Helloween
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Helloween
Hansen kilka lat temu napisał naprawdę kozacki numer, który ma niespełna 10 minut i daje radę: https://www.youtube.com/watch?v=ZkF-ErMnwNo
-
Deleted User 5490
Sądzę, że Kai jeszcze nie powiedział wszystkiego. Weikath też. Bez obaw.
A tak Avalon bardzo lubię. Skupiłem się na tych starszych, bo wiesz sporo osób wyznaje tu zasadę: "Nowe? Nie słucham".Dzosef pisze: ↑pn gru 07, 2020 9:44 pm Hansen kilka lat temu napisał naprawdę kozacki numer, który ma niespełna 10 minut i daje radę: https://www.youtube.com/watch?v=ZkF-ErMnwNo
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Data skorelowana z trasą. Pytanie co będzie, jeśli trasę znów szlag trafi.
-
Deleted User 7865
Oni raczej wiedzą że trasę trafi szlag ale ludzie muszą dostać cokolwiek by nie zapomnieli o nich kompletnie, więc ten singiel ma chyba zadziałać jak marketingowy respirator. A te nowe numery w wersjach "0" nie brzmiały ani trochę jak ostatnie albumy Helloween więc się chyba nie ma co się z kolei obawiać że wydadzą jakiś syf...oby. Tylko okładka mi się nie podoba, wydaje mi się że wszyscy teraz w tym stylu robią okładki. Ten fakt boli bo widziałam też kilka szkiców i projektów z burzy mózgów - niektóre z nich były przezajebiste: takie oldschoolowe, skrzyżowanie estetyki z Keepera i z Master of the Rings... Po prostu ładne i uderzające w ten sentyment... No ale może na albumie będzie jeszcze coś innego? 
https://napalmrecords.com/media/catalog ... _vinyl.jpg
Możesz podrzucić linki?RedHot pisze: ↑śr gru 09, 2020 11:11 pm widziałam też kilka szkiców i projektów z burzy mózgów - niektóre z nich były przezajebiste: takie oldschoolowe, skrzyżowanie estetyki z Keepera i z Master of the Rings...
Podejrzewam, że to były fotki na cudzym telefonie albo ewentualnie rysunki.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
-
Deleted User 7865
Nie ma linków żadnych niestety, ja oficjalnie też nic nie widziałam 
ale wstępnie umówiłam wywiad na trasie (kiedykolwiek to będzie). Na pewno zapytam o te pierwotne projekty i może zgodzą się pokazać jakie były propozycje.
ale wstępnie umówiłam wywiad na trasie (kiedykolwiek to będzie). Na pewno zapytam o te pierwotne projekty i może zgodzą się pokazać jakie były propozycje.
Okładka akurat najmniej istotna jest. Jak muza będzie przednia to i koszmarek podobny do ostatniej nikomu nie będzie wadził 
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 7865
akurat ta z singla Pumpkins United była kiczowata.. ale tak fajnie kiczowata 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wrocic po 8 miesiacach na forum tylko po to zeby cos takiego napisac
-
Deleted User 7865
A co ty jesteś król tego forum żeby mnie rozliczać z tego kiedy i co w jakim wątku piszę? Miałam najwyraźniej co robić przez te 8 miesięcy, a ci co mnie znają to wiedzą - w tym ty. Życzliwość nie boli a to forum zdaje się służy celom rozrywkowym i każdy może wypowiedzieć się w taki sposób jaki uważa za stosowny.
Ślę wszystkim pozdrowienia i przy okazji życzenia świąteczno-noworoczne z Hamburga
A no właśnie miałem zapytać czy wyjechałaś czy może sytuacja Ci plany pokrzyżowała
A Dzosef jest tu naczelnym hejterem, więc ma swoje obowiązki 
-
Deleted User 7865
Tak racja nawet widać w historii tego wątku
Tak wyjechałam na szczęście udało się ustabilizować życie przed drugim lockdownem ale trochę to zajęło więc pod tym względem to może nawet plus że nie było żadnych koncertowych "rozpraszaczy" wcześniej. Co nie znaczy że nie tęsknię bo w mieście cicho jak nigdy, a ostatnią trasę Helloween wspominam codziennie. 6 grudnia była druga rocznica mojego ulubionego koncertu na PU - w Lizbonie w 2018 i z tej okazji bardzo mi się zatęskniło
Ja też ostatnio wspominałem grzane wino z Hamburga 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W ogóle o tej porze 3 lata temu byliśmy swiezo po Berlinie, a ja jeszcze po Madrycie. Ale to koncert w DE chyba był najlepszy.
-
Deleted User 7865
Zima to jest dobry czas na wizytę w Hamburgu właśnie ze względu na świąteczne miasteczka i grzane wino ale nawet tego w tym roku nie ma