Odnośnie ebiletu - nigdy nie korzystałem z tej opcji. Wiesz może czy honorują wirtualną visę? I jak to wygląda po wydrukowaniu - po prostu biorę ze sobą kartkę z wydrukiem biletu na środku i jest OK?
Co do Spodka - chodzi Ci o zakup od ludzi czy kasa jest otwarta przed imprezą?
OK, to spróbuję ogarnąć na ebilecie, a najwyżej jutro zajdę do kasy. W razie czego - ile wcześniej warto być, aby kupić bilet? (Zawsze brałem bilety do Spodka w Empiku.)
Dostępność w punktach stacjonarnych zależy od organizatora. Tu jest livenation a oni niechętnie pozwalają sprzedawać bilety poza ticketportal. Zazwyczaj bywały w MM (bo z empikiem zakończyli współpracę jakiś czas temu), ale skoro powiedzieli Ci, że nie mają to nic nie poradzisz.
Płatności na tych portalach do sprzedaży biletów są obsługiwane z reguły (na tych większych zawsze) przez jednego z większych operatorów płatności (payu, dotpay, p24), więc zapłacić możesz tak jak oni pozwalają - karta, przelew błyskawiczny,
10: Hallas, Europe
11: Airbag?, Wij, Turbo, AvG?
12: Chelsea Wolfe, MnC, Accept?, Internal Quiet, NK?, MZR?
A ja mam takie pytanko, gdzie widzieliście bilety elektroniczne na ten koncert? Patrzyłem zarówno na eBilet, jak i Livenation i nic takiego nie było. Zamówiłem z opcją odbioru w kasie Spodka.
pz pisze: ↑sob lis 30, 2019 12:32 pm
A te supporty to coś warte? Nie miałem kiedy posłuchać.
Dla mnie oba bdb
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
10: Hallas, Hallas(?), Misthyrming, Wolvennest, She Past Away
11: Messa(?), Messa(?), Carpenter Brut, Imperial Triumphant, Niechęć
12: Lady Pank(?), Psychonauts(?), Lebanon Hanover
Jakoś mi to wcześniej umknęło. To mam dwie opinie, sprzeczne, ale Twoje upodobania znam lepiej Ja celuję na 18:30 - 19 i pewnie będę się kręcił po Spodku.
10: Hallas, Europe
11: Airbag?, Wij, Turbo, AvG?
12: Chelsea Wolfe, MnC, Accept?, Internal Quiet, NK?, MZR?