Media Markt w Złotych Tarasach nie sprzedaje biletów na ten koncert...
Prawdopodobnie żaden, o dziwo.Metalophil pisze: ↑sob lis 23, 2019 3:01 pm Media Markt w Złotych Tarasach nie sprzedaje biletów na ten koncert...
prodiża kabel wskazał mi drogę
- Metalophil
- -#Moonchild

Czyli zostają tylko internety i wzbogacenie firmy kurierskiej lub rodzimego operatora pocztowego...
- Metalophil
- -#Moonchild

Kupiłem na ticketmaster. Ale dodatkowe 13 zł za fakt zapłacenia (darmowym przecież) przelewem i "opłata" (niewiadomo za co) za 15 zł to już czyste cygaństwo, żeby nie powiedzieć skurwysyństwo...
Ostatnio zmieniony ndz lis 24, 2019 1:23 pm przez Metalophil, łącznie zmieniany 1 raz.
- Saimon1995
- -#Moderator

Dlatego lepiej było od razu kartą zapłacić, przynajmniej za to nie brali dodatkowej opłatyMetalophil pisze: ↑ndz lis 24, 2019 8:31 am Kupiłem na ticketmaster. Ale dodatkowe 13 zł za fakt zapłacenia (darmowym przecież) przelewem i "opłata" (niewiadomo jaka) za 15 zł to już czyste cygaństwo, żeby nie powiedzieć skurwysyństwo...
Ale liczą 15zł do każdego biletu czy raz na transakcję?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Metalophil
- -#Moonchild

Problem polega na tym, że nie zauważyłem tam jakiejkolwiek informacji nt. tego jaki jest koszt danej formy płatności. Z góry więc założyłem że przelew pewnie bepłatny no i najwygodniejszy gdy nie ma się podpiętej karty. No i 13 zeta w plecy. Ale czeszą forsę... A - bilety są imienne...FaithNoMore pisze: ↑ndz lis 24, 2019 9:29 amDlatego lepiej było od razu kartą zapłacić, przynajmniej za to nie brali dodatkowej opłatyMetalophil pisze: ↑ndz lis 24, 2019 8:31 am Kupiłem na ticketmaster. Ale dodatkowe 13 zł za fakt zapłacenia (darmowym przecież) przelewem i "opłata" (niewiadomo jaka) za 15 zł to już czyste cygaństwo, żeby nie powiedzieć skurwysyństwo...Ja tam byłem pozytywnie zaskoczony. Myślałem, że "opłata serwisowa" będzie większa. A tak "tylko" 15 zł.
-
Deleted User 7859
No właśnie ,bilety są imienne....czy to będą sprawdzać?Metalophil pisze: ↑ndz lis 24, 2019 1:22 pmProblem polega na tym, że nie zauważyłem tam jakiejkolwiek informacji nt. tego jaki jest koszt danej formy płatności. Z góry więc założyłem że przelew pewnie bepłatny no i najwygodniejszy gdy nie ma się podpiętej karty. No i 13 zeta w plecy. Ale czeszą forsę... A - bilety są imienne...FaithNoMore pisze: ↑ndz lis 24, 2019 9:29 amDlatego lepiej było od razu kartą zapłacić, przynajmniej za to nie brali dodatkowej opłatyMetalophil pisze: ↑ndz lis 24, 2019 8:31 am Kupiłem na ticketmaster. Ale dodatkowe 13 zł za fakt zapłacenia (darmowym przecież) przelewem i "opłata" (niewiadomo jaka) za 15 zł to już czyste cygaństwo, żeby nie powiedzieć skurwysyństwo...Ja tam byłem pozytywnie zaskoczony. Myślałem, że "opłata serwisowa" będzie większa. A tak "tylko" 15 zł.
Trzeba założyć, że będą sprawdzać. To w sumie losowe i zależy na kogo się trafi, więc lepiej przyjąć pesymistyczny wariant.
Ale spokojnie, pod stadionem będzie budka w której za jedyne 50 zł będzie można zmienić dane i będzie do niej kilometrowa kolejka.
Ale spokojnie, pod stadionem będzie budka w której za jedyne 50 zł będzie można zmienić dane i będzie do niej kilometrowa kolejka.
Przytaczany wcześniej portal na FB opisujący sprzedaż biletów napisał dzisiaj, że na koncert w Wawie poszło 25k biletów.
Ciekawe skąd ma takie źródło, ale ciekawy, wysoki wynik jak na 8 msc przed gigiem.
Pewnie do końca roku zejdą krzesełka dostępne w tej chwili, i do lipca będą sprzedawać wyższe sektory. Powolutku się uzbiera
Ciekawe skąd ma takie źródło, ale ciekawy, wysoki wynik jak na 8 msc przed gigiem.
Pewnie do końca roku zejdą krzesełka dostępne w tej chwili, i do lipca będą sprzedawać wyższe sektory. Powolutku się uzbiera
To już wynik nieznacznie przewyższający Poznań 2014. Ładnie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Coś w tym jest. Naliczyłem już 7 znajomych którzy kupili bilety i będą to dla nich dziewicze koncerty metalowe.remi pisze: ↑pn lis 25, 2019 4:55 pm Przytaczany wcześniej portal na FB opisujący sprzedaż biletów napisał dzisiaj, że na koncert w Wawie poszło 25k biletów.
Pewnie do końca roku zejdą krzesełka dostępne w tej chwili, i do lipca będą sprzedawać wyższe sektory. Powolutku się uzbiera![]()
W zyciu nie poszlo 25000 biletów
Witam szanowne grono po "kilku" latach nieobecności na forum 
Miło Was znowu poczytać.
Chciałbym się poradzić. Zwykle na koncerty była płyta i tylko płyta.
Najlepiej GC, ale w pewnych względów tym razem będą trybuny.
Tylko aż strach kupić bilet po tym co piszecie o Narodowym. Pytanie
brzmi: Jeżeli trybuny, to gdzie najlepiej? A gdzie najgorzej? Czy
górne sektory odpadają w ogóle, tam to już nie będzie można
rozróżnić Troopera od FOTD?
Miło Was znowu poczytać.
Chciałbym się poradzić. Zwykle na koncerty była płyta i tylko płyta.
Najlepiej GC, ale w pewnych względów tym razem będą trybuny.
Tylko aż strach kupić bilet po tym co piszecie o Narodowym. Pytanie
brzmi: Jeżeli trybuny, to gdzie najlepiej? A gdzie najgorzej? Czy
górne sektory odpadają w ogóle, tam to już nie będzie można
rozróżnić Troopera od FOTD?
Na pewno nie brać tych naprzeciwko sceny. Tam nic nie będzie słychać.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Na Mecie siedziałem na bocznych trybunach i też nic nie było słychać
Fakt że siedziałem wysoko, może na niższych sektorach jest lepiej.
czyli gdzie byś nie usiadł i tak ch.j usłyszysz :-)
- Metalophil
- -#Moonchild

Dziwna sprawa. Zamówiłem dwa bilety, w tym jeden kolekcjonerski. Wczoraj pocztą przyszedł tylko jeden - ten zwykły. Za przesyłkę zapłaciłem raz, bo zamówienie było jedno...Ktoś wie czy kolekcjonerskie dosyłaja osobno czy już mam reklamację składać?
Na stronie jest wyraźnie napisane, że kolekcjonerskie wysyłają dwa tygodnie przed wydarzeniemMetalophil pisze: ↑wt gru 03, 2019 7:14 am Dziwna sprawa. Zamówiłem dwa bilety, w tym jeden kolekcjonerski. Wczoraj pocztą przyszedł tylko jeden - ten zwykły. Za przesyłkę zapłaciłem raz, bo zamówienie było jedno...Ktoś wie czy kolekcjonerskie dosyłaja osobno czy już mam reklamację składać?