AC/DC
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: AC/DC
No i fajny numer.
Po prostu.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Analiza jest zbędna. To jest fajne i z dawnym ogniem.
Właśnie o to chodzi, że słyszysz utwór i już wiesz, że to AC/DC
-
Deleted User 2259
Kotlet odgrzewany po raz kolejny może smakować tylko zagorzałym fanom. Jak dla mnie nuuuuda... Sam kawałek nie jest taki najgorszy, ale ogrywanie tych samych patentów od 40 lat najzwyczajniej nuży.
-
Deleted User 7916
Weźmy pod uwagę,że AC/DC nigdy nie używało jakiś modelujących efektów gitarowych, ich brzmienie bazuje jedynie na dźwiękach wyciśniętych z lampowych pieców, może przez samo brzmienie wydaje się,że ich kompozycje nie są zbyt różnorodne.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

No może "wyciekł", a może raczej po prostu miał premierę?
Klip zadowala mnie w pełni.
-
Deleted User 7916
Mnie też, ta czerwona kolorystyka nadaje fajnego klimatu.Zakkahletz pisze: ↑pn paź 26, 2020 8:01 pmNo może "wyciekł", a może raczej po prostu miał premierę?
Klip zadowala mnie w pełni.Angus wyraźnie oszczędza się fizycznie, co zrozumiałe, w końcu nie jest już młodzieniaszkiem, żeby szaleć.
-
Deleted User 2259
Zapowiada się dużo lepiej, niż pierwszy singiel
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 5155
Power Up - patent AC/DC działa. Po trzecim kawałku wiadomo co będzie i cały czas ma się wrażenie, że przez ostatnie 40 lat właściwie nic nowego nie wymyślili, a jednak słucha się tego całkiem fajnie. Nóżka tupie równo, Brian daje radę choć powiedziałbym, że słychać metrykę w głosie. W sumie - płyta ok.
-
Deleted User 7916
Gdzie słuchałeś?pinio pisze: ↑sob lis 07, 2020 9:08 pm Power Up - patent AC/DC działa. Po trzecim kawałku wiadomo co będzie i cały czas ma się wrażenie, że przez ostatnie 40 lat właściwie nic nowego nie wymyślili, a jednak słucha się tego całkiem fajnie. Nóżka tupie równo, Brian daje radę choć powiedziałbym, że słychać metrykę w głosie. W sumie - płyta ok.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Strzał w ciemnościach słyszałem już dziesiątki razy i dla mnie siła rażenia tej piosenki nie słabnie, jest s-u-p-e-r.
- Saimon1995
- -#Moderator

Tuż przed premierą albumu, muzycy udostępnili drugi numer: https://www.youtube.com/watch?v=gLA70huskTk
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

A ten to akurat średniawka, wiele podobnych a-ce-pierun-de-ce spłodzili w ostatnich, powiedzmy, 40 latach.