KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2022
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2020
Koszulka juz w drodze, dzieki Wydra i tobie Budziol za prace. Oby do nastepnej edycji.
Zostawmy oryginał jak jest. Skoro wtedy nikt nie miał pretensji to tym bardziej nie widzę powodu, żeby teraz coś zmieniać.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Ja bylbym za tym zeby zostawic oryginal, ale skoro juz maja byc zmiany... Moge mowic tylko za siebie, w 2013 nie bylo mnie na forum - moze wowczas zwrocilbym uwage, moze nie. Zreszta malo to istotne, koszulke i tak wezme jesli w koncu pojawi sie taka mozliwosc.
Mamy już 1/3 osób na oba projekty.
MoE faktycznie dojdzie do dodruku
MoE faktycznie dojdzie do dodruku
Jak dodasz biore 
Erosinho i Mikolajski podeślijcie swoj nr tel
Doszła. Dzięki Wydra i Budziol
koszulka cudo
Jakby ktoś przeoczył, to ze względu na duże zainteresowanie koszulkami z lat 2013 i 2014, będzie dodruk tych koszulek. Także jak ktoś był na koncertach w Łodzi, Gdańsku w 2013 i Poznaniu w 2014 i chciałby mieć koszulkę z tamtych lat to zapraszam na zapisy w temacie:
http://sanktuariumfc.org/forum/viewtopi ... =2&t=14588
http://sanktuariumfc.org/forum/viewtopi ... =2&t=14588
dzisiaj otrzymałem koszulkę, wielkie dzięki Wydra za kolejny wyśmienity projekt a także Budziol za szybką wysyłkę.
Koszulka mega, jak zwykle. Swoja droga, to myslalem, ze to bazyliszek tak zasuwa przed Edkiem, a to kaczka.
Swietna robota.
Moja czeka w paczkomacie. Wiem co jutro założę do roboty 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Koszulka jest absolutnie zjawiskowa. Godzinę temu odebrałem z paczkomatu. Dzięki Wydra za projekt i wykonanie oraz Budziol za kwestie logistyczne!
Up The Irons!
Up The Irons!
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Odebrałem. Bez wątpienia będzie to jedna z moich ulubionych koszulek Maiden! Dzięki wielkie wydra i Budziol za zorganizowanie akcji i wysyłki. W górę..! 
Kurde, już się nie mogę doczekać kiedy ją dostanę 
Piękna sprawa. Jutro zakładam do roboty. Fantastyczna robota Wydra. Wizualnie najlepsza jak dla mnie (ale wiadomo, ja z Warszawy
).
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Czy można jeszcze zamówić rozmiar M?
-
Deleted User 5147
Dostałem koszulkę już w zeszłym tygodniu. Mega robota Panowie.
Koszulkę na koncert w przyszłym roku kupuje na bank
Koszulkę na koncert w przyszłym roku kupuje na bank