The Rolling Stones
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
The Rolling Stones
Nie ukrywam, że mocno się zdziwiłem, że NAJWIĘKSZY ZESPÓŁ ŚWIATA nie ma swojego tematu na tym pod-forum
Tak więc pozwalam sobie takowy założyć, aby już nikt nigdy nie zarzucił, że Sanktuarium jest niekompletne
A teraz do meritum: jak się podoba nowy wałek? Imo genialny! Wszystko to co w Stonsach najlepsze..gitarki, linia melodyczna, harmonijka, zmienna dynamika wokalu Micka - no i tekst taki na czasie - nagrywali go na długo przed, wizjonerzy, prorocy, Bogowie 
Re: The Rolling Stones
A jakiś link? Samemu trzeba szukać? 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4876
Świetny ten nowy song ,esencja stonesów ,ładnie buja ,kiedy trzeba są bardziej zadziorni innym razem luźniej no i linia melodyczna w dechę.
https://www.youtube.com/watch?v=LNNPNweSbp8
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Illuminati confirmed! Co prawda zaczeli nad tym kawalkiem pracowac rok temu, ale tekst zostal odpowiednio zmodyfikowany pod obecna sytuacje. Super numer.thorgal_30 pisze: ↑ndz kwie 26, 2020 12:28 pm no i tekst taki na czasie - nagrywali go na długo przed, wizjonerzy, prorocy, Bogowie![]()
-
Deleted User 5800
Dobry jest ten kawałek, ale najważniejsze, że im się chce i wciąż można na nich liczyć po tylu DEKADACH 
@thorgal, @mic, dzięki za linka
Słuchałem wczoraj. Bardzo fajny, dobrze wpada w ucho, stonesowy klimat.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Taki sobie dla mnie. Bez szału. Ok, ale za dużo pachnie regge..
-
Deleted User 4876
Dzisiejszy nius upoważnia do odświeżenia tematu... Brak Charliego na trasie to jak brak Larsa na koncercie Mety ( ta wiem, Charlie umie bębnić a Lars nie
) Owszem wybrałby się człowiek i tak, ale raczej radości taki niepełny gig by nie sprawił. To tak jak Gunsi bez Slasha, czy BJ bez Sambory.... Dobrze że padło na amerykański leg...w przyszłym roku Stonsi w UK - i chcę mieć na scenie wszystkie 4 kamienie 
-
Deleted User 4876
Plotki o czerwcowo-lipcowej trasie zaczynają się nasilać
i już wstępnie przetrawiłem śmierć Charliego, także pora paszport wyrobić aby zrobić powtóreczkę w Hyde Parku
( uwaga! paszport polsatu nie upoważnia do wjazdu na wyspy
)
Hej,
Mamy jednen bilet lucky dip na Monachium 05.06 na sprzedaż
Mamy jednen bilet lucky dip na Monachium 05.06 na sprzedaż
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jakby ktoś miał na Paryż to ja chętnie 
-
Deleted User 4876
Cześć , mam do odsprzedania bilet na niedzielny koncert w Sztokholmie(Lucky Dip) , odbiór osobisty w dniu koncertu. Wiem, że kilku Sanktuarian jeździ za Stosami. Moja druga połówka odpadła dlatego sprzedaję bilet.
Wczorajszy gig bardzo przeciętny - brakowało "bonusowego" utworu, nie było głosowania.
Weszli, zagrali podstawowy set i poszli.
Najgorsza sztuka jak dla mnie na tej trasie.
Z kim się widzę w Berlinie za tydzień?
Weszli, zagrali podstawowy set i poszli.
Najgorsza sztuka jak dla mnie na tej trasie.
Z kim się widzę w Berlinie za tydzień?
-
Deleted User 4876
Ja tam wchodzę chwile przed gigiem, nie chce mi sie czekać
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jakby ktoś miał dipa na Berlin to szukam
-
Deleted User 4876
Mi koło 15 Flix przyjeżdza, dipy pewnie o 17 wydawać będą...a szwendać się i tak zbytnio nie ma tam gdzie...