Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Metalophil
- -#Moonchild

Re: Legacy of the Beast World Tour 2020 - trasa
Przyszły rok pewnie też odpada. Coraz więcej źródeł mówi o 1,5-2 latach. O ile różnego rodzaju obostrzenia na pewno zostaną poluzowane, to baaaardzo wątpliwy jest rychły powrót do tak wielkich imprez jak koncerty IM. To ostatnia rzecz jaka powróci. Trzymajmy kciuki żebyśmy w ogóle kiedykolwiek zobaczyli ich jeszcze na żywo w tym składzie. Nicko w 2022 kończy 70 lat...
No chyba że pojawi się szczepionka.
A jeśli odbędzie się jeszcze jakaś ich trasa, to po takim czasie już raczej nie będzie sensu robić LotB.
No chyba że pojawi się szczepionka.
A jeśli odbędzie się jeszcze jakaś ich trasa, to po takim czasie już raczej nie będzie sensu robić LotB.
-
Deleted User 5490
No to będziemy mieli wysyp nowości płytowych. Odgrzewane kotlety z poprzednich sesji, w pośpiechu nagrywane nowe pomysły.
Oj.... Pojawi się na rynku trochę dwupłytowych Reload'ów.
Oj.... Pojawi się na rynku trochę dwupłytowych Reload'ów.
- Metalophil
- -#Moonchild

Mogą nie grać już tras, a za to nagrać więcej płyt. Wtedy i Nicko jeszcze jakoś ogarnie parę latekPierre Dolinski pisze: ↑czw kwie 16, 2020 10:27 pm No to będziemy mieli wysyp nowości płytowych. Odgrzewane kotlety z poprzednich sesji, w pośpiechu nagrywane nowe pomysły.
Oj.... Pojawi się na rynku trochę dwupłytowych Reload'ów.![]()
Wygląda na to, że nowy perkusista już gotowy do ewentualnych występów.Metalophil pisze: ↑czw kwie 16, 2020 7:46 pm Trzymajmy kciuki żebyśmy w ogóle kiedykolwiek zobaczyli ich jeszcze na żywo w tym składzie. Nicko w 2022 kończy 70 lat...
Jestem coraz bardziej pewny, że pojadą w trasę i bez Nicko, gdy ten nie będzie dawał rady.. Także mocno trzymam kciuki za jego zdrówko i żeby jak najdłużej mógł siedzieć za perkusją.
Joe Lazarus. Bliska rodzina Harrisa. Na oficjalnym mi nawet coś przemknęło, że dostał polecenie nauczenia się całego seta LOTB.
https://youtu.be/zDiz9BxhPb4
- Metalophil
- -#Moonchild

Dziwne by to było. Pierwszy leg był w 2018, a drugi by był w 2022. Tej samej trasy. Chyba że go przygotowywali już na obecny rok...MaidenFan pisze: ↑pt kwie 17, 2020 10:22 am Joe Lazarus. Bliska rodzina Harrisa. Na oficjalnym mi nawet coś przemknęło, że dostał polecenie nauczenia się całego seta LOTB.
Ja niestety w przyszły rok nie wierzę. Zresztą 3 lata odstępu dwóch legów tej samej trasy też byłyby dziwne...
Jest niezły, licze ze godnie zastąpi Nicko jak przyjdzie mu odejść z zespołu (odpukać!)
The X Factor jest niedocenianym dziełem, change my mind
Promotor austriackiego koncertu właśnie napisał na fb, że wydarzenie się nie odbędzie. Zaplanowane 16.07 czyli końcówka trasy.
No przecież kraje w Europie już zamykają imprezy masowe do końca sierpnia. Przecież nikt w czerwcu nie zrobi koncertu na którym ma być 30000 luda 
www.MetalSide.pl
Ludzie dajcie spokój z pisaniem takich głupot, przedewszystkim jeśli Nicko nie da rady a ja myślę że przy dzisiejszej medycynie i składzie medycznym jaki nimi się zajmuje to 5 lat napewno pokoncertuje, jeśli już jednak stan zdrowia nie pozwoli to pożegnamy się z całą ekipą.
IRON MAIDEN
Austria odwołana.
To nie głupoty tylko czyste fakty, które krążą w środowisku już trochę czasu. Joe dostał polecenie nauczenia się setlisty LOTB, bo Nicko miał/nadal ma problemy z plecami i to jest fakt.Puszek123 pisze: ↑pt kwie 17, 2020 8:10 pmLudzie dajcie spokój z pisaniem takich głupot, przedewszystkim jeśli Nicko nie da rady a ja myślę że przy dzisiejszej medycynie i składzie medycznym jaki nimi się zajmuje to 5 lat napewno pokoncertuje, jeśli już jednak stan zdrowia nie pozwoli to pożegnamy się z całą ekipą.
Ale mają nadzieję na przełożenie:
We are very sorry to announce that further to the latest directive from the Austrian government, the ban on any large gatherings of any kind is being extended until August 31 which sadly means that the Iron Maiden headline show at Wiener Neustadt Stadium on July 16 will no longer be taking place as planned. (...)
We are of course talking to the band’s agent and manager about hopefully rescheduling the show as we know Austrian fans really do not want to miss
A przemawia za tym...?Puszek123 pisze: ↑pt kwie 17, 2020 8:10 pmLudzie dajcie spokój z pisaniem takich głupot, przedewszystkim jeśli Nicko nie da rady a ja myślę że przy dzisiejszej medycynie i składzie medycznym jaki nimi się zajmuje to 5 lat napewno pokoncertuje, jeśli już jednak stan zdrowia nie pozwoli to pożegnamy się z całą ekipą.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Nawet jest następca Bruce’a. Gościu ma tak podobny głos, ze większość jakby zamknęła oczy to nie wiedziałaby kto śpiewa. Jest dużo jego piosenek w necieMaidenFan pisze: ↑pt kwie 17, 2020 10:07 amWygląda na to, że nowy perkusista już gotowy do ewentualnych występów.Metalophil pisze: ↑czw kwie 16, 2020 7:46 pm Trzymajmy kciuki żebyśmy w ogóle kiedykolwiek zobaczyli ich jeszcze na żywo w tym składzie. Nicko w 2022 kończy 70 lat...
Jestem coraz bardziej pewny, że pojadą w trasę i bez Nicko, gdy ten nie będzie dawał rady.. Także mocno trzymam kciuki za jego zdrówko i żeby jak najdłużej mógł siedzieć za perkusją.
Czyżby chodziło Ci o Raphaela Mendeza? W sumie ma głos jak Bruce za młodych latwydra77 pisze: ↑pt kwie 17, 2020 9:21 pmNawet jest następca Bruce’a. Gościu ma tak podobny głos, ze większość jakby zamknęła oczy to nie wiedziałaby kto śpiewa. Jest dużo jego piosenek w necieMaidenFan pisze: ↑pt kwie 17, 2020 10:07 amWygląda na to, że nowy perkusista już gotowy do ewentualnych występów.Metalophil pisze: ↑czw kwie 16, 2020 7:46 pm Trzymajmy kciuki żebyśmy w ogóle kiedykolwiek zobaczyli ich jeszcze na żywo w tym składzie. Nicko w 2022 kończy 70 lat...
ale następca że wiemy że to bedzie on czy tylko sobie marzymy żeby tak było?wydra77 pisze: ↑pt kwie 17, 2020 9:21 pmNawet jest następca Bruce’a. Gościu ma tak podobny głos, ze większość jakby zamknęła oczy to nie wiedziałaby kto śpiewa. Jest dużo jego piosenek w necieMaidenFan pisze: ↑pt kwie 17, 2020 10:07 amWygląda na to, że nowy perkusista już gotowy do ewentualnych występów.Metalophil pisze: ↑czw kwie 16, 2020 7:46 pm Trzymajmy kciuki żebyśmy w ogóle kiedykolwiek zobaczyli ich jeszcze na żywo w tym składzie. Nicko w 2022 kończy 70 lat...
A na miejsce Steva też już ktoś jest szykowany?
IRON MAIDEN
A odpiszesz dlaczego uważasz, że nie będą grali z nowym perkusistą?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Bo słucham i obserwuję ich od 15 lat i nie wydaje mi się aby na tym etapie kariery robili takie roszady w składzie, Iron Maiden nie rozdrabnia się na drobnę, moje zdanie jest takie że jeszcze jakiś czas pograją w oryginalnym składzie. Dla mnie temat zamknięty.
P. S Stonsi mogą grać 100 lat to Maiden nie zaszkodzi jak pogra 45
P. S Stonsi mogą grać 100 lat to Maiden nie zaszkodzi jak pogra 45
IRON MAIDEN