KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2022
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2020
Poproszę jedną koszulkę w rozmiarze L
Data księgowania 31/03
Przelew od IMTar
Przelew od IMTar
I taka koszulka też byłaby ciekawa , pamiątkowa a co za tym idzie cenna (w sensie unikatowa) i przypominałaby nam o tym złym czasie.
Ja bym chciał taką mieć ,nie wiem jak inni.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Tylko jak już ma być ten napis to niech będzie po brytyjsku, czyli CANCELLED 
No w sumie to Brytyjczycy, ale z drugiej strony Ameryka nie jest im obca, więc chyba na żadną formę się nie obrażą.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Zespol sie nie obrazi ale powinno byc po brytyjsku.
Projekt jest już prawie gotowy. Pieczątka CANCELLED tez jest gotowa. Pewnie za niedługo zaprezentuje całość. Jeśli będzie zainteresowanie to może wystawie oryginalne płótno z namalowana grafika na licytacje
Zaprezentuj, a przede wszystkim, daj do wykonania dopiero jak oficjalnie odwołają, żeby się nie okazało, że w lipcu będziemy na Narodowym w "odwołanych" koszulkach <dżołk>

Pytanie - czy da sie czesciowo anulowac zamowienie? Zamowilem 4, bo mialy byc dla Rodzicow, Narzeczonej i dla mnie na koncert, ale oni nie sa na tyle zagorzalymi fanami, zeby chcieli koszulke z odwolanego koncertu 
Oczywiscie jesli nie ma takiej mozliwosci to po prostu trudno
Oczywiscie jesli nie ma takiej mozliwosci to po prostu trudno
UP THE IRONS !!!
Poczekajmy z wszystkimi decyzjami do oficjalnego ogłoszenia IM. Ja mam kilka wersji koszulki przygotowanych w zależności co zostanie ogłoszone.
-
Deleted User 7859
Ja już nie wierzę że ta trasa dojdzie do skutku,ale ok,poczekajmy.
Na razie wszystko jest przekładane na przyszły rok. Trasy, nawet w kontekście festiwali mówi się o przekładaniu. Ciekawe czy Maiden przełożą czy jednak nowa płyta i albumówka.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Znając ich to nie byłoby dziwne, gdyby kontynuowali LOTB.
prodiża kabel wskazał mi drogę
Data księgowania: 20/04
Przelew od MaidenFan
Dzieki serdeczne
Przelew od MaidenFan
Dzieki serdeczne
Na miejscu gdzie jest napisana data niech ją zakryje wirus covid i będzie pamiątka 
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Grafika jest już prawie gotowa. Jeszcze tylko ostatnie szlify na tyle koszulki i może wieczorem będę mogła zaprezentować całość
Dobra.
Przedstawiam Wam dwie wersje tylu koszulki.
Oczywiście wzór nawiązujący do poprzednich koszulek eventowych.
Oryginalna wersja, która miała pierwotnie powstać, oraz wersja z odwołanym koncertem, czyli taka która najprawdopodobniej powstanie.
Oprócz tego w pierwszym poście zamieściłem podglad na przód i tył koszulki
Przedstawiam Wam dwie wersje tylu koszulki.
Oczywiście wzór nawiązujący do poprzednich koszulek eventowych.
Oryginalna wersja, która miała pierwotnie powstać, oraz wersja z odwołanym koncertem, czyli taka która najprawdopodobniej powstanie.
Oprócz tego w pierwszym poście zamieściłem podglad na przód i tył koszulki
Ostatnio zmieniony pt kwie 24, 2020 3:47 pm przez wydra77, łącznie zmieniany 1 raz.