Maiden + Megadeth 2005
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden + Megadeth 2005
a i tak przeciez trasa z megadeth to i tak cos szokujacego, bo ekipa Dave to przeicez znana i "duza" kapela...
wiec, mysle, ze nie ma co narzekac 
Jazz is not dead, it just smells funny.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W przypdaku Maiden to nic szokującego - w końcu grali z nimi na europejskiej części trasy Ed Hunter w 1999.slayer pisze:a i tak przeciez trasa z megadeth to i tak cos szokujacego, bo ekipa Dave to przeicez znana i "duza" kapela...wiec, mysle, ze nie ma co narzekac
Megadeath przed Maiden...extra... I tylko na MEGA stadionie śląskim...Wa-wa :guns chce wszystkich do siebie... 
no, ale w tym 2003 roku przyjechali do nas z mniejjszym kalibrem w roli stray... wiec...WICKER MAN pisze: W przypdaku Maiden to nic szokującego - w końcu grali z nimi na europejskiej części trasy Ed Hunter w 1999.![]()
---
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 8:34 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

Watpie czy by sie Sepa zgodzila, zreszta od Sepultury bez Maxa wole nowe Megadeth, a 5 tys to na samych ironow przyjdzie
---
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 8:34 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

Twoja poprzednia wypowiedz zrozumialem w ten sposob ze na Sepe z Ironami przyszlo by 5 tys ludzi wiec odpisalem ze na samych ironow by tyle przyszlo.Man_Of_The_Edge pisze:Sepa by się zgodziłaBloody Sabbath pisze:Watpie czy by sie Sepa zgodzila, zreszta od Sepultury bez Maxa wole nowe Megadeth, a 5 tys to na samych ironow przyjdzie
Chodzi mi o to, że sami Ironi nie wypełnią stadionu a silny support jakim niewątpliwie byłaby Sepultura w dużym stopniu pomogógł by wyprzedać bilety. Na Ironów w/g Ciebie przyjdzie tylko 5 tys?? W Spodku było chyba z 11
Zreszta nie wiem co jest w polsce bardziej popularne Sepultura (bez Maxa
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Stray supportował Maiden tylko na kilku koncertach - bodajże w Hiszpanii, Francji i właśnie u nas... Zresztą akurat grając w Spodku Maideni mogliby w ogóle nie mieć supportu, a i tak byłby komplet.slayer pisze:no, ale w tym 2003 roku przyjechali do nas z mniejjszym kalibrem w roli stray... wiec...WICKER MAN pisze: W przypdaku Maiden to nic szokującego - w końcu grali z nimi na europejskiej części trasy Ed Hunter w 1999.![]()
-
Freddy_Krueger
- -#Charlotte

mieszkam w swietokrzyskim i i zawsze mam kawal drogi na koncerty, ale mimo to staram sie jak moge zeby sie dostac. nie jest latwo, ale maja ekipe zawsze lepiej:)
"Running silent, running deep..."
Nom, WICKER niech sie doczekamy
tego Megadeth, chociazby ! 
---
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 8:41 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
Megadeth jest całkiem, całkiem, ale ja bym się tak nie napalał. Przecież znamy polskie realia i szczerze mówiąc to wątpie, aby u nas zagrali, chociaż chciałbym sie mylić...
---
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 8:41 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

Eh... Hangar 18Man_Of_The_Edge pisze: Garage 18
-
Deleted User 357
Dokładnie....Jak zagrają na całej trasie to i u nas będąMan_Of_The_Edge pisze:Ale daj mi jeden sensowny argument czemu by miało nie być MegadetH z Ironami w Polsce? Slipknot jakoś z Metallicą był...
Może i tak, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyćŻelazny pisze:Dokładnie....Jak zagrają na całej trasie to i u nas będąMan_Of_The_Edge pisze:Ale daj mi jeden sensowny argument czemu by miało nie być MegadetH z Ironami w Polsce? Slipknot jakoś z Metallicą był...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wszystko zależy czy będą supportem na całą trasę czy tylko na części koncertów. Jeśli będziemy mieli szczęście to pojawią się i u nas. Nie byłoby to nic dziwnego. Megadeth to znana kapela, ale nie taka gwiazda światowego formatu jaką jest IM (porównajcie choćby sprzedaż płyt - około 15 mln. Megadeth i 60 mln Maiden). Z pewnością mogą być supportem/gościem specjalnym dla Iron Maiden i dobrze by im to wyszło.Majek pisze:Może i tak, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyćŻelazny pisze:Dokładnie....Jak zagrają na całej trasie to i u nas będąMan_Of_The_Edge pisze:Ale daj mi jeden sensowny argument czemu by miało nie być MegadetH z Ironami w Polsce? Slipknot jakoś z Metallicą był...
- Dave Murray
- -#Charlotte

WICKER MAN pisze:Wszystko zależy czy będą supportem na całą trasę czy tylko na części koncertów. Jeśli będziemy mieli szczęście to pojawią się i u nas. Nie byłoby to nic dziwnego. Megadeth to znana kapela, ale nie taka gwiazda światowego formatu jaką jest IM (porównajcie choćby sprzedaż płyt - około 15 mln. Megadeth i 60 mln Maiden). Z pewnością mogą być supportem/gościem specjalnym dla Iron Maiden i dobrze by im to wyszło.Majek pisze:Może i tak, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyćŻelazny pisze: Dokładnie....Jak zagrają na całej trasie to i u nas będą
Ale nie patrzmy ze strony sprzedazy plyt ! popatrzmy na umiejetnosci i tu Megadeath jest faworytem ! mysle ze kto bawi sie w granie wie dobrze o co chodzi pozdrowka