Jak dodamy do tego dyniową dyskografię od początku istnienia zespołu, po którą każdy może sięgnąć, naprawdę jest z czego się cieszyć. Jeszcze ze 3 lata temu większość z nas nie uwierzyłaby, że Pumpkins będą United.
18.09.2022 Helloween // Katowice - MCK + EUROPA 2020
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: 20.10.2020 Helloween // Katowice - MCK
Bez przesady. Nie aż tak.Sardi pisze: ↑wt gru 10, 2019 10:49 pmW sumie z perspektywy czasu to PU bylo najsłabszym elementem seta, nawet Are You Metal lepiej wypadaloMaidenFan pisze: ↑wt gru 10, 2019 10:48 pm No +1 @Dzosef pod 3 ostatnimi postami. Jak na początku "Pumpkins United" strasznie mi siedziało, tak teraz wracam bardzo rzadko/pomijam jak się włączy.. a jeszcze niedawno pisałem, że będę zadowolony jak płyta utrzyma poziom tego utworu.
Fajnie, że będzie krążek z Kiske/Hansenem, chętnie przesłucham, ale cudów nie oczekuję. Ta płyta to tylko pretekst do wyruszenia w kolejną trasę w tym składzie, $$$. Show tak czy tak robią świetne, więc mimo wszystko wychodzi to na plus.
Wiadomo, że płyta to pretekst. I wolałbym ruszenie w trasę bez tego pretekstu, tym bardziej że nazwali ją "United Alive Part II" a nie "tytuł płyty tour". Set pewnie będzie ciut krótszy, typuję 2-2,5h. Zostaną klasyki z keeperów, kilka kawałków z Derisem i z 5 sztuk z nowego CD.
Dziwią mnie te narzekania na ostatnie płyty, przecież w tym gatunku nie da się wymyślić nic nowego. To co najlepsze to już było. Jakby nowe Dynie były na poziomie Empire of the Undead to byłbym wniebowziety, tam jest kawał porządnej muzy. Na H&F też. Zresztą Dzosef jak wracaliśmy z Pragi pytałem czy słuchałeś tej płyty, stwierdziłeś że nie bardzo. Więc jakim cudem słuchałeś po premierze? Poleciłem Ci ją wtedy i odpowiedziałeś, że musisz ją przesłuchać.
Skomentuję staropolskim W DUPACH WAM SIĘ PRZEWRACA!
Albo nowopolskim OK BOOMERS.
Edyta informuje, że od 16-go bilety na Zvolen drożeją. Nie spodziewali się chyba tak dużego zainteresowania i liczą, ile kasy stracili że za tanio je wypuścili. Ciekawa strategia, nie powiem.
https://www.facebook.com/events/4558653 ... 9/?app=fbl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To po premierze było o solowym HansenieZresztą Dzosef jak wracaliśmy z Pragi pytałem czy słuchałeś tej płyty, stwierdziłeś że nie bardzo. Więc jakim cudem słuchałeś po premierze? Poleciłem Ci ją wtedy i odpowiedziałeś, że musisz ją przesłuchać.
- blackcocker
- -#Moderator

To jest oczywiste, ale to nei znaczy, że nie można wydać dobrej płyty... Oni od czasów Dark Ride nie wydali według mnie nic w pełni dobrego. Mieli przebłysk na Gambling (może mam do tej płyty po prostu jakiś sentyment) i tyle. Przez blisko 20 lat była kaszana. Już wolałbym chyba, żeby plagiatowali Keepery niż, żeby nagrywali takie farfocle. Oczywiście nie teraz... teraz płyta (jak już Panowie powiedzieliście) jest niepotrzebna i raczej na pewno nie mam zamiaru jej kupować
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale za to dałem szansę Empire, w sumie płyta nie jest tak zła jak ją pamiętałem
VIP státie na Słowacje zakupione. 
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale będzie załoga na tym gigu
Wszyscy ten sam sektor? 
Wszyscy te same barierki 
Coś Ci się całkiem popierdzieliło. Właśnie chodziło o solowego Hansena. I jak mogłeś być osłuchany na koncercie skoro album wyszedł 16 września 2016 a Kai grał na Wacken 5 sierpnia 2016???Dzosef pisze: ↑wt gru 10, 2019 11:42 pmTo po premierze było o solowym HansenieZresztą Dzosef jak wracaliśmy z Pragi pytałem czy słuchałeś tej płyty, stwierdziłeś że nie bardzo. Więc jakim cudem słuchałeś po premierze? Poleciłem Ci ją wtedy i odpowiedziałeś, że musisz ją przesłuchać.. Ktorego słuchałem jak wychodził. Ba, nawet na koncercie byłem już całkiem osluchany.
wchodząc w rolę Ralfa powiem, że zostało tylko 25 miejsc pod sceną 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Na Słowacji? Wiadomo. Pozostałe kupili użytkownicy naszego forum. I tak dużo zostawiliśmy dla Słowaków. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To w takim razie mi się pojebalobarsiarz pisze: ↑śr gru 11, 2019 7:35 amCoś Ci się całkiem popierdzieliło. Właśnie chodziło o solowego Hansena. I jak mogłeś być osłuchany na koncercie skoro album wyszedł 16 września 2016 a Kai grał na Wacken 5 sierpnia 2016???Dzosef pisze: ↑wt gru 10, 2019 11:42 pmTo po premierze było o solowym HansenieZresztą Dzosef jak wracaliśmy z Pragi pytałem czy słuchałeś tej płyty, stwierdziłeś że nie bardzo. Więc jakim cudem słuchałeś po premierze? Poleciłem Ci ją wtedy i odpowiedziałeś, że musisz ją przesłuchać.. Ktorego słuchałem jak wychodził. Ba, nawet na koncercie byłem już całkiem osluchany.
Ostatnio zmieniony śr gru 11, 2019 10:21 am przez Bon Dzosef, łącznie zmieniany 1 raz.
- blackcocker
- -#Moderator

No tłumacz się, tłumaczDzosef pisze: ↑śr gru 11, 2019 10:02 amTo w takim razie mi się pojebalo. Ale słuchałem tej płyty wystarczająco żeby uważać, że jest słaba.
Bilecik na Kato wjechał na rejon B)
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jak będzie po słowacku "Janusz" ?
Janosik? 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 7865
O kurcze niezły szturm na tą Słowację. Pewnie już nie ma 
Było 8 sztuk pół godziny temu. Sprawdź.
Edit: jest 5
Edit: jest 5
Ile w ogóle było około miejsc na tego "vipa"?