A są takie koszulki bo szczerze mówiąc największe na jakich drukowałem to były 3XL
Owszem są.Noszę tylko w takim rozmiarze.Może podaj jakie wymiary ma ta 3XL.
Dlugosc mierzona od gory ramion do dolu koszulki, szerokosc wzdluz koszulki. Wszystkie rozmiary moga sie roznic +/- 2.50 cm
Rozmiar / Dlugosc cm / Szerokosc cm
3XL / 79 / 71
W takim razie rozmiar 3XL mnie satysfakcjonuje z takimi wymiarami.Dobrze żeby były to te wymiary ,a nawet +2,5cm,bo -2,5cm od podstawowego wymiaru to nie bardzo.Przepraszam że jestem taki marudny. .Poproszę jedną męską w rozmiarze 3XL.
To ja jeszcze zgłaszam prośbę o zakup rozmiarów M i L.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
krusejder pisze: ↑ndz lis 24, 2019 7:57 pm
To ja jeszcze zgłaszam prośbę o zakup rozmiarów M i L.
Czyli 4 koszulki razem?
TAK, chyba podobnie jak poprzednio
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Chciałem jeszcze zapytać jak jest z płatnością, gdzie przelewać kasę, i czy już można robić przelewy. Pierwszy raz zamawiam więc się chciałem dowiedzieć co i jak
domino353 pisze: ↑śr lis 27, 2019 12:17 am
domink353 L
Chciałem jeszcze zapytać jak jest z płatnością, gdzie przelewać kasę, i czy już można robić przelewy. Pierwszy raz zamawiam więc się chciałem dowiedzieć co i jak
Witam. Jak chcesz to możesz zrobić przelew już teraz. Mogę wysłać dane do przelewu. Druk koszulek i wysyłka dopiero w kwietniu 2020
Ostatnio zmieniony śr lis 27, 2019 8:12 am przez wydra77, łącznie zmieniany 1 raz.
domino353 pisze: ↑śr lis 27, 2019 12:17 am
domink353 L
Witam. Jak chcesz to możesz zrobić przelew już teraz. Mogę wysłać dane do przelewu. Druk koszulek i wysyłka dopiero w kwietniu 2020
Podeślij mi dane na maila proszę to będę miał pod ręką od razu. Jeszcze mam pytanie o rozmiar bo w sumie w ciemno biorę. Jakbyś mógł mi podesłać z numerem konta wymiar koszulki L (długość i szerokość). Dzięki z góry