PROGRESJA zaprasza ponownie!!! Incognito & IRON MAIDEN P

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: PROGRESJA zaprasza ponownie!!! Incognito & IRON MAIDEN P

Post autor: Ascot »

Ja kilka postów temu pisze: Ja mam szkołę na woli (zaraz przy ONZ) i pewnie też prosto z niej będę jechał, więc też jestem wcześniej.

Sim0n- w którym miejscu? Czekaj... Zastanówmy się... Może przy przystanku autobusowym w stronę Bemowa (koło budki Unicefu- dla nie-Warszawiaków- taka niebieska buda z logiem UNICEF)
tanhi
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: tanhi »

czemu warszawa a nie np. Mega w kato :(
Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !! Up The Iron`s
Awatar użytkownika
likipiki
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: likipiki »

Zorganizuj w Katowicach. Z chęcią się wybiorę ;)
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Sim0n »

Ascot pisze:Ja mam szkołę na woli (zaraz przy ONZ) i pewnie też prosto z niej będę jechał, więc też jestem wcześniej.

Sim0n- w którym miejscu? Czekaj... Zastanówmy się... Może przy przystanku autobusowym w stronę Bemowa (koło budki Unicefu- dla nie-Warszawiaków- taka niebieska buda z logiem UNICEF)
ok Ascot to sie umowimy w tym miejscu.. jszcze pozostaje godzina ale to to juz nie jestem w stanie dokladnie okreslic.. na pewno w okolicach 16.. Ascot napisz do mnie na gadu albo PW z numerem komory to sie zgadamy jeszcze w sobote..
slimior
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: slimior »

Witam!
Już pojutrze będzie nasza ulubiona wspólna impreza IRON MAIDEN PARTY! Przygotujcie się na wieczorne szaleństwo odpowiednio.
Pozdrawiam!
Ślimior

UP THE IRONS!!!
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Flaga Sanktuarium będzie zdobić scenę Progresji. :D :rocx
Czy ktoś z Was może przygotować (wydrukować) jakieś bannery z adresem strony www - toż to wspaniała okazja do zwerbowania nowych Sanktuarian i Sanktuarianek, czyż nie? 8)
Myślę, że jutro ostatecznie dogramy szczegóły spotkania...
Mlody
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Mlody »

WICKER MAN pisze:Flaga Sanktuarium będzie zdobić scenę Progresji. :D :rocx
Czy ktoś z Was może przygotować (wydrukować) jakieś bannery z adresem strony www - toż to wspaniała okazja do zwerbowania nowych Sanktuarian i Sanktuarianek, czyż nie? 8)
tutaj masz duzo racji. wystarczy przypomniec sobie ile nowych osob dopisalo sie po koncercie Ironow na Mystic Festiwal, przed ktorym byly rozdawane ulotki z adresem strony i z info o akcji Maiden klap,klap,klap, Maiden. Wystarczylo porownac ilosc zarejetrowanych osob przed koncertem i kilka dni po nim.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Mlody pisze:
WICKER MAN pisze:Flaga Sanktuarium będzie zdobić scenę Progresji. :D :rocx
tutaj masz duzo racji. wystarczy przypomniec sobie ile nowych osob dopisalo sie po koncercie Ironow na Mystic Festiwal, przed ktorym byly rozdawane ulotki z adresem strony i z info o akcji Maiden klap,klap,klap, Maiden. Wystarczylo porownac ilosc zarejetrowanych osob przed koncertem i kilka dni po nim.
No właśnie. :) A w klubie będzie pewnie jakieś kilkaset (200-300?) osób wśród których na pewno są potencjalni klubowicze. :) Więc wartoby powiesić jakieś bannerki (np. zwykłe wydrukowane kartki) z adresem itp. 8)
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Wątpie, że będzie 300 osób. Ale na pewno sporo. Żeby moja drukarka działała, to nie byłoby sprawy. A tak dupa.

A co do spotkania: My z Sim0n'em się umówiliśmy na rondzie ONZ około 16:00. Chętnych do pojechania z nami zapraszam mniej więcej w tej godzinie. A więc konkrety:

Miejsce spotkania: Rondo ONZ - Niebieska budka UNICEF-u.
Godzina: ok. 16:00

AHA! JEŚLI KTOŚ JEDZIE SAM I NA BRAMCE BĘDZIE MIAŁ PROBLEMY Z WEJŚCIEM, TO NIECH WCHODZI NA KSYWKĘ, ALE Z TEGO FORUM (TO DO CIEBIE ANETA- NA LIŚCIE JESTEŚ JAKO ANECIA A NIE WOMEN IN UNIFORM).

Ogłoszenia duszpasterskie- logout.
Mlody
-#Prisoner
-#Prisoner

Ascot mam pytanko o ktorej zaczynaja tam wposzczac do srodka?? i mniejwiecej o ktorej bedziecie pod Progresja??
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Do Progresji wpuszczają mniej więcej od 17, a my będziemy myslę między 17 a 17:30. zależy od stanu dróg i ilości samochodów na nich.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Którym autobusem później jedziemy?
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

105 albo 109. Ew. Czymkolwiek do ronda Daszyńskiego i stamtąd 20 (dla niekumatych- to tramwaj).

Ok. Czyli ja będę na ONZ ok. 16:00, Sim0n też. Czekamy powiedzmy do 16:30-16:45. Potem jedziemy. O 16:45 wsiadamy w autobus (akurat podjeżdża 109. Reszta która nie zdąży bądź nie wie jak dojechać niech kieruje się na moją komórkę: 501-409-721. Enter.
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

wlasnie wrocilem do domu.. impreza byla zajebista !! sanktuarium znowu zdominowalo impreze ;) a flaga robila za dekoracje na scenie :) kilkukrotnie sanktuarium wchodzilo na scene i robilo hurki (m.in. odspiewanie calego iron maiden a takze fragmentow running free czy clansmana). Teraz tylko czekac na zdjecia z progresji i na nastepny zlot.. Incogniot zagralo swietny set w ktorym znalazl sie 7th son !! :rocx

pozdrawiam wszystkich z ktorymi mialem okazje sie bawic i napic piwa

Up The IRONS !!!
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Hehe. Niestety musiałem się wcześniej zmyć, co wcale nie znaczy panowie (Sim0n, zygixxx) że wam się upiecze za te dedykacje dla Baśki... :P No właśnie, gdzie ten ban mój? Wicker jeszcze śpi??
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

to ze sie zmyles to spoko tylko czemu zes nawet nie przeszedl sie pozegnac?? :? no nic..
a Baske to chyba mi wybaczysz.. :wink: a jak nie to plakac nie bede :wink:
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Akurat jak się zmywałem to szaleliście na 7th Son. Nie chciałem przeszkadzać. :P
BTW: Zajżyjcie na forum Progresji (www.progresja.com/forum) do działu koncerty i poczytajcie sobie dwie ostatnie strony z wątku o tym zlocie...
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Ascot pisze:Hehe. Niestety musiałem się wcześniej zmyć, co wcale nie znaczy panowie (Sim0n, zygixxx) że wam się upiecze za te dedykacje dla Baśki... :P No właśnie, gdzie ten ban mój? Wicker jeszcze śpi??
Nie jestem w nastroju na banowanie... Upiekło Ci się choć zawsze mogę sobie o Tobie przypomnieć. :twisted: :wink:

Co do zlotu - impreza była co najmniej równie udana jak poprzednia!
Ekpia Sanktuarium przybyła dość licznie, a jak to już zostało powiedziane, Sim0nowa flaga robiła za scenografię. 8)

Chłopaki z Incognito IMO dobrze poradzili sobie z trudnym materiałem Dziewicy. Oczywiście zawsze można narzekać, tak jak co poniektórzy na forum Progresji, ale czy spodziewali się oni, że za 10 zł dostaną drugie Iron Maiden? ;) Maiden nie da się podrobić - zresztą przecież nie o to chodziło. Chcieliśmy się wszyscy dobrze pobawić przy coverowych wersjach kawałków naszej ulubionej kapeli i chyba nam się to udało. Przecież chodziło tylko o dobrą zabawę, a nie o dorównanie IM!

Setlista prezentowała się mniej więcej tak:

1. The Wicker Man
2. Wasted Years
3. 2 Minutes to Midnight
4. Flight of Icarus
5. Revelations
6. Powerslave
7. Infinite Dreams
8. Seventh Son of A Seventh Son
9. Children of The Damned
10. The Clansman (chórki by Sanktuarium)
11. Bring Your Daughter... To The Slaughter
12. Judas Be My Guide
13. Killers
14. Fear of The Dark
15. 22 Acacia Avenue
16. Running Free (duża część by Sanktuarium - tu popisała się siostra ASFY (pozdro! :) ), która zrealizowała swoje marzenie i zaśpiewała większość kawałka solo - z zabójczym rezultatem!)
17. Hallowed Be Thy Name (WICKER standardowo robi za Bruce'a - "Scream for Me Progresja"
18. Iron Maiden (oczywiście odśpiewany w całości przez Sanktuarium - zwłaszcza zygixxx'a :-P )
---- BIS: ----
19. Powerslave (raz jeszcze :D ).

Na koniec chciałem gorąco pozdrowić wszystkich, z którymi miałem zaszczyt spotkać się na zlocie i wspólnie sączyć złoty napój oraz szaleć pod i na scenie - nie będę Was wymieniał, bo byłoby za dużo pisania. ;) Po prostu pozdrawiam i dzięki za mile spędzony czas! :beer
Ostatnio zmieniony śr lis 10, 2004 3:25 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Zygi
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Zygi »

Tak...niestety już po zlocie... Było świetnie... Szkoda że brakowało kilku osób, no cóż trudno... Na początku jeszcze raz wielkie dzięki dla Pacjenta że po raz kolejny mnie przygarnął pod dach swojego brata :beer
Dzięki dla wszystkich którzy byli w Progresji i dla Incognito, który mimo śmiesznych opinii dziaciaków z forum Progresji, dało naprawdę fajny koncert !! :rocx
Naprawdę warto dla Was jechać 250 km. żeby napić się złotego sika !!
Zostaje tylko powiedzieć - Do zobaczenia najprtawdopodobniej w marcu !!
WICKER MAN pisze: 18. Iron Maiden (oczywiście
---- BIS: ----
Nie napisałeś że standardowo zawyłem Iron Maiden na scenie :P
Mlody
-#Prisoner
-#Prisoner

No ja wkoncu odespalem zlot. Bylo swietnie. pozdrowienia dla wszystkich z ktorymi byla okazja sie spotkac, bawic :rocx i napic :beer
Do zobaczenia na kolejnym zlocie, badz koncercie
:twisted:
ODPOWIEDZ