A właśnie mija 25 lat od trasy BS (z Tonym na wokalu) + Tiamat, która miała kilka przystanków w Polsce, m.in. 10 września w "kultowym" warszawskim klubie Colosseum, gdzie rezydowała mafia pruszkowska, a chłopcem na posyłki (może nie tylko na posyłki zresztą ) był niejaki Paweł Rabiej, aktualnie wiceprezydent Warszawy.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Oczywiście łykam bez popity. Pierwszy to był klasyczny rocker a tutaj jest trochę więcej przestrzeni i nastroju ale nadal riffy smacznie zacinają. Jestem za.
Już widzę spusty ze strony osób reprezentujących Ideologię Teraz Rocka i słyszę te mlaskania cóż to jest za piękny album (być może nawet lepszy od nowego Podsiadło i Quebo).
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
Dzosef pisze: ↑pt wrz 18, 2020 9:27 pm
Trudno mi sobie wyobrazić album dużego rockowego zespołu, który mniej mnie obchodzi niż nowe AC/DC
Metallica?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
A to chyba, że tak Mi też wisi nowy album AC/DC. Zakładam, że będzie podobny do poprzedniego. Może z 1 niezły numer się tam trafi. Trasa też mnie nie rusza. Widziałem 2 razy i zasadniczo mi wystarczy.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
A koncert to bym zobaczył. Nie miałem okazji, a na pewno warto. "Moje" AC/DC skończyło się jakoś na For Those About To Rock, ale skoro i tak set będzie oparty w większości na starociach, to chętnie się kopsnę.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Dzosef pisze: ↑sob wrz 19, 2020 2:11 am
Mi jeden koncert wystarczy, na szczęście zdazylem zobaczyć w sensownym składzie
+1
Byłem na Bemowie ,był Malcolm ,jestem usatysfakcjonowany teraz to objazdowy cyrk bardziej...choć nie powiem ,płytę posłucham z zaciekawieniem ,jeśli rzeczywiście ją wydadzą.