Płytka w chmury
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Płytka w chmury
no jak piorun walnie, i pradu miec nie bedziesz, to pogoda jakis tam wpływ bedzie miala...

Jazz is not dead, it just smells funny.
---
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 8:24 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
If you're feeling down depressed and lonely, I know a place where we can gomaciekmetal pisze:o widziciea ja sobie w taką pogode X Factora...albo jak mam doła
22 Acacia Avenue, meet a lady that I know
So if you're looking for a good time, and you're prepared to pay the price
Fifteen quid is all she asks for, everybody's got their vice
No może nie akurat na taką pogode, ale jak jest pochmurnie i jesiennie to najlepszy jest dla mnie 'Fear of the dark'. Ta płyta ma taki specyficzny klimat, który pasuje do takiej pogody.
Nie ma takiej specjalnej płyty, ale najczęściej Brave New World. Pozdrawiam 
nigdy na to nie zwracalem uwagi. zreszta ostatnio jakos tak mam problem z tym jaka plyte wybrac... chcialbym wszystkie na raz, ale to sie z deczka nie da...
BNW jest taka fajna plytka w chmury.. Ten edward z chmurek jest czadowy 
Jeżeli jest naprawdę beznadziejna pogoda słucham to na co mam ochotę... Najczęściej słucham death metalu. Jak jest lepsza pogada wolę Iron Maiden i black metal
.
p.s. Lubię też sobie posłuchać kilku Tributów To Iron Maiden... [ ale nie tych gdzie są utwory Steve'a Orelanda bo to jest żałosne ]
p.s. Lubię też sobie posłuchać kilku Tributów To Iron Maiden... [ ale nie tych gdzie są utwory Steve'a Orelanda bo to jest żałosne ]
Taka pogoda... taki nastrój... 100% The X Factor. Przez sam wstęp Sign Of The Cross'a przeszłyby po mnie miliony "ciarek" :>
Ta cała płyta nadaje się znakomicie do tak opisanej pogody. Jeśli się jeszcze nie najlepiej czujesz... to czy jest lepszy wybór? No chyba, że ktoś w takim wypadku woli sieko-masakrę z trzystoma uderzeniami na minutę, ale ja do takich osób nie należę ;]
Ta cała płyta nadaje się znakomicie do tak opisanej pogody. Jeśli się jeszcze nie najlepiej czujesz... to czy jest lepszy wybór? No chyba, że ktoś w takim wypadku woli sieko-masakrę z trzystoma uderzeniami na minutę, ale ja do takich osób nie należę ;]
Rzeczywiscie do pogody z chmurkami odpowiada mi bardzo Dance of Death, co tu duzo sie rozpisywac...Ja osobiscie cenie sobie ta plyte, mi osobiscie sie bardzo podoba no i kojarzy mi sie z taka pogoda:)
I am the man who walks alone....
DoD albo The X factor i nostalgia 100% 
- APPARITION
- -#Prisoner

dla mnie to najlepiej przy deszczu brave new world i dance of death
w wieczór po alejkach=killers,iron maiden
po parku;fear of the dark i no prayer for the dying
jak jest zima:seventh son of a seventh son
w lecie:powerslave,the number of the beast i wszystkie koncertówki
a reszta też
w wieczór po alejkach=killers,iron maiden
po parku;fear of the dark i no prayer for the dying
jak jest zima:seventh son of a seventh son
w lecie:powerslave,the number of the beast i wszystkie koncertówki
a reszta też
w zimie tylko virtual
Kojarzy mi się z zimą, bo gdy go pierwszy raz słuchałem, to zaczzął padać śnieg pierwszy raz w tamtym sezonie :p
No i angel and the gambler swoją budową też przypomina mi zimę:
Długi, monotonny, nużący
I
No i angel and the gambler swoją budową też przypomina mi zimę:
Długi, monotonny, nużący
- Iron Marcin
- -#Invader

Ja na taka pogode wybieram sobie x factor, chociaz nie zawsze jest tak, ze to czego slucham zalezy od pogody. lubie slucahc DoD jak jest ciemno bo jest wtedy super klimat. 
Ostatnio na taką pogodę leci naokrągło Dark Side Of The Moon...a co 
W taką pogodę u mnie leci The Wall Floydów, a z maidenowskich płytek to Number lub Iron Maiden. A i jeszcze "Orion" Mety, niesamowity kawałeczek i jeszcze na taką pogodę.
Zdecydowanie X Factor.
Na takie zwichy i brzydka pogodę 7 Syn najlepszy 
-
k_r_z_y_s_i_e_k
- -#Wrathchild

a ja w taka pogode przewaznie ide wczesniej spac 
ale jesli mialbym wybrac to nie wiem jaka plytke bym wlaczyl... pewnie X Factor ale Seventh Son tez by nie byl zly
ale jesli mialbym wybrac to nie wiem jaka plytke bym wlaczyl... pewnie X Factor ale Seventh Son tez by nie byl zly
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 290