Nadal takie "kwiatki" się trafiają na wydarzeniach na FB
24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05/07/2020 - Warszawa, PGE Narodowy
Night Mistress Fan Club Łódź
W sumie na swój sposób to jest urocze. Chciałbym na swój sposób jeszcze raz przeżywać takie podniecenie przed koncertem Maiden czy innego ulubionego artysty. Teraz to niestety większość zespołów już się widziało wiele razy, utwory zna się na pamięć i to trochę zabija pierwotną radość obcowania z muzyką na żywo. Przynajmniej ja tak mam 
www.last.fm/user/darkfuneral18
-
Deleted User 4783
A ja trzymam się pomysłu biletu plastikowe go na smyczy. Raz się żyje, na koncert podjadę metrem, a pamiątka fajna.
Chciałbym zapytać jak wygląda zwrot biletów (w ticketmaster) za odwołane wydarzenie. Czy należy się dopominać o swoje pieniądze i trochę to trwa? Czy raczej nie ma z tym problemów?
Pytam, bo z tego co widać, na ten moment można zapomnieć o jakichkolwiek trasach koncertowych w tym roku. No chyba, że w dwa, góra trzy miesiące sobie poradzą. Wydaje mi się jednak, że prewencyjnie będzie zamykane (granice już dawno powinny być) i odwoływane wszystko co się da. Obym się jednak mylił.
Pytam, bo z tego co widać, na ten moment można zapomnieć o jakichkolwiek trasach koncertowych w tym roku. No chyba, że w dwa, góra trzy miesiące sobie poradzą. Wydaje mi się jednak, że prewencyjnie będzie zamykane (granice już dawno powinny być) i odwoływane wszystko co się da. Obym się jednak mylił.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Sadzac po wypowiedziach Bruce'a w czwartek, to akurat w przypadku Maiden nie ma sie czego obawiac. Ale w razie czego nie powinno byc problemow ze zwrotem kasy, mozna narzekac na Ticketmaster za rozne rzeczy ale to mimo wszystko solidna firma.IMTar pisze: ↑pn mar 09, 2020 11:56 am Chciałbym zapytać jak wygląda zwrot biletów (w ticketmaster) za odwołane wydarzenie. Czy należy się dopominać o swoje pieniądze i trochę to trwa? Czy raczej nie ma z tym problemów?
No jak wojewoda będzie kazał odwołać to Maiden nie mają nic do powiedzeniajohnny_o pisze: ↑pn mar 09, 2020 1:52 pmSadzac po wypowiedziach Bruce'a w czwartek, to akurat w przypadku Maiden nie ma sie czego obawiac.IMTar pisze: ↑pn mar 09, 2020 11:56 am Chciałbym zapytać jak wygląda zwrot biletów (w ticketmaster) za odwołane wydarzenie. Czy należy się dopominać o swoje pieniądze i trochę to trwa? Czy raczej nie ma z tym problemów?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Jasne ze nie, chodzilo mi o sytuacje gdzie wybor bedzie zalezal tylko od zespolu. Sons of Apollo nie czekali na urzednikow i wyszli przed szereg, ale cala reszta czeka na rozwoj wydarzen.Michał pisze: ↑pn mar 09, 2020 2:07 pmNo jak wojewoda będzie kazał odwołać to Maiden nie mają nic do powiedzeniajohnny_o pisze: ↑pn mar 09, 2020 1:52 pmSadzac po wypowiedziach Bruce'a w czwartek, to akurat w przypadku Maiden nie ma sie czego obawiac.IMTar pisze: ↑pn mar 09, 2020 11:56 am Chciałbym zapytać jak wygląda zwrot biletów (w ticketmaster) za odwołane wydarzenie. Czy należy się dopominać o swoje pieniądze i trochę to trwa? Czy raczej nie ma z tym problemów?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Sorry za off ale nie myslales, zeby skompresować troche podpis, bo zajmuje 4x wiecej ekranu niz przecietny post
Australia i Nowa Zelandia przesuniete.
mysle, ze mozna powoli sie pozegnac z oryginalna data w PL.
mysle, ze mozna powoli sie pozegnac z oryginalna data w PL.
-
Deleted User 5490
No to jeśli koncert się wyprzedał, albo prawie wyprzedał, to będą musieli w zamian zrobić 2 albo 3 i dać ludziom do wyboru opcję dat. Bo nie ma w Polsce hali, która pomieści za jednym razem tyle ludzi co na Narodowym, albo zwrócić bilety i zacząć sprzedawać od nowa halówki.
Przede wszystkim bardzo wątpię, że się prawie wyprzedał 
Nasz się na bank odbędzie w terminie. Pytanie o Berlin.
O! Widzę Kolega ma szklaną kulę i/albo niewyczerpalne pokłady optymizmu.
-
Deleted User 5490
Ja natomiast sądzę, że dzieci już w tym roku szkolnym nie pójdą do szkoły. Punktualnie odbędą się tylko matury przy zachowaniu ogromnych środków ostrożności i na raty. Egzamin gimnazjalistów zostanie przesunięty na koniec czerwca, albo z niego zrezygnują. Sezony artystyczne instytucji kultury zostaną zamknięte. Życie publiczne zostanie zawieszone, a termin wyborów przesunięty na wrzesień. Knajpy będą działać tylko na dowóz.
A wszystkie koncerty zostaną odwołane do końca wakacji.
Trasa Maiden w całości zostanie odwołana zaś zespół poczeka na wygaśnięcie epidemii i spokojnie ogłosi nową trasę. Taką promującą już nową płytę. Zaraz po premierze albumu.
A wszystkie koncerty zostaną odwołane do końca wakacji.
Trasa Maiden w całości zostanie odwołana zaś zespół poczeka na wygaśnięcie epidemii i spokojnie ogłosi nową trasę. Taką promującą już nową płytę. Zaraz po premierze albumu.
Oby to była nowa trasa, a nie przełożone LOTB... nowa płyta pewnie była planowana na wrzesień tego roku, ale kto wie jak teraz się to potoczy?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Osobiście też mam nadzieję, że albo przeniosą część dat LOTB na jesień, albo wrócą w te miejsca w 2021, ale już z nowym, albumowym show. Opóźnienie wydania albumu do 2021 (i to pewnie dopiero jesieni) byłoby najgorszym możliwym rozwiązaniem.... 
A taki scenariusz:
Azja ogarnia się szybciej z wirusem niż Europa + w Europie LOTB już było, więc Azja zostanie przesunięta na terminy Europy.
W związku z powyższym odpuszczą już koncerty europejskie.
Azja ogarnia się szybciej z wirusem niż Europa + w Europie LOTB już było, więc Azja zostanie przesunięta na terminy Europy.
W związku z powyższym odpuszczą już koncerty europejskie.
WICKER MAN pisze: ↑pt mar 20, 2020 4:02 pm Osobiście też mam nadzieję, że albo przeniosą część dat LOTB na jesień, albo wrócą w te miejsca w 2021, ale już z nowym, albumowym show. Opóźnienie wydania albumu do 2021 (i to pewnie dopiero jesieni) byłoby najgorszym możliwym rozwiązaniem....![]()
teraz to chyba akurat powinni mieć dużo czasu nad pracą przy albumie
Album jest gotowy - miał zostać wydany w tym roku. Pytanie co teraz zrobią? Przesunięcie LOTB na przyszły rok było by dla mnie osobiście porażką, a w dodatku automatycznie przesunęła by się data premiery nowego albumu...Siwy pisze: ↑pn mar 23, 2020 4:06 pmWICKER MAN pisze: ↑pt mar 20, 2020 4:02 pm Osobiście też mam nadzieję, że albo przeniosą część dat LOTB na jesień, albo wrócą w te miejsca w 2021, ale już z nowym, albumowym show. Opóźnienie wydania albumu do 2021 (i to pewnie dopiero jesieni) byłoby najgorszym możliwym rozwiązaniem....![]()
teraz to chyba akurat powinni mieć dużo czasu nad pracą przy albumiemoże Bruce w końcu solowy dokończy
![]()