Najlepiej dopierdzielić się do tego ze ktoś coś robi.... ot polactwo...Nie chodzi o poziom, bo nikt nie neguje wysokiego poziomu, tylko o ściąganie zespołów, które non stop przyjeżdżają do Polski (Solstafir był chyba 3 razy w Polsce w ubiegłym roku, Soen zagrał 3 koncerty w Polsce w 2019 roku). Jedynie Wishbone Ash nie było u nas 3 lata. Brakuje jeszcze tylko Anathemy i Fisha
Ten zestaw to nie jest mój szczyt marzeń, a ostatnio po "wytworach i dziełach wideoklipowych "obrzydło mi słuchanie Soen więc tym bardziej "ni ma na co" a jednak będę bronił Rock Serwisu za ten skład bo wiadomo że nie są potentatem ale robią to co potrafią i na co ich stać naprawdę z głową. Co do ściągania róznych artystów to dzięki tej niemal corocznej wizycie w Polsce Anathemy ubiegłoroczny Ino był rekordowy pod względem frekwencji...
A czemu nie dowalasz się Pan do Live Nation abo inkszego wielkiego gracza na rynku za coroczne ściąganie gunsów, rammsteinów i inkszych ajron majdenów...
P. Kosiński poczuł na włąsnej skórze że nie koniecznie oryginały pokroju Motorpsycho czy inne Anglagardy zapewnią mu przetrwanie...
Ps Liczyłem na perełki z północy oj liczyłem Elephant9, Krokofant albo Bushmans Revenge ...