Kat & Roman Kostrzewski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kat & Roman Kostrzewski
Cokolwiek z tych ostatnich to lepsze niż dzieła Lubicza 
Poker
https://www.youtube.com/watch?v=2hqcfYsXAwM
Los chce ze mną grać w pokera,
raz mi daje raz zabiera,
ja za swoim szczęściem biegnę w świat.
Cuda przecież się zdarzają i marzenia się spełniają,
los przekorny znowu miłość da.
para papara papa ooo ooo aaa
https://www.youtube.com/watch?v=2hqcfYsXAwM
Los chce ze mną grać w pokera,
raz mi daje raz zabiera,
ja za swoim szczęściem biegnę w świat.
Cuda przecież się zdarzają i marzenia się spełniają,
los przekorny znowu miłość da.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 5490
Już zdążyliśmy wcześniej Lucky Luczykowi obrobić dupę z okazji wydania na świat tego teledysku.
No cóż, sposób pisania tekstów w niczym nie przypomina starego Kata 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- AncientMariner
- -#Clansman

Ten ostatni Kat w ogóle kojarzy mi się momentami z nowymi płytami Accept i troche Rage. Oczywiście nie ma to nic wspólnego z Katem z Romkiem ale Without Looking Back to nie jest znowu taki koszmar. Gdyby taką płyte nagrał jakiś inny młody zespół to pewnie wiele osób by powiedziało że to dobry materiał
To że Luczyk nasłuchał sie ostatnich płyt Accept słychać ewidentnie. Jednak kompozytorsko nie ten poziom. Troche to dziwne bo to kiedyś był na prawde świetny gitarzysta, dobry kompozytor. Wystarczy zarzucić Oddech albo Bastard
Sam tytuł i okładka chyba mówią wszystko że na granie w stylu starych płyt nie am co liczyć
-
Deleted User 5490
Nikt nie liczy na granie Kata Lucky Luczyka w starym stylu. Wszyscy liczą na zmianę nazwy jego zespołu.
- AncientMariner
- -#Clansman

Własnie gdyby to było wydane pod inną nazwa na pewno o wiele by zyskało w oczach fanów
Jak dla mnie to mógłby to nawet nagrać pod nazwą Mistrz Dżosef and the Sanktuarians 
Mi tam w sumie nie przeszkadza, że nagrywa to pod szyldem Kat. Jego zespół i niech robi z nim co chce. A płyta generalnie ujdzie do słuchania raz na czas.
www.MetalSide.pl
Zacytowałem tekst o pokerze autorstwa Wieszcza Zenona
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
60 urodziny obchodzi dziś Romek 
Życzę mu dużo zdrowia i żeby Luczyk sobie głupi ryj rozwalił
Życzę mu dużo zdrowia i żeby Luczyk sobie głupi ryj rozwalił
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Myślę, że Roman to akurat się Lubiczem nie przejmuje
-
Deleted User 5490
Lucky Luczyk polskiego metalu powraca!!

https://www.metalnews.pl/newsy/piotr-lu ... y-youtube/
Wszyscy wrzucają coś do posłuchania na te trudne czasy, a ten jełop kasuje. Co za człowiek. Bojkot jego nowych płyt to właściwie obowiązek każdego porządnego człowieka.
https://www.metalnews.pl/newsy/piotr-lu ... y-youtube/
Wszyscy wrzucają coś do posłuchania na te trudne czasy, a ten jełop kasuje. Co za człowiek. Bojkot jego nowych płyt to właściwie obowiązek każdego porządnego człowieka.
Dodajmy, że należy im się też bojkot z powodu wątpliwej wartości artystycznej 
-
Deleted User 5490
O tym, to nawet nie ma co wspominać, bo to oczywiste. Skupmy się na ludzkiej stronie, a raczej nieludzkiej stronie jego działalności w internetach.
Mam wrażenie, że Lubicz po prostu odkleił się od rzeczywistości i to skutecznie.
-
Deleted User 5490
Widać mu z tym dobrze, ale zaczyna być nieznośny dla otoczenia. Proponuję dom spokojnej starości w Skolimowie, albo Bieszczady, gdzieś niedaleko matecznika niedźwiedzi. One teraz potrzebują gromadzić kalorie, bo po zimie mocno wychudły.