Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Ładnie wydane jest 
Adrian na swoim koncie na instagramie wrzucił zdjęcie gitar (zielony Jackson i z tego co widzę to telecaster Kotzena) z dopiskiem:
I've been up to something that I'm very excited to share with you all... Tune in to @planetrockradio tomorrow for the worldwide reveal!
Just after 8am GMT - planetradio.co.uk/planet-rock/player/
@paulanthonyrockofficial
#AdrianSmith #Music #Rock #Guitar
Szykuje się płyta?
I've been up to something that I'm very excited to share with you all... Tune in to @planetrockradio tomorrow for the worldwide reveal!
Just after 8am GMT - planetradio.co.uk/planet-rock/player/
@paulanthonyrockofficial
#AdrianSmith #Music #Rock #Guitar
Szykuje się płyta?
Będzie to projekt blues rockowy, zrealizowany wspólnie z Richie Kotzenem.
Adrian Smith / Richie Kotzen
https://www.youtube.com/watch?v=13MprqKfqGI
https://www.youtube.com/watch?v=13MprqKfqGI
Solidny rocker 
Spoko, ale dla mnie taki trochę zbyt radiowo-amerykański i zbyt Kotzenowy. Ja wiem, że Adrian zawsze miał ciągoty do lżejszego grania, więc nie dziwi mnie ten styl i fajnie, że coś zrobił, tylko jestem właśnie ciekaw na ile to jest Richie Kotzen z udziałem Smitha na gitarze, a na ile jest to wspólne komponowanie.
Utwór taki se, nie do końca siedzi mi wokal, szczególnie w refrenie, tam aż się prosi o gościa takiego jak Jeff Scott Soto.
Ale gitarowo super.
Ale gitarowo super.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wyłaczyłem w połowie
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Bro, pięknieś to ujął.
Pierwsze sekundy to myślałem, że przez przypadek mi sie Moonchild włączyło :-)
Do refrenu nawet spoko, sam refren jak dla mnie za bardzo słodko-pierdzący.
Do refrenu nawet spoko, sam refren jak dla mnie za bardzo słodko-pierdzący.
Schematycznie moze ten Eddi sekundowy w polowie reszta do zapomnienia slabo jak na kilkulethia banicje
- Saimon1995
- -#Moderator

Numer przeciętny. Można posłuchać (nie drażni mnie), ale na dłużej w głowie nie zostaje.
Nudny kawałek. Fajny krótki fragment tuż po drugim refrenie i... właściwie tyle. Zawsze miło usłyszeć Adriana, ale mocno to średnie moim zdaniem.Wydaje mi się też, ze wokale zbyt głośno w refrenie.
- Saimon1995
- -#Moderator

Iron Maiden w przyszłym roku na Rock in Rio. "Poczekajcie i zobaczycie, co tym razem przygotowaliśmy" - zapowiada Bruce Dickinson. Miejmy nadzieję, że chodzi o nowy album. 
Może np. tym razem będą się pilnować i nikt nie będzie chory i dostaniemy porządny, zestreamowany koncert na YTFaithNoMore pisze: ↑śr gru 16, 2020 8:04 am Iron Maiden w przyszłym roku na Rock in Rio. "Poczekajcie i zobaczycie, co tym razem przygotowaliśmy" - zapowiada Bruce Dickinson. Miejmy nadzieję, że chodzi o nowy album.
an-metal-fim1.jpg
-
Deleted User 5155
Niech ktoś (bo ja za słabym) pogłówkuje, z kim owa ORQUESTRA SINFONICA BRASILEIRA mogłaby pograć. Z Sepulturą? - bo mam nadzieję, że nie z IM.
Wygląda na to, że z Sepulturą. To będzie musiało być druzgocące przeżycie :-)
IM i koncert z orkiestrą? do którego musieliby się specjalnie przygotować? Nie w tym życiu
www.MetalSide.pl