13/07/2022 - Aerosmith - Kraków - ODWOŁANY
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
13/07/2022 - Aerosmith - Kraków - ODWOŁANY
AEROSMITH OGŁASZA DATY 2020 EUROPEAN TOUR Z OKAZJI 50-LECIA ISTNIENIA ZESPOŁU! W ramach trasy wystąpią również w Polsce!
12 LIPCA, TAURON Arena Kraków
Ogólna sprzedaż biletów rozpocznie się w piątek, 13 grudnia o godzinie 10:00 na stronie www.livenation.pl i www.Ticketmaster.pl
Przedsprzedaż Citi Handlowy rozpocznie się 11 grudnia o 9.00 i potrwa do 13 grudnia do 9.00. Przedsprzedaż Ticketmaster Polska rozpocznie się 12 grudnia o 10.00 na Ticketmaster.pl i potrwa do 13 grudnia do 10.00.
Jedyny w swoim rodzaju zespół Aerosmith w składzie: Steven Tyler (wokal), Joe Perry (gitara), Brad Whitford (gitara), Tom Hamilton (bas) i Joey Kramer (perkusja) to żywa legenda amerykańskiej muzyki, zespół, który sprzedał ponad 150 milionów albumów na całym świecie, zdobył niezliczoną ilość nagród, został wprowadzony do Rock and Roll Hall of Fame i osiągnął prawie wszystko, co można osiągnąć w branży muzycznej w ciągu piecu dekad od powstania.
Aerosmith są laureatami nieskończenie wielu nagród, w tym: czterech statuetek GRAMMY®, ośmiu American Music Awards, sześciu Billboard Awards, dwunastu MTV Video Music Awards, jak również, za przekraczanie granic gatunków muzycznych, Soul Train Award za najlepszy rapowy singiel - remix “Walk This Way” zespołu Run DMC. W styczniu, Aerosmith zostanie uhonorowany przez Recording Academy nagrodą 2020 MusiCares® Person of the Year. Zespół, który na swoim koncie ma już wiele platynowych płyt, do dnia dzisiejszego inspiruje całe pokolenia, będąc tym samym jedną z najbardziej uwielbianych grup muzycznych wszechczasów!
Więcej informacji na LiveNation.pl
12 LIPCA, TAURON Arena Kraków
Ogólna sprzedaż biletów rozpocznie się w piątek, 13 grudnia o godzinie 10:00 na stronie www.livenation.pl i www.Ticketmaster.pl
Przedsprzedaż Citi Handlowy rozpocznie się 11 grudnia o 9.00 i potrwa do 13 grudnia do 9.00. Przedsprzedaż Ticketmaster Polska rozpocznie się 12 grudnia o 10.00 na Ticketmaster.pl i potrwa do 13 grudnia do 10.00.
Jedyny w swoim rodzaju zespół Aerosmith w składzie: Steven Tyler (wokal), Joe Perry (gitara), Brad Whitford (gitara), Tom Hamilton (bas) i Joey Kramer (perkusja) to żywa legenda amerykańskiej muzyki, zespół, który sprzedał ponad 150 milionów albumów na całym świecie, zdobył niezliczoną ilość nagród, został wprowadzony do Rock and Roll Hall of Fame i osiągnął prawie wszystko, co można osiągnąć w branży muzycznej w ciągu piecu dekad od powstania.
Aerosmith są laureatami nieskończenie wielu nagród, w tym: czterech statuetek GRAMMY®, ośmiu American Music Awards, sześciu Billboard Awards, dwunastu MTV Video Music Awards, jak również, za przekraczanie granic gatunków muzycznych, Soul Train Award za najlepszy rapowy singiel - remix “Walk This Way” zespołu Run DMC. W styczniu, Aerosmith zostanie uhonorowany przez Recording Academy nagrodą 2020 MusiCares® Person of the Year. Zespół, który na swoim koncie ma już wiele platynowych płyt, do dnia dzisiejszego inspiruje całe pokolenia, będąc tym samym jedną z najbardziej uwielbianych grup muzycznych wszechczasów!
Więcej informacji na LiveNation.pl
Re: 12/07/2020 - Aerosmith - Kraków
Praga
Aerosmith
24. 6. 2020 Praha, O2 arena
Vstupenky v sítích Ticketmaster a Ticketportal v prodeji od 13. 12. 2019 10:00 hodin
Live Nation klub: 11. 12. 2019 10:00 – 13. 12. 2019 9:00
ceny vstupenek: 2590 – 4290 Kč
Drogo. W Pradze 420-720 zł.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Fajne ogloszenie.
Bede obserwowal, ale lipiec nalezy do Maiden
Bede obserwowal, ale lipiec nalezy do Maiden
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
.. i Priest !!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Warto było isc na ich pożegnalny koncert XD
A sam gig był bardzo przeciętny. Szkoda czasu i pieniędzy
A sam gig był bardzo przeciętny. Szkoda czasu i pieniędzy
News dnia !!!! Jestem na tym koncercie choćby nie wiem co !!!
Pierwszy i pewnie ostatni mój koncert Aerosmith.
Pierwszy i pewnie ostatni mój koncert Aerosmith.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Cieszę się, że już ich widziałem, przy poprzedniej wizycie w Polsce. Bo znowu ten Kraków, do którego trzeba jechać tą cholerną trasą od Piotrkowa do Częstochowy... 
Night Mistress Fan Club Łódź
-
Deleted User 2259
Kurde ostatnio ich nie widzialem, trzeba nadrobic, a dzien później Pearl Jam. Będzie sie dzialo
Ja myślę, że odpuszczę. Co prawda ostatnio mi się podobało, ale teraz czas i miejsce są słabe, a bilety pewnie będą drogie (patrząc na ceny w Czechach). Szkoda, że w Budapeszcie grają 24.07 a nie dzień później, bo wtedy można by rozważyć.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Byłem już 3x, styknie. Nie planuję uczestnictwa.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja jestem w szoku, że ty cos z tego koncertu pamietasz
Pewnie pamięta tylko, że się dobrze bawił.
A grają na okrągło to samo czy mieszają w setlistach ?
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Nie byłem w Łodzi i ostatnio w Krakowie. Teraz będę!
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Nie jestem fanem, ale skoro będę dzień później na Pearl Jam to przy okazji wpadnę odhaczyć.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Evil Nation to totalne nieogary: nie można było zrobić Impactu z prawdziwego zdarzenia w 12-13.07?
Ale jakby połączyli Aerosmith z Pearl Jam, to karnety by chyba ponad 1000 kosztowały.