To na 2013 też już były?
Jak ktoś XL lub XXL chce odsprzedać to biorę bo mój pierwszy koncert
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
To na 2013 też już były?
Jak chcecie to możecie założyć temat. Jak uzbiera się z 30 chętnych to będzie można zrobić dodruk. Ja nie mam nic przeciwko. Już dowiadywałem się również o druk pojedynczych sztuk, ale jest to wg mnie nie opłacalne i bardzo drogie. Druk dwustronny wielkoformatowy wyszedłby koło 170 zł od koszulki. Także lepiej chyba zebrać te 30 osób i zbić cenę do 120 zł. Działajcie i jak będą chętni to mogę wydrukować
Obie z 2013/2014, dodruk obu bedzie bez wzgledu na to, czy uzbiera sie 29 chetnych na 2013 i 1 na 2014, czy tez by doszedl do skutku dla konkretnej koszulki te +/- 30 osob powinno byc, co by oznaczalo, ze by doszlo do druku obu wersji chetnych musialoby byc ok. 60 osob?wydra77 pisze: ↑pt maja 22, 2020 7:44 pm Jak chcecie to możecie założyć temat. Jak uzbiera się z 30 chętnych to będzie można zrobić dodruk. Ja nie mam nic przeciwko. Już dowiadywałem się również o druk pojedynczych sztuk, ale jest to wg mnie nie opłacalne i bardzo drogie. Druk dwustronny wielkoformatowy wyszedłby koło 170 zł od koszulki. Także lepiej chyba zebrać te 30 osób i zbić cenę do 120 zł. Działajcie i jak będą chętni to mogę wydrukować
Nie!! Chce wersję taka jak została już wydrukowana. Przy następnej okazji możecie dodawać łódki.