Iron Maiden mnie zawiodło gdy...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: Iron Maiden mnie zawiodło gdy...
To jest inwalida z chorymi kolanami który ostatnie koncerty "śpiewał" na wózku. Samo wyobrażenie że jedzie na trasę z IM to zupełna abstrakcja
Przynajmniej ma czym
BTW Paul nagrywa coś tam z chłopakami z Airforce
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Jeśli już to na pożegnalny koncert.
I to raczej zaproszony byłby na iron maiden.
Ale i tak w to nie wierzę
- blackcocker
- -#Moderator

Blu Ray boomer
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Kolega ma jakiś problem? Ja nie poradzę. Może kolega zarzuci jedynkę i to wersję nieremasterowaną. Pięć razy pod rząd odsłuch i może będzie ok. Somewhere InTime albo Seventh Son Of A Seventh Son tu nie pomogą. Nawet razem są za soft. Tu trzeba ostrych fuzzów jak żyleta. To gwarantuje jedynka.
Dokładnie to.Invader pisze:Brak w secie: To Tame a Land, Infinite, Caught.
Ja pierdole... serio? W takim razie "życzę" Tobie tego samego
Wasz poziom "śmieszkowania" właśnie przebił kolejny poziom dna... Ogarnijcie się, bo w tej błazenadzie naprawdę nie macie czym błyszczeć...
www.MetalSide.pl
Czarny humor mówi to Panu coś?
Obecnie jestem w takim miejscu i mam kontakt z takimi ludźmi, że mam do wyboru albo śmieszkować albo płakać. Dużo czasu spędzam z koleżanką której w wypadku urwalo nogi i jeździ na wózku i nie bez powodu ze mną się najbardziej zadaje - jako jedyny mam luz do niej, a nie użalam się nad nią i jej sytuacją.
Mój dziadek się powiesił i wiesz co? Wisi mi to, a zawsze smieszkuje, że jego ulubionym utworem był zawieszony sznur od Kata.
O mojej obecnej życiowej sytuacji też nie jeden by nie smieszkowal, a się załamał, ale przez te glupie smieszki jakoś ciagne do przodu. I twoje życzenia bym tak skończył nie robią na mnie wrażenia bo na codzień słyszę gorsze rzeczy
-
Deleted User 7842
Prawda, życie jest za krótkie, żeby spinać się o byle żarty na jakimś tam forumMichał pisze: ↑pn lis 25, 2019 11:34 pm
Obecnie jestem w takim miejscu i mam kontakt z takimi ludźmi, że mam do wyboru albo śmieszkować albo płakać. Dużo czasu spędzam z koleżanką której w wypadku urwalo nogi i jeździ na wózku i nie bez powodu ze mną się najbardziej zadaje - jako jedyny mam luz do niej, a nie użalam się nad nią i jej sytuacją.
Mój dziadek się powiesił i wiesz co? Wisi mi to, a zawsze smieszkuje, że jego ulubionym utworem był zawieszony sznur od Kata.
O mojej obecnej życiowej sytuacji też nie jeden by nie smieszkowal, a się załamał, ale przez te glupie smieszki jakoś ciagne do przodu. I twoje życzenia bym tak skończył nie robią na mnie wrażenia bo na codzień słyszę gorsze rzeczy![]()
-
Deleted User 2259
Zawsze mozna przywrocic opcje ignorowania poszczegolnego uzytkownika. Tak jak to było w starej wersji forum. By wszyscy zyli w zgodzie.
I nie tylko na forum. Życie jest zbyt ciężkie samo w sobie by przejmować się wszystkim dookoła.Zoltar pisze: ↑pn lis 25, 2019 11:40 pmPrawda, życie jest za krótkie, żeby spinać się o byle żarty na jakimś tam forumMichał pisze: ↑pn lis 25, 2019 11:34 pm
O mojej obecnej życiowej sytuacji też nie jeden by nie smieszkowal, a się załamał, ale przez te glupie smieszki jakoś ciagne do przodu. I twoje życzenia bym tak skończył nie robią na mnie wrażenia bo na codzień słyszę gorsze rzeczy![]()
![]()
Nie bez powodu moja ciocia która miała okropne życie, ale pogodną duszę w wieku 81 lat wygląda i czuję się świetnie, a reszta wiecznie umartwionej rodziny już w młodym wieku choruje
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Pozwole sobie na powaznego posta.lochinvar pisze: ↑pn lis 25, 2019 11:19 pmKolega ma jakiś problem? Ja nie poradzę. Może kolega zarzuci jedynkę i to wersję nieremasterowaną. Pięć razy pod rząd odsłuch i może będzie ok. Somewhere InTime albo Seventh Son Of A Seventh Son tu nie pomogą. Nawet razem są za soft. Tu trzeba ostrych fuzzów jak żyleta. To gwarantuje jedynka.
Generalnie zachowujesz się trochę jak tacy zagraniczni januszofani, którzy zaczynają dzień od wklejenia na grupkę na fb teledysku RTTH z opisem HAVE A NICE DAY MAIDEN MANIACS. Piszesz niestworzone rzeczy o tym, żeby Spartan przekazywał Harrisowi (!) pomysły na nowe wydania (!!) i rerecordy (!!!). Zespół na takim poziomie jak IM ma w dupie oczekiwnia fanów, wydania i gadżety. Jak Rod zobaczy zapotrzebowanie na rynku to wypuści bogate wydania, ale widac że zespół stawia raczej na zestawy typu figurka+naszywka+płyta, niż limitowany i ekskluzywny zestaw typu meta. Do tego między bajki można włożyć rerecordy, co się w branży muzycznej zdarza rzadko (patrząc na Manowar - bardzo dobrze), nie mówiąc już o zapraszaniu byłych muzyków na scenę. Przeciętny widz trasy Legacy of the Beast, która bije rekordy frekwencji i zapewnia zespołowi górę siana nie ma pojęcia kto to jest Blaze Bayley, Paul DiAnno, czy zaryzykuję nawet stwierdzenie, że on nie wie kto to jest Janick Gers. To widz, który od lat słucha w radiu Feara i Numbera, lubi Eddiego i ogólnie ciężką muzę z ostrym rockowym pazurem \m/ . Dlatego właśnie my, zdający sobie sprawę z takich rzeczy śmieszkujemy sobie i dopóki nie nabierzesz dystansu do Maiden i forum to śmieszkowanie będzie trwać.
A ja w "dupie" mam Twoje akcje i reakcje. Wchodzę na forum i chcę poczytać w danym temacie posty na dany temat, a nie próby bycia jak najbardziej "zabłyśniętym wśród błyszczących". A czarny humor zostaw dla swojej koleżanki i innych znajomych. Ja mam to gdzieśMichał pisze: ↑pn lis 25, 2019 11:34 pm
www.MetalSide.pl
No i chcesz poczytać coś związanego z tematem który założyłem to napisz coś bo na razie to się tylko dowalasz do innych i jako jedyny nic na temat nie napisałeś. Skoro mój humor Ci nie odpowiada to go pomiń łaskawie, a odnieś się do pierwszego postu, że brakuje mi wydawnictwa z Maiden England 12-14, a nie wyrywaj zdań z postów.
Dobrze wiedzieć, że kolega pierwszy raz coś na poważnie napisał. Po pierwsze, trzeba odróżnić tzw. śmieszkowanie od obrażania innych i używania słów wulgarnych. Po drugie, trzeba uważnie czytać moje posty, ze zrozumieniem. Po trzecie, nie bawić się w alter ego aktualnych, bądź byłych członków zespołu, tudzież osób z otoczenia zespołu i nie obrażać ich. Po czwarte, trzeba odróżnić potrzeby fanów i bandu. Po piąte, forum jest po to żeby wyrażać w sposób w miarę cywilizowany opinie w określonym zakresie a jak się uda, choć z tym ciężko, prowadzić dialog z innymi. Po szóste, to administracja i moderacja decyduje czy temat ma być, w jakiej formie czy może połączyć z innym. Po siódme, nie domniemywać kto kim jest, bo jest to forum co do zasady o muzyce a nie członkach forum. Jak słusznie zauważył jeden z moderatorów, jak się temat nie podoba, to się w nim nie pisze.Dzosef pisze: ↑pn lis 25, 2019 11:48 pmPozwole sobie na powaznego posta.lochinvar pisze: ↑pn lis 25, 2019 11:19 pmKolega ma jakiś problem? Ja nie poradzę. Może kolega zarzuci jedynkę i to wersję nieremasterowaną. Pięć razy pod rząd odsłuch i może będzie ok. Somewhere InTime albo Seventh Son Of A Seventh Son tu nie pomogą. Nawet razem są za soft. Tu trzeba ostrych fuzzów jak żyleta. To gwarantuje jedynka.
Generalnie zachowujesz się trochę jak tacy zagraniczni januszofani, którzy zaczynają dzień od wklejenia na grupkę na fb teledysku RTTH z opisem HAVE A NICE DAY MAIDEN MANIACS. Piszesz niestworzone rzeczy o tym, żeby Spartan przekazywał Harrisowi (!) pomysły na nowe wydania (!!) i rerecordy (!!!). Zespół na takim poziomie jak IM ma w dupie oczekiwnia fanów, wydania i gadżety. Jak Rod zobaczy zapotrzebowanie na rynku to wypuści bogate wydania, ale widac że zespół stawia raczej na zestawy typu figurka+naszywka+płyta, niż limitowany i ekskluzywny zestaw typu meta. Do tego między bajki można włożyć rerecordy, co się w branży muzycznej zdarza rzadko (patrząc na Manowar - bardzo dobrze), nie mówiąc już o zapraszaniu byłych muzyków na scenę. Przeciętny widz trasy Legacy of the Beast, która bije rekordy frekwencji i zapewnia zespołowi górę siana nie ma pojęcia kto to jest Blaze Bayley, Paul DiAnno, czy zaryzykuję nawet stwierdzenie, że on nie wie kto to jest Janick Gers. To widz, który od lat słucha w radiu Feara i Numbera, lubi Eddiego i ogólnie ciężką muzę z ostrym rockowym pazurem \m/ . Dlatego właśnie my, zdający sobie sprawę z takich rzeczy śmieszkujemy sobie i dopóki nie nabierzesz dystansu do Maiden i forum to śmieszkowanie będzie trwać.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Michał to jest absolutny przechuj xD
Dziękuję, dziękuję z każdym dniem staram się być coraz gorszy
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Miedzy trasami zmiany sa spore, gorzej ze jest sporo numerow w rotacji co 3 trasy.